Intempus

Intempus Terminal - Komme-gå registrering

Med Intempus Terminal bliver den daglige komme/gå registrering nem og tilgængelig for alle dine medarbejdere. Spar tid og besvær med digital timeregistrering tilpasset din virksomhed. 

Komme gå registrering med Intempus Terminal

Digital komme/gå registrering til den moderne virksomhed

Nem timeregistrering

Planlæg dine medarbejderes vagter og fravær, så de nemt og hurtigt kan registrere deres arbejdstid på Intempus Terminal. Med Intempus kan du som administrator holde styr på den planlagte arbejdstid samt bevare det fulde overblik over medarbejdernes tidsregistreringer. På den måde slipper du for at håndtere arbejdstidsregistreringer manuelt.

Nem timeregistrering for alle medarbejdere

Med adgang til Intempus Terminal på en computerskærm eller iPad på arbejdspladsen, som alle medarbejderne kan tilgå, kan medarbejderne let logge ind med deres personlige kode, tjekke ind på deres vagt og gå i gang med arbejdsdagen. Når arbejdsdagen er forbi, kan medarbejderen nemt tjekke ud og dermed er dagens timeregistrering gemt i systemet.

Gør det nemt for dine medarbejdere at registrere arbejdstid, når de kommer og går

Prøv Intempus Terminal i 14 dage

Kontakt os for at høre mere om Intempus Terminal. Vi sætter løsningen op, så du kan prøve den gratis og uforpligtende i 14 dage.

Tilpasset komme/gå registrering til dine medarbejdere

Tolerance 

Som virksomhed kan I oprette en tolerance på planlagte vagter. Dvs. en tidsramme på  f.eks være 5, 10 eller 15 minutter før eller efter vagten starter eller slutter, hvor medarbejderen stadig kan tjekke ind eller ud på vagten inden for planlagt tid.

 

Årsager

Afviger medarbejderens tidsregistrering fra den planlagte vagt, er der mulighed for at vælge en årsag. Det er op til din virksomhed at beslutte, hvilke årsagerne medarbejderne kan vælge i mellem. Det kan f.eks. være sygdom, afspadsering, overarbejde, fri uden løn, etc.

Komme/gå registrering med tolerance og årsag
Komme gå registrreing med flextid, merarbejde og overarbejde

Fleksibel tidsregistrering med Intempus Terminal

Overarbejde

Arbejder dine medarbejdere over, så kan I få sat overtidsregler op i Intempus, så overarbejde automatisk registreres til de rigtige satser. På den måde slipper du for at skulle håndtere diverse overtidstillæg og skifteholdstillæg manuelt, og i stedet gøre det automatisk med Intempus i fuld overensstemmelse med Industriens Overenskomst for timelønnede.

 

Flextid/merarbejde

Benytter I flextid eller merarbejde i virksomheden, så kan det gøres nemt i Intempus Terminal, som kan tilknyttes medarbejderens flexkonto. På den måde registreres medarbejderens arbejdstid direkte og automatisk på flexkontoen, så både du og dine medarbejdere altid har overblikket over arbejdstid.

Intempus Terminal - Komme-gå registrering tilpasset din virksomhed

For at komme i gang med at registrere arbejdstid skal medarbejderen logge ind. Det gøres ved at finde sit navn i kartoteket i venstre side. Derefter kan medarbejderen indtaste sine personlige pinkode og tjekke ind på sin vagt.

Når medarbejderen er logget ind, tjekkes vedkommende automatisk ind på vagten og tidsregistreringen påbegynder. Medarbejderen kan desuden få overblikket over sin vagt og se det antal timer, som er planlagt. 

Når medarbejderen skal tjekke ud og afslutte dagens timeregistrering, skal der logges ind igen på Intempus Terminal. Herefter tjekkes medarbejderen automatisk ud, og dagens arbejdstid er registreret og gemt i systemet.  

Arbejder medarbejderen udover sin planlagte vagt og tjekker ind for tidlig check ind eller tjekker ud for sent, kan der vælges mellem forskellige årsager, som er blevet sat op for netop jeres virksomhed. Årsagerne kan f.eks være overarbejde, egen tid eller andet. 

Arbejder medarbejderen mindre end den planlagte vagt, og derved tjekker ind for sent eller tjekker ud for tidligt, kan der vælges mellem en række forskellige årsager. Årsagerne kan eksempelvis være sygdom, fri uden løn, afspadsering, kursus eller lignende. 

Få adgang til Intempus Terminal for 69 kr. per bruger/måned

Intempus Terminal er en del af vores Standard-pakke. Se mere om vores pakker og priser her

Digital timeregistrering

Komme/gå registrering på app

Start arbejdsdagen hvor som helst 

Med Intempus’ app til komme/gå registrering er det muligt for medarbejderen at tjekke ind og ud uden fysisk at skulle møde op på arbejdspladsen. Når arbejdsdagen starter eller slutter, kan registreringen i stedet foregå via en app på mobilen. 

 

Appløsningen gør det muligt for medarbejderen at tjekke ind og ud af arbejdsdagen uanset, hvor medarbejderen befinder sig, og egner sig særligt til de medarbejdere, der enten arbejder hjemme eller ude af huset.

Mangler du solid hardware til din komme/gå registrering?

Lad os hjælpe dig til den helt rigtige hardwareløsning

For at benytte Intempus Terminal står du måske og mangler den nødvendige hardware? Intempus har samarbejdspartnere, der leverer professionelt hardware til virksomheder indenfor bl.a. produktion og industri. På den måde kan du være med til at sikre, at din terminalløsning er tilpasset din virksomhed.

Komme gå registrering til iPad eller tablet

Vil du gerne høre mere om Intempus Terminal?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst mulig