En ugeseddel app der letter administrationen

Klik på den interaktive video for at høre mere om mulighederne med Intempus

Brugervenlig tidsregistrering til alle medarbejdere

Med en app til timeregistrering fra Intempus digitaliseres de administrative pligter for både medarbejdere og administratorer. Derved bliver det både nemmere og mere effektivt at lave opgaverne. Spar tid og dyrebare ressourcer på administration. Og fokusér på kerneforretningen med Intempus, som gør tidsregistrering lynhurtig og drøn simpel.

Intempus virker også på farten, uanset hvor du er – også selvom du ikke har internetforbindelse

Registrér arbejdsdagen

Registrér timer, materialer, udlæg, diæter, kørsel og andre udgifter direkte i Intempus’ app. Indberetninger bliver automatisk overført til godkendelse i Intempus’ administration.

Planlægning af arbejdsdagen

Planlæg dine medarbejderes arbejdsdag med Intempus’ planlægningsfunktion, så du får overblik og effektiviserer overleveringen af opgaver og sager.

 
Integrér til løn- og økonomisystem

Integrér dit økonomisystem med Intempus, så medarbejdernes indberetninger kan forvandles til kundefakturaer, eller reducér lønkørsel til få klik med integration til dit lønsystem.

 
Overhold overenskomsten

Sæt Intempus op til din overenskomst eller lokalaftale med overtidsregler, normer, afspadsering og akkordarbejde, så du sikrer, at arbejdet opfylder overenskomstens rammer.

 

+30.000 brugere tager Intempus med på arbejde hver dag

Fuldt overblik og mindre administration

Hos Intempus ved vi, hvor værdifuld god tidsregistrering er. Det fortæller vores kunder os hver eneste dag. Derfor har vi lavet et fleksibelt system, som gør det så nemt som muligt for dig at registrere dit arbejde og holde styr på data – det sidste klarer vi nemlig for dig.

Intempus er dog meget mere end blot tidsregistrering. Se her, hvordan vi kan gøre arbejdsdagen lettere for dig og din virksomhed.

I tvivl, om Intempus kunne være noget for din virksomhed

Se hvordan Intempus fik effektiviseret administrationsarbejdet hos Raaschou Byg og Inventarsnedkeri og gav mere plads til kerneforretningen

Så nemt kommer du i gang med Intempus

En af de helt store fordele med Intempus er, at du får de første 14 dage gratis. Det betyder, at du får mulighed for at teste systemet i din egen arbejdsdag og finde ud af om det kan løfte nogle af jeres interne processer.

Vil du have en fremvisning af systemet? Så book en uforpligtende demo. Derefter vil en af vores konsulenter vise systemet frem og tage en dialog omkring jeres ønsker og behov til digital timeregistrering. 

Har du lyst til at høre mere om Intempus?

Ring eller skriv til os.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os