• Alle
  • Timeregistrering
  • IT
  • Regnskab
  • Iværksætteri
  • Organisation
Blog Preview

ProLøn: nu og i fremtiden

ProLøn og Intempus er preferred partnere, da de to systemer let og smart kan integreres med hinanden. Vi har interviewet ProLøn-direktør Finn om ProLøn og lønsystemer nu og i fremtiden.

Læs mere

Første spæde spadestik: En tur rundt om Intempus Bloggen

Læs mere
Blog Preview

Hvordan sikrer I jeres Intempus-data?

It-sikkerhed er er i stigende grad vigtig for virksomheder. I dette blogindlæg præsenteres en række gode råd til sikring af jeres Intempus-konto.

Læs mere
Blog Preview

Hvad får man ud af at være mere produktiv?

Hør hvordan større produktivitet giver større frihed.

Læs mere
Blog Preview

Ét simpelt råd, der giver dig glade kunder

Hvordan sikrer man sig, at ens kunder er glade? Hør Intempus’ kundeansvarlige give sin simple opskrift her.

Læs mere
Blog Preview

Hvordan prioriterer man sin tid rigtigt?

Kender du følelsen af, at opgaverne nogle gange bare hober sig op og forekommer uendelige? Det gør vi i Intempus. Derfor har vi skrevet et lille indlæg om, hvordan man kan lære at prioritere i en hverdag, hvor travlhed er blevet et grundvilkår.

Læs mere
Blog Preview

Så meget sparer du med mobil timeregistrering

Dette indlæg er til dem, der kan lide tal og hårde facts. Tal, der skaber værdi i virksomheder, der bruger tidsregistrering. Og facts, der er så markante, at de næsten kan sige mere end 1000 ord. Find ud af, hvordan du bl.a. sparer 20 timer om ugen og 8.500 dagsedler om året ved at timeregistrere.

Læs mere
Blog Preview

Derfor bør du have timeregistrering

Jeg vil gerne foregribe begivenhedernes gang. Dette blogindlæg er rigtig nok en anbefaling af mobil tidsregistrering. Det er også et vink med en vognstang om, hvorfor flere virksomheder bør registrere deres timer. Men frem for alt er det en hyldest af alle, der værdsætter tid og tidsregistrering lige så meget, som vi gør i Intempus.

Læs mere