Konsulentvirksomhed håndterer nemt fakturerbare timer

Tholstrup Rådgivende Ingeniører

Philina Tholstrup

Administrativ Leder hos Tholstrup Rådgivende Ingeniører

Konsulentvirksomheden, der idag tæller 8 medarbejdere, hjælper virksomheder i byggebranchen med bygherrerådgivning og commissioning.

For 4 år siden valgte Tholstrup Rådgivende Ingeniører at integrere Intempus i deres virksomhed, for nemmere at kunne holde styr på de interne og eksterne konsulenttimer. I dag hjælper tidsregistreringssystemet den administrative leder, Philina Tholstrup, med at holde det fulde overblik over fakturerbare timer samtidig med at timeregistreringen er blevet mere overskuelig for konsulenterne. 

Hos Tholstrup Rådgivende Ingeniører har de arbejdet med bygherrerådgivning og commissioning i mange år. Med kvalitet, tid og økonomi i højsædet, rådgiver de hver dag større byggeprojekter for at sikre, at ethvert byggeri lever op til alle parters succeskriterier. Som en virksomhed, der arbejder på timebasis for andre kunder i byggebranchen, har det ifølge deres administrative leder, Philina Tholstrup, været essentielt at få et system, der kunne holde styr på konsulenttimerne og sikre præcis fakturering. Derfor valgte de at arbejde med Intempus allerede kort efter, at virksomheden startede for 5 år siden.  

“Vores ydelse er vores timer. Derfor var det nødvendigt at implementere et timeregistreringssystem, for at konsulenterne kunne registrere deres timer på en præcis og overskuelig måde, og så jeg kunne få et overblik over, hvor meget der er blevet arbejdet på en kunde i en bestemt periode og så jeg kunne fakturere kunderne på dét grundlag. Vi valgte Intempus” – Philina Tholstrup, Administrativ Leder hos Tholstrup Rådgivende Ingeniører. 

Fra lavpraktisk til automatisk system 

Før Tholstrup Rådgivende Ingeniører fik Intempus, håndterede de administrative opgaver via Excel, men da virksomheden voksede fra 2 til 3 og senere 8 medarbejdere blev det klart for Philina Tholstrup, at der skulle et mere overskueligt og automatiseret system til. I dag har de en integration til e-conomic, som ifølge Philina Tholstrup, letter alle dele af regnskabs- og faktureringsprocessen.  

“Integrationen mellem Intempus og e-conomic er glimrende. Det er nemt, jeg kan hente alle relevante oplysninger og rapporter, jeg har brug for. I forhold til hvad jeg kom fra, med Excel, er der sket en stor forskel” – Philina Tholstrup, Administrativ Leder hos Tholstrup Rådgivende Ingeniører.

Også for medarbejderne, har det været nemt at lade Intempus blive en naturlig del af arbejdsdagen. Gradvist som medarbejderstaben er vokset, har de introduceret systemet til én ad gangen, med det resultat at alle konsulenter nu bruger systemet uden problemer.

Supporten er afgørende

For Philina Tholstrup har det aldrig været formålet at få et “stort og forkromet system, som kan tusind ting”. I stedet sætter hun pris på den enkle og overskuelige løsning, der kan indfri alle virksomhedens behov, på en helt ukompliceret måde. Samtidig ser hun den personlige support som udslagsgivende for et timeregistreringssystem, der fungerer.

“Uanset hvilke spørgsmål, jeg ringer om, har jeg fået et godt svar. Og det er i særdeleshed vigtigt for mig, for jeg er den gammeldags type, som ikke gider videovejledninger. Jeg vil langt hellere have den personlige kontakt. Og der har Intempus altid svaret på en måde, som gør at jeg ikke føler, at det var et ”dumt” spørgsmål. De kan virkelig noget specielt på deres kundesupport”, fortæller Philina Tholstrup.

Hvis der f.eks. er behov for at trække større og mere komplekse rapporter og data ud fra systemet, eller hvis hun har et spørgsmål til noget mere teknisk, så tøver Philina ikke med at ringe supporten op, for at få vejledning på stedet.

Jeg er ikke nogen IT-nørd, så jeg har brug for at kunne ringe ind til en support, hvor de ikke sidder 300 mennesker, hvor man bare er et nummer i rækken og får et standardsvar. Med Intempus har jeg følt mig hjulpet fra starten på en super god måde”, forklarer Philina Tholstrup.

Selvom det lige nu er håndteringen af de fakturerbare timer, som er det, virksomheden primært bruger Intempus mest til, er Philina ikke lukket over for idéen om at benytte flere af Intempus’ funktioner i fremtiden, fx hvis virksomheden fortsætter væksten: 

“Lige nu kan Intempus alt dét, jeg efterspørger, men hvis vi fortsætter med at vokse, kan det være, at vi senere hen får brug for flere funktioner”, afslutter Philina Tholstrup

Cookie-indstillinger