Kundecases

I Intempus samler vi på glade kunder. Vores mission er at gøre det administrative arbejde så let, overskueligt og pålideligt som muligt, samtidig med at vi altid stræber efter at skabe mest mulig værdi for vores kunder.

Nysgerrig på, hvordan Intempus har gjort en forskel for en håndfuld af vores kunder? Så læs med her.

Vores kunder – deres historier

Filter
  1. Alle
  2. Bogholderi og revision
  3. Bygge og anlæg
  4. Diverse
  5. Ejendomsadministration
  6. Landbrug
  7. Produktion
  8. Service
  9. Transport
  10. Vidensservice
Post image

Digital transformation lettede administrationen hos servicevirksomhed

Hos servicevirksomheden TRASBO var Intempus et led i en større digital transformation, hvor systemet bidrog til at lette deres arbejdsgange og deres administrative byrde.

TRASBO

Christina Søs Guldhammer

Post image

Digitalisering er vejen frem for landsdækkende anlægsgartner

Projektarbejde er en central del af arbejdsdagen hos BF-Anlæg. Derfor har Intempus været det helt rette match for anlægsgartnerfirmaet, der idag registrere alt fra aktive arbejdstimer, køretid og overarbejde til materiale og- og maskinforbrug på forskellige projekter direkte i systemet.

BF-Anlæg

Lise Munch Kjeldsen

Post image

Rekrutteringsbureau lettede faktureringen med 2 smarte systemer

Rekrutteringsbereauet CFOPEOPLE, der yder assistance til virksomheders økonomi- og finansafdelinger i Danmark, har fået et bedre faktureringsgrundlag med Intempus med integration til e-conomic.

CFOPEOPLE

Karina B. Stelmach

Post image

Vækst og digitalisering følges ad hos konsulenthuset Payview

For det voksende konsulenthus Payview er det afgørende at følge med tidens digitalisering for fortsat at kunne levere den bedste rådgivning inden for løn og regnskab.

Payview

Jesper Hatting

Post image

Museum letter projektstyringen og den manuelle administration

Som virksomhed med gang i mange forskellige udgravninger og projekter, var det nødvendigt for Kroppedal Museum med et system, der kunne håndtere projektstyring og udlæg. Det fik de med Intempus med integration til e-conomic med projektstyring.

Kroppedal Museum

Michala Kure

Post image

Konsulentvirksomhed håndterer nemt fakturerbare timer

Med kvalitet, tid og økonomi i højsædet, rådgiver Tholstrup Rådgivende Ingeniører virksomheder i større byggeprojekter. Intempus hjælper med at sikre nem og korrekt fakturering af timer.

Tholstrup Rådgivende Ingeniører

Philina Tholstrup

Post image

Selvstændig bogholder sparer tid med Intempus

Hos enkeltmandsvirksomheden Stengårdens Bogføring spares der masser af manuelle timer på fakturering. Med Intempus og e-conomic har den selvstændige bogholder nemlig fået digitaliseret sit papirarbejde..

Stengårdens Bogføring

Anne Marie Olsen

Post image

Funktionærvirksomhed fik overblik over medarbejdernes timer

Rønde Sparekasse har effektiviseret timeregistreringen blandt deres funktionæransatte. Derfor er der nu fuldt overblik over alt fra afspadseringstimer, overarbejde til feriedage

Rønde Sparrekasse

Helle Gudumlund

Post image

Intempus gør en verden til forskel hos GEV

Hos GEV er administrationen lettet med Intempus, der både har gjort det nemmere at holde styr på de mange typer medarbejdere samtidig med at fleksibiliteten er blevet bevaret.

GEV

Marianne Nyborg Carl

Cookie-indstillinger