Nem timeregistrering med 2-vejs Outlook Integration

Kalenderen er et af de vigtigste redskaber i arbejdsdagen, og nu kan den tale sammen med dit tidsregistreringssystem. Med en integration mellem din Outlook kalender og din Intempus App, kan alle dine begivenheder i Outlook kalenderen automatisk synkroniseres over i din Intempus app – og omvendt! 

Se hvor nemt og automatisk synkroniseringen foregår

Gør timeregistreringen nemmere ligesom +1.500 andre virksomheder

Timeregistrering har aldrig været nemmere

Med en 2-vejs integration til Outlook kan du forbinde din Outlook kalender til dit Intempus tidsregistreringssystem og omvendt. Det betyder, at medarbejdernes planlagte begivenheder i Outlook kalenderen helt automatisk synkroniseres over i Intempus app’en, hvor de nemt kan laves til indberetninger med et enkelt swipe og tilføje projektnavn, arbejdstype og kategori. 

Outlook begivenheder, der foregår over flere dage, vil blive opdelt i flere planlagte indberetninger, som man kan godkende enkeltvis

Hør vores CEO fortælle om Outlook integration

Integrationen fungerer begge veje. Det betyder, at hvis en medarbejder eksempelvis laver en registrering i Intempus App, vil den automatisk synkroniseres over i deres Outlook kalender.

Når en medarbejder registrerer en fraværsdag ude i fremtiden, fx. en feriedag, en afspadseringsdag eller en omsorgsdag, i Intempus App, vil denne registrering ligeledes automatisk synkroniseres over i Outlook-kalenderen, hvor den også vil være synlig for andre medarbejdere. Samtidig blokeres møder for den pågældende medarbejder helt automatisk på disse dage.

På den måde bliver det nemt at holde overblik over fraværet i virksomheden og planlægge arbejdstid og møder herefter.

Interesseret i timeregistrering med en Outlook Integration?

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan en Outlook integration kan gøre det endnu nemmere for dig og dine medarbejdere at registrere arbejdsdagen? Så kontakt os for en uforpligtende demo via kontaktformularen herunder.

Kontakt os her

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger