Forbind dine systemer

Intempus kan meget mere end timeregistrering. Derfor integrerer vi til eksterne systemer, herunder både kvalitetssikring samt løn- og regnskabssystemer. Med en integration mellem Intempus og andre systemer, kan din data enten automatisk eller med få klik overføres fra det ene system til det andet. Det kan spare din virksomhed administrationstimer og ikke mindst fejl. Se her, hvilke systemer vi integrerer med, eller kontakt os for at høre om andre integrationsmuligheder. 

Regnskab- og ERP systemer

Samspillet mellem Intempus og dit regnskab- eller ERP system kan for alvor løfte bogholderiet i virksomheden. Godkendte indberetninger kan sendes automatisk eller med få klik fra Intempus til dit regnskabssystem, hvorfra kunden kan faktureres straks efter, at arbejdet er udført.

 

En integration mellem Intempus og dit økonomisystem er et uundværlig redskab, hvis din virksomhed gerne vil optimere sin administration, gøre fakturering så let og effektiv som muligt samt bevare det økonomiske projektoverblik.

Lønsystemer

Lav løn nemmere, hurtigere og med færre fejl end nogensinde før. Med en integration mellem Intempus og dit lønsystem reduceres den administrative tid, der bruges på lønkørsel, fra timer til minutter.

 

Med Intempus, der foruden arbejdstimer også holder styr på overtid, afspadsering, udlæg og fravær, bliver det simpelt og overskueligt at lave løn for alle medarbejdere. Se vores lønpartnere her.

Kvalitetssikring

Kvalitetssikring kan være et must for mange virksomheder. Integrationen mellem Intempus og Inspectly, vores kvalitetssikringspartner, digitaliserer ikke blot kvalitetssikringsprocessen, men gør den både nem og overskuelig.

Har du lyst til at høre mere om Intempus?

Ring eller skriv til os.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os