Tidsregistrering, der sikrer, at du overholder overenskomsten

Med Intempus’ tidsregistrering får du et system, som giver dig overblik over alle medarbejdernes timer. Samtidig sikres du at alle overenskomster overholdes ved at opsætte systemet til jeres overtidsregler. Det gør, at du ikke skal bekymre dig om, du nu har fulgt reglerne til punkt og prikke. Intempus kan nemlig:

Sættes op efter din overenskomst

Intempus sættes op efter jeres overenskomst eller lokalaftale, således at der opsættes en daglig normtid for dine medarbejdere. Indberettes der arbejde, der overstiger normtiden, registreres det automatisk som overtid.

Give dig opdateret timesaldo

Du bevarer altid overblikket over medarbejdernes timer med Intempus’ administrationssystem. Derfor er du også altid sikret, at overtid er udregnes korrekt hver gang, og at der ikke arbejdes mere over, end reglerne tillader.

Sikre, at den rette løn udbetales

Med et langt mere overskueligt og automatisk system, sikrer du, at den rette løn bliver udbetalt hver gang og uden misfortåelser. Medarbejdernes arbejdstid og overtid registreres nemlig digitalt og kan let overføres til lønsystemet.

+30.000 brugere tager Intempus med på arbejde hver dag. Hvad med dig?

Nem overtidsberegning der letter dit arbejde

Med Intempus, der kan sættes op til din overenskomst, bliver overtidsregler automatisk overholdt – og derved holdes der styr på medarbejdernes overtidsarbejde. Dermed hjælper systemet med at beregne diverse overtidstillæg, så det hele ligger klar til lønkørsel efter godkendelse. 

Intempus’ fleksibilitet, konstante overblik og hensyn til regler og overenskomst gør nemlig, at registrering af overtid bliver nemt og fejlfrit.

Kunne du tænke dig at gøre overtidsregistrering så nemt som muligt?

Se med, når Jesper viser, hvor let det er at registrere dagens arbejde og overtid i Intempus’ app

Automatisk overtidsregistrering for dine medarbejdere

Intempus’ tidsregistreringssystem kan sættes op til jeres overtidsregler, så det passer til netop jeres arbejdsgange og krav. Det vil sige, at systemet kan sættes op efter hver enkelt medarbejders normtid, overenskomst og øvrige særregler. Så slipper du for at sidde med hver enkelt medarbejders små håndskrevne noter og bøvle med udregninger for alle medarbejdere uge efter uge. 

Intempus’ app installeres let på dine medarbejderes mobil. Dermed har de tilgang til den overalt, hvor de er – uanset om de har internetadgang eller ej. Det gør, at dine medarbejdere kan registrere deres arbejde det øjeblik, arbejdet er fuldført. Dermed sikrer både du og dem, at det ikke blive glemt, og at det er det rigtige, der registreres.

Har du lyst til at høre mere om Intempus?

Ring eller skriv til os.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os