Få styr på køretøjerne med smart GPS-tracking

Skal det være nemt at sikre, at medarbejdernes kørsel er registreret korrekt? Med en integration til Keatech kan du følge køretøjerne i virksomheden via GPS-enheder, der monteres på køretøjerne. På den måde kan du sikre, at medarbejdernes indberettede arbejde stemmer overens med dataen fra GPS-enheden.

Nem og effektiv GPS-sporing af biler og materialer

Bevar overblikket over medarbejdernes færden

Se hvor medarbejderne befinder sig i realtid

En sammenkobling af data fra Intempus og data fra Keatechs GPS-enheder gør det muligt at spore og dokumentere præcis hvor jeres virksomheds køretøjer befinder sig i løbet af arbejdsdagen.

Funktionen er ideel til virksomheder i transport- og byggebranchen, der typisk har meget kørsel i løbet af arbejdsdagen.

Verificér dine medarbejderes færden

Har medarbejderne indberettet korrekt?

Dataen fra GPS-enhederne kan bruges til at verificere om medarbejderens indberetninger er korrekte. Hvis en medarbejder f.eks. registrerer i Intempus, at han har arbejdet på et projekt for en kunde i tidsrummet fra kl. 07.00-17.00, men GPS-enheden viser at bilen først ankom på kundens adresse kl. 08.30, kan du som administrator nemt dokumentere at indberetningen er ukorrekt.

Valid dokumentation over for kunden

Dataen kan også fungere som dokumentation over for en kunde, som mistænker at den ydelse, de har betalt for, ikke har fundet sted eller ikke stemmer overens med det, de er blevet faktureret for. Hvis en medarbejder f.eks. har ryddet sne hos en kunde i tidsrummet fra kl. 06.00-07.00, men kunden først ankommer på adressen kl. 08.00, hvor der i mellemtiden er faldet nyt sne, vil dataen fra GPS-enheden på snerydderen fungere som dokumentation for at medarbejderen har været på adressen og fuldført arbejdet.

Adgang til rapporter

Keatech har også et administrationsmodul, hvor du ud fra dataen, som GPS-enheden leverer, kan tilgå alt fra CO2-rapporter og forsikrings-rapporter til live alerts hvis bilen kører for hurtigt.

Nem GPS-tracking tilpasset din branche

Kører dine medarbejdere ofte ud og laver projekter for kunder? Eller er de ofte på farten? Uanset om du og dine medarbejdere arbejder med transport, logistik, byggeri, landbrug eller i en femte branche, kan GPS-sporing gøre det nemt at verificere medarbejdernes færden, og samtidig giver det sikker dokumentation over for kunder.

Tag det første skridt mod nemmere GPS-tracking med Intempus med Keatech

Lyst til at høre mere?

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger