Få mere tid til ejendomme og brug mindre tid på administration

Intempus’ brugervenlige timeregistreringssystem gør arbejdet lettere

Brug mindre tid på kedelige opgaver, og optimer din ejendomsadministration

Registrér timer og materialer

Intempus’ app gør det nemt for medarbejderne at indberette dagens arbejde, uanset om det drejer sig om timer, materialer, vareforbrug, mm. Det hele registreres nemt i Intempus.

Indberet kørsel

Kører du til og fra arbejdsopgaver, kan det hurtigt blive uoverskueligt at skulle udregne distance og kørselspenge. Med Intempus kan du slippe for besværet – vi udregner det hele for dig.

Planlæg arbejdsopgaver

Planlæg let medarbejdernes arbejdsopgaver. Intempus’ kalender-funktion giver det fulde overblik og sikrer, at medarbejderne altid har adgang til nødvendige informationer.

+55.000 brugere tager Intempus med på arbejde hver dag

Sådan optimerer du den daglige administration

Hold styr på arbejdsdagen med Intempus

Med Intempus kan du nemt registrere dagens arbejde på sager. Du kan også registrere fravær, materialer, indberette kørsel med få klik, håndtere udlæg og foretage lynhurtig fakturering og nem lønkørsel.

Sådan får du en effektiv ejendoms-administration

Med Intempus’ tidsregistrering får du to elementer: En administratorside og en app til dine medarbejdere.

Nem app til medarbejderen på farten

Med app’en kan dine medarbejdere nemt registrere blandt andet arbejdstid, så snart opgaven eller arbejdsdagen er ovre – uanset om de har internetforbindelse eller ej. Derefter er indberetningen tilgængelig på kontoret til godkendelse. 

Brugervenlig administration

Derudover får du adgang til administratorsiden. Her kan du få det fulde overblik over alle timer, der er registreret. Det gør, at du altid kan se, hvor meget tid, der er brugt på de enkelte opgaver og hvor mange timer, der er registreret for den enkelte medarbejder.

Med Intempus får du mulighed for integration til dit løn- eller regnskabssystem så alt data fra Intempus automatisk kan overføres i de pågældende systemer. Dét letter arbejdet og eliminerer de manuelle arbejdsgange.

Lyst til at høre mere?

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger