Digital komme/gå registrering til den moderne virksomhed

Med Intempus Terminal bliver den daglige komme/gå registrering nem og tilgængelig for alle dine medarbejdere. Spar tid og besvær med digital timeregistrering tilpasset din virksomhed. 

Gør det nemt for dine medarbejdere at registrere arbejdstid, når de kommer og går

Tjek ind på din vagt

På Intempus Terminal kan du og dine medarbejdere let tjekke ind på deres planlagte vagt. Når arbejdsdagen er slut, kan der nemt tjekkes ud, og på den måde er arbejdsdagen registreret 100% digitalt. 

Opsæt fleksibel tolerancegrænse

Som virksomhed kan I oprette en tolerance på planlagte vagter. Dvs. en tidsramme på  f.eks være 5, 10 eller 15 minutter før eller efter vagten starter eller slutter, hvor medarbejderen stadig kan tjekke ind eller ud på vagten inden for planlagt tid.

Vælg årsag for vagtafvigelse

Afviger medarbejderens tidsregistrering fra den planlagte vagt, er der mulighed for at vælge en årsag. Det er op til din virksomhed at beslutte, hvilke årsagerne medarbejderne kan vælge i mellem. Det kan f.eks. være sygdom, afspadsering, overarbejde, fri uden løn, etc.

Registrer automatisk overarbejde

Arbejder dine medarbejdere over, så kan I få sat overtidsregler op i Intempus, så overarbejde automatisk registreres til de rigtige satser. På den måde slipper du for at skulle håndtere diverse overtidstillæg og skifteholdstillæg manuelt, og i stedet gøre det automatisk med Intempus i fuld overensstemmelse med Industriens Overenskomst for timelønnede.

Hold styr på flextid og merarbejde

Benytter I flextid eller merarbejde i virksomheden, så kan det gøres nemt i Intempus Terminal, som kan tilknyttes medarbejderens flexkonto. På den måde registreres medarbejderens arbejdstid direkte og automatisk på flexkontoen, så både du og dine medarbejdere altid har overblikket over arbejdstid.

 

Fuldt overblik og planlægning

Planlæg dine medarbejderes vagter og fravær, så de nemt og hurtigt kan registrere deres arbejdstid på Intempus Terminal. Med Intempus kan du som administrator holde styr på den planlagte arbejdstid samt bevare det fulde overblik over medarbejdernes tidsregistreringer. På den måde slipper du for at håndtere arbejdstidsregistreringer manuelt.

Nem timeregistrering for medarbejdere

Med adgang til Intempus Terminal på en computerskærm eller iPad på arbejdspladsen, som alle medarbejderne kan tilgå, kan medarbejderne let logge ind med deres personlige kode, tjekke ind på deres vagt og gå i gang med arbejdsdagen. Når arbejdsdagen er forbi, kan medarbejderen nemt tjekke ud og dermed er dagens timeregistrering gemt i systemet.

Komme/gå registrering på app

Start arbejdsdagen hvor som helst 

Med Intempus’ app til komme/gå registrering er det muligt for medarbejderen at tjekke ind og ud uden fysisk at skulle møde op på arbejdspladsen. Når arbejdsdagen starter eller slutter, kan registreringen i stedet foregå via en app på mobilen. 

 

Appløsningen gør det muligt for medarbejderen at tjekke ind og ud af arbejdsdagen uanset, hvor medarbejderen befinder sig, og egner sig særligt til de medarbejdere, der enten arbejder hjemme eller ude af huset.

Overskuelig administration

Uanset hvilken type timeregistrering dit firma har behov for, så bliver administrationen gjort gennem det samme overskuelige administrationsmodul. Din administration bliver skræddersyet til netop dit behov, så du kun behøver forholde dig til de funktioner der er relevante for dit firma. Vi kan bl.a. opsætte overenskomster, godkendelsesflow, saldi og meget mere. 

Mangler du solid hardware til din komme/gå registrering?

Lad os hjælpe dig til den helt rigtige hardwareløsning

For at benytte Intempus Terminal står du måske og mangler den nødvendige hardware? Intempus har samarbejdspartnere, der leverer professionelt hardware til virksomheder indenfor bl.a. produktion og industri. På den måde kan du være med til at sikre, at din terminalløsning er tilpasset din virksomhed.

Intempus' integrationer

Har du lyst til at høre mere om Intempus?

Ring eller skriv til os.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os