Bevar overblikket over dit landbrug

Der er travlt på et moderne, dansk landbrug. Det ved vi alle. Der er særligt ét område, hvor man i høj grad kan spare tid og skabe overblik: tidsregistrering. Men et moderne tidsregistreringssystem fra Intempus kan meget mere end bare at registrere tid. Læs her mere om, hvad det kan gøre for dig og dit landbrug.

Intempus gør din arbejdsdag nemmere

Timeregistrering til landbrugs virksomheder

Nem tidsregistrering

Med Intempus kan medarbejderne let registrere deres timer, materialer, maskinforbrug, tillæg og udlæg. Alt indberettes på Intempus’ mobil-app, som kan tilgås overalt – både online og offline

Brugervenlighed på alle sprog

Intempus er lavet med brugervenlighed i fokus, så alle typer medarbejdere kan bruge systemet. Intempus kan samtidig sættes op til forskellige sprog alt efter dine medarbejderes modersmål.

Reducer lønkørsel til få klik

Gør lønkørslen effektiv og ikke mindst fejlfri. Intempus kan integreres til dit lønsystem, så alt dit data fra Intempus nemt kan overføres til lønsystemet. Derefter kan du lave løn til alle medarbejdere med få klik.

Sådan sparer dit landbrug tid med Intempus

Intempus hjælper dig med overblikket over pløjede marker og fodrede dyr

Med Intempus’ timeregistrering slipper du for de manuelle arbejdsgange med at taste oplysninger fra medarbejdernes krøllede håndskrevne noter ind i et regneark. Det sparer dig både for tid og frustrationer – imens du altid har det fulde overblik lige ved hånden.  

Nem timeregistrering på app eller terminal

Med Intempus’ app kan du få mere medejerskab over din arbejdstid. Her kan du altid se regnskabet over din arbejdstid, feriedage, sygetimer, overarbejde, afspadsering og meget mere. Samtidig kan du se dine ugerapporter og dermed se, hvad du har registreret uge for uge.

+55.000 brugere tager Intempus med på arbejde hver dag

Sådan kommer dit landbrug i gang med at bruge Intempus

Vi har gjort det så let som overhovedet muligt for dig at komme i gang med at bruge Intempus – vi ved nemlig godt, at en besværlig implementering er det sidste, man har tid til på et travlt landbrug. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os og fortælle lidt om dine behov.

Lyst til at høre mere?

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger