Få mere tid til det vigtige arbejde

Hos Intempus ved vi, hvor vigtigt det er for virksomheder at have styr på de interne ressourcer. Derfor har vi skabt et system, der gør det nemt at registrere arbejdstid og fravær samt planlægge vagter for medarbejderne. Sådan får I en nem og moderne administration.

Intempus letter det administrative arbejde og gør arbejdsdagen nemmere

Komme/gå registrering via terminal

Gør det simpelt for dine medarbejdere at registrere deres arbejdstid, når de kommer og går. Intempus Terminal er skabt til at gøre komme/gå registrering let for den moderne produktionsvirksomhed, der ønsker overblik og effektivitet.

Planlæg medarbejdernes arbejdstid

Intempus gør det simpelt at planlægge medarbejdernes arbejdstid med vores planlægningsmodul. Uanset om medarbejderne arbejder på daghold eller nathold, hverdag eller weekend, ordrer eller vagter, så kan det nemt planlægges i Intempus.

Håndter automatisk overarbejde

Overtidsregler kan hurtigt kræve en del administrationsarbejde, men det kan heldigvis gøres let og automatisk. I Intempus kan overtidsregler opsættes i overensstemmelse med din overenskomst, så du slipper for al bøvlet.

Produktionsvirksomhed med moderne tidsregistrering

Nem komme/gå registrering på Terminal

Intempus Terminal gør komme/gå registrering nemt og effektivt for alle dine medarbejdere. Vagter planlægges hurtigt i Intempus’ planlægningssystem, og derfra er det let for alle medarbejderne at tjekke ind og ud på ordrer eller vagter på Intempus Terminal.

Terminalen kan tilgås via en computer eller tablet, som blot skal opstilles et eller flere steder på arbejdspladsen, hvor medarbejderne har adgang, og så kan medarbejderne let registrere deres arbejdstid, når de kommer og går.

Tjek ind og ud via mobilen

Hvis medarbejderen ikke behøver at tjekke ind og ud via Terminal, kan det sagtens lade sig gøre på Intempus app’en på mobil.

Her tjekker medarbejderen blot ind og ud på den pågældende dag, når der eksempelvis er pause eller arbejdsdagen begynder eller slutter.

Indberet tid og meget mere på app

Har I medarbejdere som ikke har brug for komme/gå registrering, men måske blot skal registrere ferie, sygdom, udlæg, afspadsering eller flextid? Så kan det snildt klares på Intempus app

+40.000 brugere tager Intempus med på arbejde hver dag

Med Intempus Terminal bliver det let at holde styr på hele arbejdsdagen

Overskuelig administration

Uanset hvilken type timeregistrering dit firma har behov for, bliver administrationen gjort nem gennem det samme overskuelige administrationsmodul. Din administration bliver skræddersyet til netop dit behov, så du kun behøver forholde dig til de funktioner der er relevante for dit firma. Vi kan bl.a. opsætte overenskomster, godkendelsesflow, saldi og meget mere. 

Lyst til at høre mere?

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger