Intempus

Overtidsregler, der spiller sammen med din tidsregistrering

Slip for besværet med reglerne for overtid og komplekse overtidsudregninger hver måned. Med Intempus kan medarbejderne registrere overtid nemt og automatisk – i fuld overenstemmelse med overenskomsten.

Intempus timeregistrering app og admin video

Tidsregistrering, der sikrer, at du overholder overenskomsten

Med Intempus’ tidsregistrering får du et system, som giver dig overblik over alle medarbejdernes timer. Samtidig sikres du at alle overenskomster overholdes ved at opsætte systemet til jeres overtidsregler. Det gør, at du ikke skal bekymre dig om, du nu har fulgt reglerne til punkt og prikke. Intempus kan nemlig:

Med Intempus timeregistrering får du overblik over forretningen

Intempus sættes op efter jeres overenskomst eller lokalaftale, således at der opsættes en daglig normtid for dine medarbejdere. Indberettes der arbejde, der overstiger normtiden, registreres det automatisk som overtid.

Du bevarer altid overblikket over medarbejdernes timer med Intempus’ administrationssystem. Derfor er du også altid sikret, at overtid er udregnes korrekt hver gang, og at der ikke arbejdes mere over, end reglerne tillader.

Med et langt mere overskueligt og automatisk system, sikrer du, at den rette løn bliver udbetalt hver gang og uden misforståelser. Medarbejdernes arbejdstid og overtid registreres nemlig digitalt og kan let overføres til lønsystemet.

Gør overtidsregistrering nemmere for dine medarbejdere

Intempus’ tidsregistreringssystem kan sættes op til jeres overtidsregler, så det passer til netop jeres arbejdsgange og krav. Det vil sige, at systemet kan sættes op efter hver enkelt medarbejders normtid, overenskomst og øvrige særregler. Så slipper du for at sidde med hver enkelt medarbejders små håndskrevne noter og bøvle med udregninger for alle medarbejdere uge efter uge. 

 

Intempus’ app installeres let på dine medarbejderes mobil. Dermed har de tilgang til den overalt, hvor de er – uanset om de har internetadgang eller ej. Det gør, at dine medarbejdere kan registrere deres arbejde det øjeblik, arbejdet er fuldført. Dermed sikrer både du og dem, at det ikke blive glemt, og at det er det rigtige, der registreres.

Gratis APP til tidsregistrering

Intempus timeregistrering app og admin video

Kunne du tænke dig at gøre overtidsregistrering så nemt som muligt?

Se med, når Jesper viser, hvor let det er at registrere dagens arbejde og overtid i Intempus’ app

Intempus administration der giver overblik

Fuld fleksibilitet letter dit arbejde

Med Intempus får du i høj grad mulighed for at opleve, hvilken betydning fleksibilitet kan have for dit arbejde. Intempus er nemlig særdeles fleksibelt og kan tilpasses efter lige netop din virksomhed og dine medarbejderes behov. Det gør, at dine medarbejdere let kan indberette al deres arbejde på Intempus’ app. Skulle der være overarbejde, bliver det automatisk udregnet. 

 

Systemet giver samtidig en sikkerhed ift. registrering af overarbejde. Da Intempus kan sættes op til din overenskomst, bliver overtidsregler automatisk overholdt – og derved holdes der styr på medarbejdernes overtidsarbejde. Dermed hjælper systemet i tilfælde af uoverensstemmelser – og du slipper for usikkerheden om, om du nu også fik alle overarbejdstimer fra den gammeldags, håndskrevne note med på lønsedlen. 

 

Intempus’ fleksibilitet, konstante overblik og hensyn til regler og overenskomst gør nemlig, at registrering af overtid bliver nemt og fejlfrit.

Kom nemt i gang med at lette din hverdag

Intempus hjælper dig, når overarbejde og overtid skal gøres overskueligt for dig og dine medarbejdere. Men Intempus kan meget mere end det. Med Intempus’ mange funktioner – som kørselsregistrering, GPS-tracking og afspadsering – kan du lette de administrative opgaver hver eneste dag i din virksomhed. 

 

Kontakt Intempus og hør mere om dine muligheder.

partner_integration_system_intempus

Kunne du tænke dig at høre mere om Intempus?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.