Gør arbejdskørslen nem og korrekt med Intempus’ kørselsregistrering

Med Intempus’ kørselsregistrering sikrer du overblikket over dine medarbejders arbejdskørsel. Med  app’en ved hånden kan dine medarbejdere let og fleksibel registrere deres kørsel – og så slipper du for at sidde med medarbejdernes håndskrevne papirlapper med kørselsregistreringer.

Overblik over kørselsomkostninger

Alt kørsel kan let registreres med Intempus' app. Dermed får du digitalt et samlet overblik over, hvor meget tid der bruges på vejene, og du kan nemt holde styr på transportudgifterne.

Lettere kørselsregistrering

Med Intempus' enkle system skal dine medarbejdere kun registrere start og slut-lokation. Så beregner Intempus afstanden for dem. Dermed sparer de tid, og du sikrer dig, at det er det rette, der registreres.

Alt samlet ét sted

Med Intempus får du et system, der samlet alt ét sted. Du kan blandt andet få overblik over alle de registrerede timer, afspadseringssaldo, feriesaldo, overtidsarbejde og kørselsregistrering i én og samme app.

+30.000 brugere tager Intempus med på arbejde hver dag

Få klik på mobilen giver dig troværdig kørselsregistrering

Vi ved alle, hvor tidskrævende det kan være at sidde og finde det præcise kilometertal, notere det på en lap og efterfølgende have en medarbejder til at taste det ind i systemet. 

Men Intempus sparer du tid og får samtidig en langt større sikkerhed for, at de kilometer, der registreres, er de rigtige. 

Som medarbejder skal man blot indtaste adressen på ens start- og slutlokation. Så beregner Intempus automatisk kilometerne og sender det afsted til kontoret. 

Og vil dine medarbejdere have det endnu mere simpelt, kan de bruge GPS-funktionen. Så beregner GPS’en afstanden, imens medarbejderen kører, og bagefter kan vedkommende med ét swipe sende registreringen til kontoret – med det præcise antal kilometer, der er blevet kørt.

Se her, når Jesper viser, hvor let det er at registrere arbejdskørsel

 Kørselsregistrering i Intempus kan gøres på flere forskellige måder. Se videoen, hvor Jesper godt og kort forklarer og viser, hvordan du og dine medarbejdere nemt og hurtigt kan indberette jeres arbejdskørsel

Intempus hjælper dig med at udbetale kilometerpenge

Kørsel i egen bil eller firmabil 

En af de store fordele ved Intempus’ kørselsregistrering er, at man kan registrere, om man har kørt i egen bil eller firmabil. Det letter arbejdet for jer, hvis medarbejderen kører i egen bil og skal have udbetalt kilometerpenge. 

20.000 km reglen 

Samtidig kan systemet sættes op til 20.000 km reglen, så der altid er styr på medarbejderens skattefrie kørselsgodtgørelse.

Registrer arbejdskørsel direkte på projekter

Derudover kan I bruge Intempus til at registrere kørslen på forskellige sager og projekter. Det giver jer overblik over, hvor meget kørsel hvert projekt eller sag har krævet – og eventuelt mulighed for at fakturere det, hvis det er aktuelt. 

Har du lyst til at høre mere om Intempus?

Ring eller skriv til os.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os