Start og stop arbejdstiden

Stempeluret er et effektivt redskab til medarbejderen på farten, som har behov for at registrere tid på flere opgaver i løbet af sin arbejdsdag. På en moderne arbejdsplads vil du opleve, at stempeluret er digitaliseret, hvilket gør det let at registrere korrekt tid på de opgaver, der måtte være på forskellige sager.

Nem timeregistrering til medarbejderen på farten

+40.000 brugere tager Intempus med på arbejde hver dag

Hvordan virker stempeluret?

I Intempus app kan medarbejdere registrere timer direkte på projekter ved at gøre brug af stempeluret. Når medarbejderen eksempelvis har kundearbejde, er det blot at starte stempeluret, og så er man i gang.

Undervejs er det muligt at sætte uret på pause og stoppe tiden, når opgaven er udført. Arbejdstiden vil blive registreret i den samlede timeregistrering. Nemt og effektivt til den travle medarbejder! 

Timeregistrering tilpasset jeres arbejdsplads

Med Intempus kan I få en timeregistreringsløsning tilpasset jeres arbejdsgange. På den måde kan både du og dine medarbejdere koncentrere sig om det vigtige arbejde i virksomheden. 

Nem timeregistrering på app

Med Intempus App er det nemt at registrere arbejdsdagen på farten. Medarbejderne kan med få klik registrere alt fra arbejdstid på projekter, indberette kørsel, se planlagt arbejde og få overblikket over deres feriedage, afspadseringstimer, kørte kilometer mm. Naturligvis er det også muligt at lave den daglige timeregistrering på computeren. 

Intempus Web for timeregistranter

Med Intempus Web kan du både registrere tid og fravær, men det er også her, at du som administrator nemt kan håndtere det daglige administrationsarbejde – og vi tør godt vædde med at du kommer til at spare både tid og bøvl og i stedet får en gnidningsfri administration. 

Smart komme/gå registrering med Intempus Terminal 

Med Intempus Terminal bliver den daglige komme/gå registrering nem og tilgængelig for alle dine medarbejdere. Spar tid og besvær med digital timeregistrering tilpasset din virksomhed. 

Vil du gerne høre mere?

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger