Skab digitale kørebøger med Intempus

Digitale kørebøger er et must for enhver medarbejder, der registrerer erhvervskørsel. Der er dog en række skatteregler, man må være opmærksom på i forbindelse med dette. Vi guider dig her igennem de vigtigste regler og forklarer samtidig, hvordan du med et system som Intempus let og overskueligt kan registrere din kørsel.

Indberetning af kørsel til skat

SKAT har først og fremmest ikke nogen godkendelsesproces, men baserer i stedet deres kørselsgodtgørelse på tillid. Skal man have befordringsgodtgørelse, indberetter man sin kørsel mellem hjemmet og sin arbejdsplads til SKAT. Hvis SKAT beder om det, skal man kunne dokumentere med en kørebog eller lignende, og her stiller SKAT nogle krav til, hvad man skal kunne oplyse.

Skatteregler for kørselsregistrering

Ved skattefri kørselsgodtgørelse skal arbejdsgiver kunne dokumentere følgende data om kørslen:

  • Formålet
  • Destinationen inklusiv eventuelle delmål på vejen til endedestinationen
  • Datoen
  • Længden
  • Beregningen efter satser
  • At kørslen er i medarbejderens eget køretøj

Opfylder man ovenstående i sin kørselsregistrering, vil det som oftest være tilstrækkeligt.

Brug for en smart måde at håndtere kørsel?

Har du brug for en smart og overskuelig måde at registrere arbejdskørsel på? Med Intempus’ kørselsregistrering sikrer I, at I både lever op til SKAT’s krav ved skattefri kørselsgodtgørelse og at I selv kan nøjes med minimum arbejde i forbindelse med indberetning af blandt andet kørsel. Hvis du er nysgerrig på at høre mere, så kontakt os på +45 26390400 eller book en gratis og uforpligtende demo:

Cookie-indstillinger