Få mere tid til at dele din viden

Hos Intempus ved vi, hvor vigtigt det er for virksomheder i videnssektoren at have styr på alle dele af processen. Derfor har vi skabt et system, der skaber overblik over blandt andet medarbejdere, timeforbrug, sager og udlæg. Intempus kan nemlig være med til at lette den administrative del af hverdagens opgaver, så I får mere tid til at komme ud i verden og dele ud af jeres viden. 

Intempus letter det administrative arbejde og gør arbejdsdagen nemmere!

Registrer tid og fravær

Intempus’ app gør det let og tilgængeligt for dine medarbejdere at registrere arbejdstid og fravær. App’en kan endda sættes op til jeres specifikke arbejdstyper og fravær, så I har helt styr på, hvordan tiden bruges.

Automatisk afspadsering

Intempus kan sættes op med en daglig normtid og afspadseringsbalance. Altså beregnes afspadseringstimerne automatisk, hvis dine medarbejdere registrerer tid udenfor normtiden, hvilket kan ses på deres saldi overblik.

Hold styr på kvitteringer og udlæg

Har du spist ude med en kunde? Eller haft andre udgifter i arbejdsregi? Så kan du let tilføje kvitteringer, diæter eller udlæg i Intempus’ app. Udlægget kan også tilknyttes én specifik sag.

Mindre tastearbejde – mere data

Nem timeregistrering på app

Med en lang række kunder og ansatte kan det være svært at bevare overblikket. Hvor er der blevet lavet hvad? Hvor mange timer er der brugt på opgaven? Hvordan registreres kørslen frem og tilbage fra kundebesøget?

Med Intempus’ app kan dine medarbejdere nemt registrere de timer, de har brugt, så snart arbejdet er ovre. Det gør samtidig, at du i langt højere grad kan stole på, at det er det rigtige antal timer på den rigtige dag, der bliver registreret. Udover at det mindsker risikoen for fejl, så mindsker det også risikoen for uoverensstemmelse, fordi medarbejderen selv har registreret sin arbejdstid, så snart arbejdet er ovre.

Med Intempus app kan medarbejdere også altid se regnskabet over arbejdstid, feriedage, sygetimer, overarbejde, afspadsering og meget mere.

Få det knivskarpe overblik i virksomheden

Integration og hurtig fakturering

En af de mange muligheder i Intempus’ system er integration med en af vores løn- eller økonomipartnere. Med integration kommer dine data fra Intempus automatisk over i dit løn- og regnskabssystem.

Udover at lette arbejdet, når der skal laves løn, gør det samtidig, at du kan fakturere langt hurtigere. Så snart medarbejderen har indberettet arbejdet, kan du med blot et enkelt klik fakturere kunden for arbejdet.

Det betyder, at du i høj grad sparer tid og manuelle trin, når du skal fakturere dine kunder.

+40.000 brugere tager Intempus med på arbejde hver dag

Nem timeregistrering med Outlook Integration

Med en integration til Outlook kan du forbinde din Outlook kalender til dit timeregistreringssystem. Det betyder, at medarbejdernes planlagte begivenheder i Outlook kalenderen helt automatisk synkroniseres over i Intempus app’en, hvor de nemt og enkelt kan laves til indberetninger med et enkelt swipe.

Aldrig har det været nemmere for dig og dine medarbejdere at holde styr på arbejdstiden.

Lyst til at høre mere?

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger