Intempus er nem og online mobil tidsregistrering

Tidsregistrering af dit arbejde er en af de ting, der føles rart, når det er gjort ordentligt, men som regel er en evig kilde til dårlig samvittighed, indtil det i sidste øjeblik bliver gjort halvhjertet.

Tidsregistristrering APP og softwareprogram

Brugervenligt system, der også virker offline

Hos Intempus ved vi, hvor værdifuldt god tidsregistrering er. Det fortæller vores kunder os hver eneste dag. Derfor har vi lavet et fleksibelt system, som gør det så nemt som muligt for dig at registrere dit arbejde og holde styr på data – det sidste klarer vi nemlig for dig. Intempus virker også på farten, uanset hvor du er – også selvom du ikke har internetforbindelse.

Få fuld valuta for dataen

Én ting er at registrere sin tid – noget andet er at få mest muligt ud af de data, det giver.

Med Intempus kan du registrere:

  • Timer
  • Fravær
  • Kørsel
  • Udlæg
  • Diæter
  • Varer
  • Materialer

Det giver dig og dine medarbejdere styr på f.eks. afspadsering, og tilføjer du et af vores moduler, kan du også bruge Intempus til ting som at holde styr på akkordaflønning.

Hør, hvad Intempus kan gøre for dig

Vi er så begejstrede for Intempus, at vi altid gerne vil fortælle mere om det

Fuldt overblik og mindre administration

Ved at integrere Intempus med dit regnskabssystem har du mulighed for at få øje på alle detaljerne i din forretning – ikke mindst hvor pengene bliver tjent. Vi tror på, at det er en af de bedste forudsætninger for at optimere sin forretning. Og med integration til dit lønsystem bliver det også lynhurtigt at simpelt at køre løn – og hvis indberetningerne er korrekte, bliver lønnen det også. For de fleste af vores kunder er Intempus hurtigt tjent hjem på sparet bogholderi, og mange oplever endda, at de fakturerer op til 10 procent mere, fordi der er dokumentation for alle timer. Sammen med dit faktureringsprogram er de altså lette at få med på fakturaen.

Lad os vise, hvad Intempus kan gøre for dig

Intempus er simpel og fleksibel timeregistrering. Vi har udviklet vores app og web-system ud fra, at det skal være så nemt som muligt for brugeren og samtidig kan sættes op til alle typer af virksomheder. Og så skal du kunne få mest muligt ud af dine dater. Derfor kan Intempus integreres med de fleste løn- og regnskabssystemer, så du kan lave korrekt og præcis løn, fakturering og regnskab på mindre end den halve tid. Det vil vi rigtigt gerne vise frem for dig og samtidig hjælpe dig med opsætningen. Det kan gøres online, tager ikke mere end 20 minutter, og du kan booke en fremvisning her.

Jeg vil gerne høre mere om Intempus

Udfyld formularen nedenfor eller
ring til os på telefon: 26 390 400.

Top