Vil du spare tid på at registrere kørsel?

Gør arbejdskørslen nem og lynhurtig med Intempus!

Nem og korrekt arbejdskørsel med Intempus’ kørselsregistrering

Med Intempus’ kørselsregistrering sikrer du overblikket over dine medarbejders arbejdskørsel. Med app’en ved hånden kan dine medarbejdere let og fleksibelt registrere deres kørsel – og så slipper du for at sidde med medarbejdernes håndskrevne papirlapper med kørselsregistreringer.

Overblik over kørselsomkostninger

Alt kørsel kan let registreres med Intempus’ app. Dermed får du digitalt et samlet overblik over, hvor meget tid der bruges på vejene, og du kan nemt holde styr på transportudgifterne.

Lettere kørselsregistrering

Med Intempus’ enkle system skal dine medarbejdere kun registrere start og slut-lokation. Så beregner Intempus afstanden for dem. Dermed sparer de tid, og du sikrer dig, at det er det rette, der registreres.

Alt samlet ét sted

Med Intempus får du et system, der samlet alt ét sted. Du kan blandt andet få overblik over alle de registrerede timer, afspadseringssaldo, feriesaldo, overtidsarbejde og kørselsregistrering i én og samme app.

Kørsel - app

Et par klik til en troværdig kørselsregistrering

Vi ved alle, hvor tidskrævende det kan være at sidde og finde det præcise kilometertal, notere det på en lap og efterfølgende have en medarbejder til at taste det ind i systemet. 

Men Intempus sparer du tid og får samtidig en langt større sikkerhed for, at de kilometer, der registreres, er de rigtige. 

Som medarbejder skal man blot indtaste adressen på ens start- og slutlokation. Så beregner Intempus automatisk kilometerne og sender det afsted til kontoret. 

Og vil dine medarbejdere have det endnu mere simpelt, kan de bruge GPS-funktionen. Så beregner GPS’en afstanden, imens medarbejderen kører, og bagefter kan vedkommende med ét swipe sende registreringen til kontoret – med det præcise antal kilometer, der er blevet kørt.

+40.000 brugere tager Intempus med på arbejde hver dag

Intempus hjælper dig med at udbetale kilometerpenge

Kørsel i egen bil eller firmabil 

En af de store fordele ved Intempus’ kørselsregistrering er, at man kan registrere, om man har kørt i egen bil eller firmabil. Det letter arbejdet for jer, hvis medarbejderen kører i egen bil og skal have udbetalt kilometerpenge. 

20.000 kilometer reglen

Samtidig kan systemet sættes op til 20.000 km reglen, så der altid er styr på medarbejderens skattefrie kørselsgodtgørelse.

Registrer arbejdskørsel direkte på projekter

Derudover kan I bruge Intempus til at registrere kørslen på forskellige sager og projekter. Det giver jer overblik over, hvor meget kørsel hvert projekt eller sag har krævet – og eventuelt mulighed for at fakturere det, hvis det er aktuelt. 

Ofte stillede spørgsmål

FAQ om digital tidsregistrering

Er du ny eller eksisterende kunde og har du nogle spørgsmål til Intempus?

Så kan du se nogle at vores ofte stillede spørgsmål her.

Hvad er digital tidsregistrering?

Digital tidsregistrering er et system til dataindsamling af medarbejdernes arbejdstid. Medarbejderne indtaster deres timer på app, pc eller tablet. Herefter ligger indberetningerne tilgængelig for administrator til godkendelse og derfra kan de sendes videre til løn- eller fakturering.

Integrerer Intempus med e-conomic?

Ja, vi har en stærk tovejs integration, der automatisk lader data flyde mellem de to systemer. Dvs. at oprettes der en ny kunde i e-conomic, oprettes kunden automatisk også i Intempus. Eller godkendes indberetninger i Intempus, kan de automatisk overføres til det relevante projekt i e-conomic og ligger klar til fakturering.

Kan man få en integration mellem sit tidsregistreringssystem og lønsystem?

Intempus integrerer til lønsystemer som Visma Løn, DataLøn, ProLøn, Danløn, Lessor og Epos. Med en lønintegration kan man nemt overføre godkendte timer, feriedage, sygetimer, kørsel, udlæg, tillæg mm. fra Intempus til lønsystemet, så lønkørslen bliver hurtig og korrekt.

Kan man registrere kørsel i Intempus?

Ja, man kan sagtens registrere sin arbejdskørsel i vores tidsregistrerings app. Kørsel registreres nemt ved indtastning af start- og slutlokation. Herfra kan man også vælge at tilføje returafstand, hvis man skal samme vej tilbage.

Kørslen kan desuden registreres både i privat- og firmabil, og direkte på projekter. Slutteligt kan der tilføjes en bemærkning til kørselsindberetningen, hvilket SKAT sætter pris på.

Kan et tidsregistreringssystem håndtere vores overenskomst?

Ja , det kan vi sagtens håndtere i Intempus. Vi opsætter gerne overtidsregler efter en eller flere overenskomster, så I automatisk overholder overenskomstreglerne for alle typer medarbejdere uden bekymring. 

Kan man planlægge arbejdstid og vagter for medarbejderne i et tidsregistreringssystem?

Det er forskelligt fra system til system. I Intempus kan man som administrator sagtens planlægge arbejdstid og ferie for medarbejderne.

Ved planlagte arbejde eller ferie, vil aktiviteten ligge som et forslag til en indberetning for medarbejderne i app’en. Herfra kræver det blot et enkelt swipe, og så er indberetningen lavet.

Medarbejderne kan dog ikke selv planlægge eller bytte deres vagter. 

Lyst til at høre mere?

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger