Intempus Timeregistrering – meget mere end blot at registrere timer!

Med Intempus’ timeregistrerings app digitaliseres de administrative pligter for både medarbejdere, administratorer og derved bliver gjort både nemmere og mere effektive. Spar tid og dyrbare resourcer på administration og fokusér på kerneforretningen med Intempus, som gør tidsregistrering lynhurtig og drøn simpel.

Intempus er dog meget mere end blot tidsregistrering. Se her hvordan vi kan gøre arbejdsdagen lettere for dig og din virksomhed.

Registrér arbejdsdagen

Registrér timer, materialer, udlæg, diæter, kørsel og andre udgifter direkte i Intempus app. Indberetninger bliver automatisk overført til godkendelse i Intempus administration.

Planlægning af arbejdsdagen

Planlæg dine medarbejders arbejdsdag med Intempus’ planlægningsfunktion, så du får overblik og effektiviserer overleveringen af opgaver og sager.

Integrér til løn - og økonomisystem

Integrér dit økonomisystem med Intempus, så medarbejdernes indberetninger kan forvandles til kunde fakturaer eller reducér lønkørsel til få klik med integration til dit lønsystem.

Overhold overenskomsten

Opsæt Intempus til din overenskomst eller lokalaftale med overtid regler, normer, afspadsering og akkordarbejde, så du sikrer, at arbejdet opfylder overenskomstens rammer.

Nysgerrig på dine muligheder med Intempus?

Se med her!

Hør, hvad Intempus kan gøre for dig

I Intempus mener vi, at registrering af arbejde på en ugeseddel burde være et fortidslevn. Desværre er det ikke tilfældet – endnu! Flere og flere bruger nemlig Intempus. Det bør du måske også?

Fuldt overblik og mindre administration

Ved at integrere Intempus med dit regnskabssystem har du mulighed for at få øje på alle detaljerne i din forretning – ikke mindst hvor pengene bliver tjent. Vi tror på, at det er en af de bedste forudsætninger for at optimere sin forretning. For de fleste af vores kunder er Intempus hurtigt tjent hjem på sparet bogholderi, og mange oplever endda, at de fakturerer op til 15 procent mere, fordi der er dokumentation for alle timer og intet bliver glemt længere. 

Danmarks mest brugervenlige tidsregistreringssystem

Hos Intempus ved vi, hvor værdifuldt god tidsregistrering er. Det fortæller vores kunder os hver eneste dag. Derfor har vi lavet et fleksibelt system, som gør det så nemt som muligt for dig at registrere dit arbejde og holde styr på data – det sidste klarer vi nemlig for dig. Intempus virker også på farten, uanset hvor du er – også selvom du ikke har internetforbindelse.

Jeg vil gerne høre mere om Intempus

Udfyld formularen nedenfor eller
ring til os på telefon: 26 390 400.

Top