Gør arbejdsdagen mere effektiv med digital tidsregistrering

Digital tidsregistrering

Intempus er brugervenlig timeregistrering, der gør det nemt for alle typer medarbejdere – både computerhajerne og dem, som er vant til blyant og papir – at registrere deres arbejdstimer digitalt på enten app, web eller terminal.

Planlæg medarbejdernes opgaver

Intempus’ kalendermodul gør planlægningen af dine medarbejderes tid og opgaver nem og overskuelig. Planlægningsfunktionen sikrer dig samtidig overblikket over din forretning.

Et system tilpasset din virksomhed

Har I brug for at sætte Intempus' system op efter jeres overenskomstregler? Bruger I overtid, afspadsering eller noget helt tredje? Intempus kan nemt tilpasses din virksomhed og jeres behov.

Sådan sparer din servicevirksomhed tid og skaber overblik med Intempus

Brug mindre tid på administration, og optimér din servicevirksomhed

Med flere forskellige kunder – og en gruppe ansatte – kan man hurtigt miste overblikket i hverdagens travlhed. Derfor tyer flere og flere i servicebranchen til Intempus, som letter det administrative arbejde.

Uanset om du har en rengøringsvirksomhed, en vikarservice eller noget helt tredje, ved Intempus nemlig lige præcis, hvad der skal til for at lette på det administrative pres, der hurtigt løber løbsk. Og så kan Intempus naturligvis justeres efter netop jeres behov. 

“Det kaos, der før var om arbejdssedlerne, er der slet ikke på samme måde mere. Samtidig kan vi også bedre stole på de arbejdssedler, vi har. Selv de vikarer, der tidligere havde svært ved arbejdssedler, roser det. Alle vikarerne siger ’hold da op et godt system.”
Michael Joensen
Direktør for Sjællands Vikarservice

Intempus giver dig overblik over...

Tidsregistrering med Intempus' app

I medarbejder-app’en kan dine medarbejdere nemlig nemt og sikkert indberette de timer, de har arbejdet, så snart de er færdige med arbejdet. Det gør, at du i langt højere grad kan stole på, at det er det rigtige antal timer på den rigtige dag, der registreres. Udover at mindske risikoen for fejl, mindsker det også risikoen for uoverensstemmelser, fordi medarbejderens selv registrerer arbejdet, så snart vedkommende er færdig med opgaven.

Det letter både dig og din medarbejder for en række manuelle processer, når arbejdstiden skal registreres. Dermed sparer I tid, som kan bruges på nogle af de andre opgaver, der venter på jer.  

Samtidig er du altid sikker på at have det fulde og mest optimale overblik over, hvor meget tid der er brugt generelt og på de enkelte opgaver, samtidig med at dine medarbejdere kan holde øje med, hvor meget de har arbejdet den seneste uge, måned eller kvartal.

Intempus kan så meget mere end blot at registrere tid. Dog er tidsregistrering grundkernen i vores system. Med Intempus’ tidsregistrering får dig og dine medarbejdere adgang til to elementer: en administratorside og medarbejder-appen.

Administratorsiden er til dig som administrator. Her har du det fulde overblik over alle indberetninger i Intempus. Dermed kan du se, hvor mange timer, der er brugt overordnet og af den enkelte medarbejder. Med tidsregistrering slipper du derfor for at sidde med medarbejdernes små håndskrevne og til tider utydelige noter med timeforbrug. I stedet har du altid det fulde overblik lige ved hånden.

Intempus’ intuitive planlægningsværktøj gør det nemt og enkelt for dig at planlægge medarbejdernes arbejdsdag og samtidig holde styr på alle virksomhedens opgaver.

Med planlægningsværktøjet har dine medarbejder altid alle sagens informationer lige ved hånden. Dermed mindsker du antallet af opringninger med spørgsmål. Ved at lade systemet holde styr på dagens opgaver og alle informationer, letter du dine medarbejderes arbejdsdag og mindsker risikoen for misforståelser. Og når opgaven er fuldført, skal medarbejderen blot markere opgaven som udført ved at swipe til højre. Dermed sendes indberetningen automatisk til kontoret, og medarbejderen slipper for at skulle ordne det administrative arbejde sidst på arbejdsdagen. Det giver tid til, at din medarbejder kan gå i gang med næste opgave – som planlægningsværktøjet naturligvis har alle informationer klar til.

Planlægningsfunktionen gør også dagen lettere for dig som leder. Du kan nemlig uddele opgaver og give alle informationer fra det lune kontor uden at skulle ringe rundt, vejlede og planlægge. Dermed har du nemt overblik over opgaverne og medarbejdernes arbejdsdag.

Efter timerne er registreret, er der én af mulighederne i Intempus’ system, der i høj grad er med til at lette det administrative arbejde: Integration.

Med en integration kan du forbinde dit regnskabs- eller lønsystem med Intempus, som gør, at dine data automatisk ryger fra Intempus over i din regnskabs- og lønsystem. Det betyder, at du med ét klik frem for 10 kan udbetale løn samt fakturere kunden ud fra de indrapporterede timer.

Dermed slipper du for at hoppe fra system til system og døje med en lang række manuelle processer. Få sekunder efter at din medarbejder har lavet indberetningen, ligger oplysningerne nemlig klar i dine løn- og regnskabssystemer.

 

En af de vigtigste ting ved Intempus’ er, at det er fleksibelt. Udover at opsætningen er fleksibel i forhold til, hvilke arbejdsopgaver, I har, så er Intempus også fleksibelt ift. jeres medarbejdere.

Vi ved nemlig, at der ofte er medarbejdere fra mange forskellige lande repræsenteret på lønningslisten – og det skal der tages hensyn til. Derfor kan Intempus sættes op efter 8+ forskellige sprog. Det gør, at dine medarbejdere altid forstår opgaven, systemet og samtidig får registreret deres timer korrekt. Dermed slipper I for misforståelser og forkerte indberetninger.

Har du lyst til at høre mere om Intempus?

Ring eller skriv til os.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os