• Alle
  • Timeregistrering
  • IT
  • Regnskab
  • Iværksætteri
  • Organisation
  • Overenskomst
Blog Preview

Sådan håndterer du skattefrie diæter med din smartphone

Reglerne for skattefri rejsegodtgørelse er ret komplicerede, men det er de, så det kan blive simpelt og fleksibelt at dække rejseudgifterne på arbejdsrejser af enhver art. I dette blogindlæg får du en overordnet indføring i reglerne og deres formål samt henvisninger til, hvor du kan blive klogere.

Læs mere
Blog Preview

Hvordan bliver Intempus klar til den nye persondataforordning?

Åh nej - ikke endnu en ekspert, der fortæller dig, hvad du bør have gjort inden d. 25. maj 2018? Nej, vi har derimod lavet et indlæg om, hvad vi indtil videre HAR gjort for at gøre Intempus klar til den nye persondataforordning.

Læs mere
Blog Preview

Kan man lave en digital kørebog,der er 100 procent godkendt af SKAT?

Læs mere
Blog Preview

Den eneste tekst du behøver at læse, hvis du vil være knivskarp på, hvornår man er opsagt med ret til G-dage

Den endegyldige sandhed om G-dage og opsigelse. Eller så tæt på man kan komme, når man berører noget, der har med overenskomster at gøre. Det synes vi i al beskedenhed, at vi er lykkedes med i dette blogindlæg.

Læs mere

G-dage - en forklaring og lidt om vejrlig

Vil du have en beskrivelse af G-dage befriet for de værste overenskomsttermer krydret med lidt historie om dette i hvert fald i sproglig forstand lidt underlige fænomen? Og er du interesseret i at lære reglerne om G-dage og vejrlig at kende? Så skal du læse dette blogindlæg lige nu. Eller senere.

Læs mere
Blog Preview

Systematisk overarbejde - hvad er det, og hvordan bliver du klar til det?

"Systematisk overarbejde". Det lyder som noget taget ud af østblokken, men det er faktisk fagforbundenes svar på, hvordan virksomheder med svingende efterspørgsel på arbejde bliver mere fleksible i deres udbud af arbejdskraft. Bliv klogere på, hvad et af de store stridspunkter i OK17 er, hvordan en tømrermester forholder sig til den nye mulighed, og hvordan du gør din virksomhed klar til systematisk overarbejde.

Læs mere
Blog Preview

ProLøn: nu og i fremtiden

ProLøn og Intempus er preferred partnere, da de to systemer let og smart kan integreres med hinanden. Vi har interviewet ProLøn-direktør Finn om ProLøn og lønsystemer nu og i fremtiden.

Læs mere
Blog Preview

Hvordan sikrer I jeres Intempus-data?

It-sikkerhed er er i stigende grad vigtig for virksomheder. I dette blogindlæg præsenteres en række gode råd til sikring af jeres Intempus-konto.

Læs mere
Blog Preview

Hvad får man ud af at være mere produktiv?

Hør hvordan større produktivitet giver større frihed.

Læs mere
Blog Preview

Ét simpelt råd, der giver dig glade kunder

Hvordan sikrer man sig, at ens kunder er glade? Hør Intempus’ kundeansvarlige give sin simple opskrift her.

Læs mere
Blog Preview

Hvordan prioriterer man sin tid rigtigt?

Kender du følelsen af, at opgaverne nogle gange bare hober sig op og forekommer uendelige? Det gør vi i Intempus. Derfor har vi skrevet et lille indlæg om, hvordan man kan lære at prioritere i en hverdag, hvor travlhed er blevet et grundvilkår.

Læs mere
Blog Preview

Så meget sparer du med mobil timeregistrering

Dette indlæg er til dem, der kan lide tal og hårde facts. Tal, der skaber værdi i virksomheder, der bruger tidsregistrering. Og facts, der er så markante, at de næsten kan sige mere end 1000 ord. Find ud af, hvordan du bl.a. sparer 20 timer om ugen og 8.500 dagsedler om året ved at timeregistrere.

Læs mere
Blog Preview

Derfor bør du have timeregistrering

Jeg vil gerne foregribe begivenhedernes gang. Dette blogindlæg er rigtig nok en anbefaling af mobil tidsregistrering. Det er også et vink med en vognstang om, hvorfor flere virksomheder bør registrere deres timer. Men frem for alt er det en hyldest af alle, der værdsætter tid og tidsregistrering lige så meget, som vi gør i Intempus.

Læs mere

Første spæde spadestik: En tur rundt om Intempus Bloggen

Læs mere