Arbejdstidsregistrering har aldrig været nemmere

Registrering af arbejdstid er nu blevet lovpligtigt, og det stiller naturligvis krav til virksomhederne. Heldigvis kan det gøres nemt og effektivt for både arbejdsplads og ansatte. Her kan du læse mere om, hvordan vi anbefaler, at I som virksomhed forholder jer til de nye lovkrav om arbejdstidsregistrering.

Forstå den nye lov om arbejdstidsregistrering her, hvor vi tager fat på de vigtigste spørgsmål.

Klar til at imødekomme de nye krav til registrering af arbejdstid?

Fra den 1. juli 2024 bliver det lovpligtigt for alle arbejdsgivere at indføre et system til registrering af arbejdstid for alle medarbejdere. Med en nem og skræddersyet løsning fra Intempus sikrer I, at I overholder alle kravene.

Arbejdstidsregistrering på app

Registrering af arbejdstid gjort nemt og tilgængeligt

Intempus’ app gør det nemt for alle medarbejderne at registrere arbejdsdagen – tid, kørsel, tillæg, materialer, udlæg og fravær – og det kan endda gøres med det samme via app på mobilen.

Indberetningerne sendes direkte videre til administrationssystemet, hvor alle indberetninger nemt kan godkendes og sendes videre til løn eller regnskab.

Ideel til funktionæransatte

Har I fastlønnede funktionærer med faste arbejdstider? Så behøver de ikke registrere arbejdstid hver dag. Deres konti kan sættes op med autoregistrering, så deres daglige arbejdstid automatisk registreres. Det eneste de skal gøre er at registrere, når de afviger fra den aftalte arbejdstid – f.eks. pga. overarbejde, sygdom, ferie, omsorgsdage, kursus eller andet.

I appens saldi-funktion kan alle medarbejderne altid se deres feriebalance, afspadseringssaldo samt få overblik over kørte kilometer og sygdom.

Nem godkendelse af arbejdstid og fravær

Ingen gider at bruge unødigt lang tid på administrative opgaver. Derfor har vi lavet et brugervenligt arbejdstidsregistreringssystem, der digitaliserer de daglige administrationsopgaver for både medarbejdere og administratorer. 

I Intempus Web kan administratorerne godkende medarbejdernes indberetninger med få klik. I kan også planlægge arbejdstid eller ferie, samt holde øje med at alle medarbejdere bruger deres feriedage og meget mere.

+40.000 brugere har allerede gjort den lovpligtige arbejdstidsregistrering nem med Intempus!

Ofte stillede spørgsmål

FAQ om arbejdstidsregistrering

Er du ny eller eksisterende kunde og har du nogle spørgsmål til Intempus?

Så kan du se nogle at vores ofte stillede spørgsmål her.

Hvad er arbejdstidsregistrering?

Arbejdstidsregistrering er et system til dataindsamling af medarbejdernes arbejdstid. Medarbejderne indtaster deres timer på app, pc eller tablet. Herefter ligger indberetningerne tilgængelig for administrator til godkendelse og derfra kan de sendes videre til løn- eller fakturering.

Hvad siger den nye lov om arbejdstidsregistrering?

Fra 1. juli 2024 træder nye lovkrav i kraft omkring arbejdstidsregistrering. Det betyder, at alle virksomheder skal stille et arbejdstidsregistreringssystem til rådighed for alle medarbejdere. Du kan læse mere om lovkravene her.

Kan man få en integration mellem sit tidsregistreringssystem og lønsystem?

Intempus integrerer til lønsystemer som Visma Løn, DataLøn, ProLøn, Danløn, Lessor, Zenegy og Epos. Med en lønintegration kan man nemt overføre godkendte timer, feriedage, sygetimer, kørsel, udlæg, tillæg mm. fra Intempus til lønsystemet, så lønkørslen bliver hurtig og korrekt.

Integrerer Intempus med e-conomic?

Ja, vi har en stærk tovejs integration, der automatisk lader data flyde mellem de to systemer. Dvs. at oprettes der en ny kunde i e-conomic, oprettes kunden automatisk også i Intempus. Eller godkendes indberetninger i Intempus, kan de automatisk overføres til det relevante projekt i e-conomic og ligger klar til fakturering. Læs mere om vores integrationspartnere her.

Kan man registrere kørsel i Intempus?

Ja, man kan sagtens registrere sin arbejdskørsel i vores tidsregistrerings app. Kørsel registreres nemt ved indtastning af start- og slutlokation. Herfra kan man også vælge at tilføje returafstand, hvis man skal samme vej tilbage.

Kørslen kan desuden registreres både i privat- og firmabil, og direkte på projekter. Slutteligt kan der tilføjes en bemærkning til kørselsindberetningen, hvilket SKAT sætter pris på. Se flere funktioner her til både app og web.

Kan et arbejdstidsregistreringssystem håndtere vores overenskomst?

Ja , det kan vi sagtens håndtere i Intempus. Vi opsætter gerne overtidsregler efter en eller flere overenskomster, så I automatisk overholder overenskomstreglerne for alle typer medarbejdere uden bekymring. 

Kan man planlægge arbejdstid og vagter for medarbejderne i et tidsregistreringssystem?

Det er forskelligt fra system til system. I Intempus kan man som administrator sagtens planlægge arbejdstid og ferie for medarbejderne.

Ved planlagte arbejde eller ferie, vil aktiviteten ligge som et forslag til en indberetning for medarbejderne i app’en. Herfra kræver det blot et enkelt swipe, og så er indberetningen lavet.

Medarbejderne kan dog ikke selv planlægge eller bytte deres vagter. 

Vil du gerne vide mere om nem arbejdstidsregistrering? Kontakt os her.

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger