Selvstændig bogholder sparer tid med Intempus

Stengårdens Bogføring

Anne Marie Olsen

Indehaver af Stengårdens Bogføring

Enkeltmandsvirksomhed Slagelse

En forkortet faktureringsproces

I Slagelse har den selvstændige bogholder Anne-Marie Olsen siddet med regnskab og bogføring for små private virksomheder siden 2014, og har nu en portion kunder, som hun hjælper med tallene. Næsten lige så længe har hun også gjort brug af Intempus’ timeregistrering. 

“Jeg stiftede bekendtskab med Intempus i forbindelse med et kursus inde ved e-conomic, og synes det lød rigtig spændende. Jeg har ikke fortrudt, at jeg valgte at bruge det” – Anne-Marie Olsen, Indehaver af Stengårdens Bogføring

Selvom regneark, bøger og kalendere ikke er en ukendt videnskab for bogholdere, så er Anne-Marie Olsen alligevel glad for, at arbejdsprocessen effektiviseres, da hun er en enkeltmandsvirksomhed.

’’Jeg brugte lang tid hver måned på at skulle tyde og tælle sammen for hver enkelt kunde. Så er det nemmere, at man bare kan gå ind hver dag og sætte sit timeforbrug ind der, og når måneden er gået, kan man stille og roligt sidde og kigge det hele igennem. Når man er tilfreds, kan man trykke på knappen, og det bliver kørt over til e-conomic, fakturaen godkendes og sendes til kunden’’, siger Anne Marie Olsen.

Overblikket er altafgørende

Anne-Marie Olsen mener at tiden, som hun brugte på at sende fakturaer til kunderne er væsentligt reduceret med et nemt timeregistreringssystem, og funktionerne gør det let at navigere i.

’’Jeg bruger også lidt det, at jeg specificerer ud, hvad det er, at jeg har lavet. Jeg sætter det ind som et varenummer, og så kan jeg vælge, hvilken type arbejde jeg har lavet– om det er fakturering sammen med en kunde eller om det er almindelig bogføring, jeg har foretaget.’’ 

Hun fremhæver også, at det som bogholder er uundværligt at bevare overblikket over ens arbejdstimer og få det rigtige faktureret afsted.

’’Det fedeste er, at man har et hurtigt overblik over, hvad det er, man har tastet ind, og om man har fået priserne med på alle de linjer, man har tastet ind på kunden. Så kan jeg hakke dem af, jeg kan trykke godkend og så bliver de automatisk sendt videre til det system, hvorfra fakturaen skal sendes fra.”

Fra papir til digitalisering

Overgangen fra papir til digitalisering kan være en skræmmende proces i en verden af bogføring, særligt når man er vant til at sidde med det forkromede overblik på egen hånd. Men Anne-Marie Olsen synes, hun vinder mere på at bruge et digitalt system:

’’Det går stærkt, og det er det system, som jeg synes fungerer godt for mig i forhold til at sidde med regneark og skulle taste det hele én gang til. Så det sparer mig for noget tid og er overskueligt. Det synes jeg er godt.’’

Cookie-indstillinger