Optimer dit arbejde som bogholder og revisor

Som bogholder eller revisor er det alfa omega at have styr på arbejdstiden, når du arbejder på projekter for dine kunder. Det kan nemlig danne grundlaget for løn, fakturering og den værdi, du skaber for dine kunder. Med Intempus har du et nemt og brugervenligt system til at give dig det nødvendige overblik.

Intempus’ brugervenlige timeregistreringssystem gør arbejdet lettere

Brug mindre tid på administrative opgaver og optimer dit arbejde

Opsæt til dine arbejdstyper

Indberet nemt dine arbejdstimer eller fravær på Intempus’ app. Har du kørt eller haft udlæg i forbindelse med kundearbejde, kan det ligeså let indberettes på den specifikke sag, så du får alle dine udgifter med.

Planlæg arbejdstid

Intempus kan let tilpasses dine arbejdsgange. Det betyder, at du kan registrere den præcise arbejdstype i Intempus, så både du og dine kunder kan se, hvilket stykke arbejde, du har udført for dem.

Lav løn og fakturér med få klik

Med integration til dit løn- og økonomisystem bliver lønkørsel og fakturering effektivt og ikke mindst fejlfri. Din data overføres fra Intempus til det andet system, hvorfra en lønseddel eller faktura genereres.

+40.000 brugere tager Intempus med på arbejde hver dag

Sådan får du bedre overblik med Intempus

Løft dit bogholderi eller revision

Uanset om man har sit eget enkeltmandsfirma eller en god portion ansatte, letter det arbejdet og skaber større overblik med et tidsregistreringssystem.

Et system som Intempus handler ikke kun om tidsregistrering. Med en lang række funktioner, der supplerer hinanden, elimineres en række manuelle arbejdsgange, samtidig med at du får større overblik og sparer tid. 

Helt konkret gør systemet det nemt at holde styr på arbejdstid på projekter eller arbejdstyper, som derefter nemt kan godkendes og overføres til fakturering. På den måde kan du spare tid og optimere dit bogholderi med en løsning fra Intempus.

Nem registrering af arbejdsdagen på app eller web

Med Intempus kan du nemt registrere dagens arbejde på sager. Du kan også registrere fravær, indberette kørsel med få klik, håndtere udlæg og foretage lynhurtig fakturering og nem lønkørsel.

Lyst til at høre mere?

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger