Brug mindre tid på administration, og optimér din vidensvirksomhed med Intempus

Hos Intempus ved vi, hvor vigtigt det er for virksomheder i videnssektoren at have styr på alle dele af processen. Derfor har vi skabt et system, der skaber overblik over blandt andet medarbejdere, timeforbrug, sager og udlæg. Intempus kan nemlig være med til at lette den administrative del af hverdagens opgaver, så I får mere tid til at komme ud i verden og dele ud af jeres viden. 

 

Registrer tid og fravær

Intempus’ app gør det let og tilgængeligt for dine medarbejdere at registrere arbejdstid og fravær. App’en kan endda sættes op til jeres specifikke arbejdstyper og fravær, så I har helt styr på, hvordan tiden bruges.

Hold styr på kvitteringer og udlæg

Har du spist ude med en kunde? Eller haft andre udgifter i arbejdsregi? Så kan du let tilføje kvitteringer, diæter eller udlæg i Intempus’ app. Udlægget kan også tilknyttes én specifik sag.

Automatisk afspadsering

Intempus kan sættes op med en daglig normtid og afspadseringsbalance. Altså beregnes afspadseringstimerne automatisk, hvis dine medarbejdere registrerer tid udenfor normtiden, hvilket kan ses på deres saldi overblik.

Mindre tastearbejde, større overblik over din vidensvirksomhed

Med en lang række kunder og ansatte kan det være svært at bevare overblikket. Hvor er der blevet lavet hvad? Hvor mange timer er der brugt på opgaven? Hvordan registreres kørslen frem og tilbage fra kundebesøget?

Med Intempus’ app kan dine medarbejdere nemt registrere de timer, de har brugt, så snart arbejdet er ovre. Det gør samtidig, at du i langt højere grad kan stole på, at det er det rigtige antal timer på den rigtige dag, der bliver registreret. Udover at det mindsker risikoen for fejl, så mindsker det også risikoen for uoverensstemmelse, fordi medarbejderen selv har registreret sin arbejdstid, så snart arbejdet er ovre.

Få sekunder efter dine medarbejdere har registreret deres timer på telefonen ”ude i marken”, kan du se det på din administratorside. Du vil blandt andet kunne se, hvor mange timer den pågældende medarbejder har arbejdet på hvilke projekter samt eventuelle kommentarer til opgaven. 

Samtidig sparer du tid, fordi du med Intempus kan vinke farvel til små ulæselige sedler med timeregnskaber og i stedet glæde dig til et digitalt system, der altid holder dig opdateret.

Udover at registrere tid kan Intempus også bruges til fraværsregistrering. Dine medarbejdere kan i systemet blandt andet registrere, hvornår de holder ferie, om de har været syge og om de har haft andet fravær. Dermed kan du nemt se, hvem der har været syge hvornår, og hvor mange, der er fraværende de forskellige dage.
 

Med kørselsregistrering slipper du for selv at beregne, hvor langt du kører til opgaven. I Intempus kan du taste start- og slutlokation – eller lade GPS-funktionen beregne det for dig – og derefter registreres distancen automatisk på sagen. Samtidig kan du registrere, om du kører i egen bil eller firmabil.

Med Intempus har dine medarbejdere mulighed for at indberette udlæg. Dokumentationen bliver gemt i skyen, så den altid er tilgængelig. Og du slipper for kvitteringer, der forsvinder og roder på kontoret. Hvis du udbetaler diæter, kan de også indberettes i Intempus. Intempus lever nemlig op til alle SKATs krav om dokumentation.

Intempus har en lang række funktioner og muligheder, du kan vælge imellem, men en af de helt store fordele ved Intempus er fleksibiliteten. Intempus kan nemlig tilpasses din virksomheds behov. Vidste du for eksempel, at Intempus kan sættes op efter 8+ forskellige sprog og tilrettelægges den enkelte medarbejders sprogpræferencer?

Afspadseringsfunktionen sparer dig for at sidde aften efter aften og regne efter, hvor meget afspadsering det nu er, hver enkelt medarbejder har. Med Intempus kan du nemlig sætte en normtid, og kommer indberetningerne over det timeantal, kan systemet sættes op til automatisk at udregne det som afspadsering.

Dermed kan I i Intempus’ system se en konstant opdateret afspadseringssaldo. Det betyder, at du hele tiden ved, hvor meget afspadsering dine medarbejdere har til gode, og dine medarbejdere får overblik over egne afspadseringstimer. Det sparer alle parter for tid og uoverensstemmelser.

+30.000 brugere tager Intempus med på arbejde hver dag

Sådan får I det knivskarpe overblik i din virksomhed med Intempus

Integration og hurtig fakturering

En af de mange muligheder i Intempus’ system er integration med en af vores løn- eller økonomipartnere. Med integration kommer dine data fra Intempus automatisk over i dit løn- og regnskabssystem.

 

Udover at lette arbejdet, når der skal laves løn, gør det samtidig, at du kan fakturere langt hurtigere. Så snart medarbejderen har indberettet arbejdet, kan du med blot et enkelt klik fakturere kunden for arbejdet.

 

Det betyder, at du i høj grad sparer tid og manuelle trin, når du skal fakturere dine kunder.

Har du lyst til at høre mere om Intempus?

Ring eller skriv til os.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os