Nem administration der giver et knivskarpt overblik

Løft den daglige administration med Intempus Web, der sikrer dig et solidt overblik, nem godkendelse og sikker dataoverførsel til løn og regnskab.

Ta’ en tur rundt i administrationssystemet og se dine muligheder

Godkendelse af indberetninger

Alle indberetninger ligger klar til godkendelse i Web, hvor man som 1., 2. eller endelig godkender let kan godkende én, flere eller alle indberetninger.

Overførsel til løn og regnskab

Al data der samles i Intempus skal ofte sendes videre efter godkendelse. Via integration kan dataen nemt og sikkert overføres til løn- og regnskabssystemet.

Overblik med Saldi

Saldi giver mulighed for at opsætte feriesaldo, flextidskonto, afspadseringsbalance samt saldi for sygetimer, kørte kilometre, feriefri mm. I Web vil du kunne se Saldi for alle dine medarbejdere.

Planlægning af arbejdstid

Planlæg nemt vagter, projektarbejde og ferie. Planlagte aktiviteter ligger efterfølgende som et indberetningsforslag ude i app’en og kan med ét swipe laves til en indberetning.

Nem administration med Intempus Web

Alle indberetninger samlet ét sted

I Intempus Web har I overblikket over alle indberetninger og kan nemt skabe overblik. Herfra kan I også kontrollere dataen, rette og godkende. Når indberetningen er godkendt, er den klar til at komme videre til lønkørsel eller fakturering.

Godkend nemt med godkender app'en

Godkend på farten

Med Godkender app’en er det hurtigt at godkende dine medarbejderes indberetninger. Det kan nemlig klares direkte på mobilen.

Når medarbejderne registrerer arbejdstid, ligger indberetningen klar til godkendelse med det samme. Når indberetningen er godkendt, er den klar til at blive sendt videre til regnskabssystemet enten automatisk eller med få klik.

Kunne du tænke dig at prøve Intempus?

Prøv Intempus gratis i 14 dage helt uden binding

Intempus’ integrationer

Outlook kalender integration til Intempus

Lyst til at høre mere?

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger