Få styr på arbejdsdagen med nem og mobil timeregistrering

Registrér arbejdsdagen

Intempus’ app gør det nemt for medarbejderne at registrere timer, materiel, kørsel og tillæg på projekter. På den måde sikres det, at alt registreres og intet glemmes. Derefter er registreringen tilgængelig på kontoret.

Planlæg arbejdstid

Planlæg arbejdstid med Intempus' brugervenlige Planlægningsfunktion. På den måde kan du let sikre overblikket over sager og arbejdstid samt, at dine medarbejdere altid har alle de nødvendige sagsinformationer ved hånden.

Håndter nemt akkordarbejde

Intempus kan nemt håndtere akkordarbejde, så du slipper for at skulle holde styr på diverse tal, medarbejdere og fordeling af akkordløn. Intempus beregner det hele for dig. Så har du altid overblik over dine projekter.

Registrér nemt og digitalt...

Arbejdstid

Hvor lang tid har dine medarbejdere brugt på dagens kundearbejde? Lad medarbejderne indberette deres arbejde og få det fulde overblik over arbejdstid.

Uanset om medarbejderen er syg, holder ferie, er på kursus eller af andre grunde ikke på arbejde, så er det let at registrere alle slags fravær på Intempus’ app.

Overarbejde

Arbejder I til tider over i virksomheden? Så kan det hurtigt blive administrativt tungt at få overtid og diverse tillæg med på lønsedlen. Med Intempus kan der opsættes overtidsregler, så al overarbejde automatisk beregnes, når medarbejderne registrerer deres arbejdstid. På den måde slipper I får det besværlige ekstra arbejde og eventuelle fejl, når der skal laves løn. 

Arbejdskørsel

Vi ved, at man som blandt andet murer, anlægsgartner og tømrer ofte bruger en god portion tid i bilen mellem kunder og opgaver. Med Intempus’ kørselsregistrering kan arbejdskørsel nemt indberettes. Der skal blot indtastes start- og slutlokation, og så beregner Intempus afstanden for jer. Samtidig har medarbejderen mulighed for at registrere, om vedkommende har kørt i firmabil eller egen bil.

Planlægning af projekter

Planlægningsværktøjet er en af de funktioner, virksomheder i bygge- og anlægsbranchen er særligt glade for. Planlægningsfunktionen giver dig nemlig mulighed for at få et fuldt overblik over dagens opgaver og tidsforbrug i virksomheden. Samtidig får dine medarbejdere mulighed for at have alle informationer på projekterne lige ved hånden, imens de nemt kan se, hvilke opgaver der venter på dem.

I sparer tid og frustrationer ved at have det fulde overblik over, hvad alle skal hvornår.

Læs mere her:

Akkord

Benytter I akkord i jeres forretning? I Intempus kan der opsættes et akkordmodul, så medarbejderne enten kan aflønnes på baggrund af timeforbrug eller det arbejde, der er blevet udført. Derefter kræver det blot, at akkordlønnen oplyses, og så klarer Intempus resten.

Afspil video

Ikke helt sikker på, hvad Intempus kan gøre for dig og din virksomhed?

Se her hvordan Anton Christensen bruger Intempus hver dag til at gøre administrationsarbejdet nemt både ude på marken og på kontoret.

Intempus giver dig overblik over...

Lad Intempus hjælpe dig med at indberette dit kundearbejde...

… så du nemt kan fakturere dine kunder. Med flere års erfaring med bygge- og anlægsvirksomheder ved vi, hvordan man letter arbejdsgangene i netop jeres branche. Faktisk vil vi gå så langt som at kalde os selv eksperter i netop bygge- og anlægsbranchen.

Derfor ved vi også, hvordan systemet skal skræddersyes for bedst at passe til jeres behov. Fra første dag, I bruger systemet, vil I mærke, at Intempus gør en forskel – I sparer nemlig både tid, får bedre overblik og kan fakturere jeres kunder straks efter arbejdet er udført. 

Har du lyst til at høre mere om Intempus?

Ring eller skriv til os.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os