Intempus

Brancheløsninger

Moderne tidsregistrering tilpasset din branche

Med Intempus får du en timeregistreringsløsning tilpasset netop din virksomhed. Vores kundebase tæller +1200 virksomheder fra forskellige typer af brancher. Det betyder, at vi har stor erfaring med at opsætte de mest optimale løsninger for virksomheder med specifikke behov og branchekrav. Med Intempus’ fleksible system kan vi let sætte den rette løsning op for din virksomhed uanset branche. Find din branche herunder og bliv klogere på, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed. 

Mobil timeregistrering til bygge-og anlægsbranchen

Intempus har stor erfaring med bygge- og anlægsbranchen, og vi kender til kravspecifikationer indenfor bl.a. murer-, tømrer, snedker-, maler-, kloak-, anlægsgartner- og entreprenørvirksomheder.

Billig tidsregistering til transport virksomheder og lastbilchauffører

Befinder dine medarbejdere sig på landevejen det meste af arbejdstiden? Få overblikket med Intempus’ digitale time- og kørselsregistrering.

Produktionsvirksomhed med styr på tiden

Få styr på den daglige timeregistrering i din produktionsvirksomhed med Intempus, der gør komme/gå registrering nem og 100 % digital.

Intempus til vidensservicebranchen for arkitekter, jurister, advokater og meget mere

Arbejder du som konsulent, arkitekt eller ingeniør, kan Intempus hjælpe med at holde styr på projekter og fakturerbare timer nemt og digitalt.

Timeregistrering for bogholdere og revisorer

Med Intempus kan du som revisor eller bogholder nemt optimere dit arbejde fra manuel indtastning til en digital og sikker arbejdsprocess.

digital timeregistrering til landbrugsvirksomheder

Det moderne landbrug har brug for et godt overblik og valid data. Intempus sikrer et system tilpasset din landbrugsvirksomhed, maskinstation, værksted eller gods.

Tidsregistrering til ejendomsadministrationsbranchen

Indenfor ejendomsadministration kan det være besværligt at holde styr på opgaver og medarbejdere. Intempus samler det hele i ét system.

Tidsregistrering til servicebranchen

Intempus kan tilpasses samtlige virksomheder inden for servicebranchen bl.a. vikarservice, rengøring, låsesmed og golfklubber.

Intempus kan tilpasses alle brancher

Kan du ikke finde din branche, så bare rolig. Intempus kan bruges af alle brancher. Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for din virksomhed.