Let administrationen i din servicevirksomhed

Intempus letter det administrative arbejde og gør arbejdsdagen nemmere

Digital tidsregistrering

Intempus er brugervenlig timeregistrering, der gør det nemt for alle typer medarbejdere – både computerhajerne og dem, som er vant til blyant og papir – at registrere deres arbejdstimer digitalt på enten app, web eller terminal.

Planlæg medarbejdernes opgaver

Intempus’ kalendermodul gør planlægningen af dine medarbejderes tid og opgaver nem og overskuelig. Planlægningsfunktionen sikrer dig samtidig overblikket over din forretning.

Et system tilpasset din virksomhed

Har I brug for at sætte Intempus’ system op efter jeres overenskomstregler? Bruger I overtid, afspadsering eller noget helt tredje? Intempus kan nemt tilpasses din virksomhed og jeres behov.

Sådan sparer du tid og skaber overblik i din servicevirksomhed

Brug mindre tid på administration

Med flere forskellige kunder – og en gruppe ansatte – kan man hurtigt miste overblikket i hverdagens travlhed. Derfor tyer flere og flere i servicebranchen til Intempus, som letter det administrative arbejde.

Uanset om du har en rengøringsvirksomhed, en vikarservice eller noget helt tredje, ved Intempus nemlig lige præcis, hvad der skal til for at lette på det administrative pres, der hurtigt løber løbsk. Og så kan Intempus naturligvis justeres efter netop jeres behov. 

“Det kaos, der før var om arbejdssedlerne, er der slet ikke på samme måde mere. Samtidig kan vi også bedre stole på de arbejdssedler, vi har. Selv de vikarer, der tidligere havde svært ved arbejdssedler, roser det. Alle vikarerne siger ’hold da op et godt system.”

Michael Joensen, Direktør for Sjællands Vikarservice

Nem og mobil timeregistrering på app

I medarbejder-app’en kan dine medarbejdere nemlig nemt og sikkert indberette de timer, de har arbejdet, så snart de er færdige med arbejdet. Det gør, at du i langt højere grad kan stole på, at det er det rigtige antal timer på den rigtige dag, der registreres. Udover at mindske risikoen for fejl, mindsker det også risikoen for uoverensstemmelser, fordi medarbejderens selv registrerer arbejdet, så snart vedkommende er færdig med opgaven.

Det letter både dig og din medarbejder for en række manuelle processer, når arbejdstiden skal registreres. Dermed sparer I tid, som kan bruges på nogle af de andre opgaver, der venter på jer.  

Samtidig er du altid sikker på at have det fulde og mest optimale overblik over, hvor meget tid der er brugt generelt og på de enkelte opgaver, samtidig med at dine medarbejdere kan holde øje med, hvor meget de har arbejdet den seneste uge, måned eller kvartal.

Lyst til at høre mere?

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger