Intempus

Kørselsregistrering der giver overblik over din virksomheds transport

Med Intempus kan kørselsregistrering gøres nemt og næsten automatisk. Alt det kræver er at du enten indtaster start og slutlokation eller blot slår GPS til – resten klarer Intempus. 

Intempus timeregistrering app og admin video

Dine medarbejdere sparer tid med Intempus’ kørselsregistrering

Med Intempus’ kørselsregistrering sikrer du overblikket over dine medarbejders arbejdskørsel. Med telefonen og app’en ved hånden kan dine medarbejdere let og fleksibel registrere deres kørsel – og så slipper du for at sidde med papirlap efter papirlap med medarbejdernes håndskrevne kørselsregistreringer.

 

Med Intempus’ kørselsregistrering får du:

Alt kørsel kan let registreres med Intempus’ app. Dermed får du digitalt et samlet overblik over, hvor meget tid der bruges på vejene, og du kan nemt holde styr på transportomkostningerne.

Med Intempus’ enkle system skal dine medarbejdere kun registrere start og slut-lokation. Så beregner Intempus afstanden for dem. Dermed sparer de tid, og du sikrer dig, at det er det rette, der registreres.

Med Intempus timeregistrering får du overblik over forretningen

Med Intempus får du et system, der samler alt ét sted. Du kan blandt andet få overblik over alle registrerede timer, afspadseringssaldo, overtid og kørselsregistrering i én og samme app.

Smart timeregistrerings app på mobil

Få klik på mobilen giver dig troværdig kørselsregistrering

Vi ved alle, hvor tidskrævende det kan være at sidde og finde det præcise kilometertal, notere det på en lap og efterfølgende have en medarbejder til at taste det ind i systemet. 

 

Men Intempus sparer du tid og får samtidig en langt større sikkerhed for, at de kilometer, der registreres, er de rigtige. 

 

Som medarbejder skal man blot indtaste adressen på ens start- og slutlokation. Så beregner Intempus automatisk kilometerne og sender det afsted til kontoret. 

 

Og vil dine medarbejdere have det endnu mere simpelt, kan de bruge GPS-funktionen. Så beregner GPS’en afstanden, imens medarbejderen kører, og bagefter kan vedkommende med ét swipe sende registreringen til kontoret – med det præcise antal kilometer, der er blevet kørt.

Se her, når Jesper viser, hvor let det er at registrere arbejdskørsel

Kørselsregistrering i Intempus kan gøres på flere forskellige måder. Se videoen, hvor Jesper godt og kort forklarer og viser, hvordan du og dine medarbejdere nemt og hurtigt kan indberette jeres arbejdskørsel 

Intempus og kørselsregistrering gjort enkelt

Intempus hjælper dig med at udbetale kilometerpenge

En af de store fordele ved Intempus’ kørselsregistrering er samtidig, at man kan registrere, om man har kørt i egen bil eller firmabil. Det letter arbejdet for jer, hvis medarbejderen kører i egen bil og skal have udbetalt kilometerpenge. 

 

Medarbejderen klikker blot af, at han har kørt i egen bil, og så får I det antal registrerede kilometer, som vedkommende skal have kørselspenge for. Har I integration, kan I derefter let få oplysningerne over i jeres økonomi- eller lønsystem. 

 

Derudover kan I bruge Intempus til at registrere kørslen på forskellige sager og projekter. Det giver jer overblik over, hvor meget kørsel hvert projekt eller sag har krævet – og eventuelt mulighed for at fakturere det, hvis det er aktuelt. 

 

Har du helt styr på skattereglerne for din virksomheds kørselsregistrering?

Bliv klogere på reglerne her.

Timeregistreringssystem APP

Kunne du tænke dig at høre mere om nem kørselsregistrering?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.