Timebank – få styr på din optjente frihed

Skal det være endnu nemmere at holde styr på tiden? Med en skræddersyet timebank fra Intempus bliver det nemt at få et overblik over den opsparede afspadsering/flextimer.

Bevar overblikket over de opsparede fridage med en timebank

Timebanken holder styr på din frihed

Timebanken er en samling af medarbejderens opsparede afspadsering/flextimer, som medarbejderen kan bruge til at holde fri eller få som udbetaling afhængigt af, hvad der er aftalt i overenskomsten eller i ansættelseskontrakten. Med Intempus’ brugervenlige system til timeregistreringen kan timebanken skræddersyes til lige præcis jeres behov.

Har du styr på reglerne for
overarbejde og afspadsering?

Nem håndtering af arbejdstiden

Med Intempus’ app har du et brugervenligt, digitalt værktøj til registrering af timer. Medarbejderen registrerer blot arbejdstiden på app eller web, og hvis man arbejder udover sin normale arbejdstid, kan man registrere det som afspadsering. Så ryger timerne over i en saldi – eller en timebank–, som altid kan tilgås af både medarbejder og administrator. På samme måde kan vi opsætte en saldi til andre typer opsparede fridage, fx feriedage og omsorgsdage.

Automatisk optjening til afspadsering

Med Intempus kan der også blive opsat en normtid for den enkelte medarbejder, så systemet automatisk kan holde styr på, om der er arbejdet mere eller mindre på enten dags- eller ugebasis. På den måde kan der automatisk optjenes afspadsering, når medarbejderen arbejder udover den aftalte arbejdstid, samt blive trukket afspadsering fra ved mindre arbejde. 

Systemet holder således styr på regnskabet for jer, og samtidig kan I bevare overblikket over, hvor mange afspadseringstimer, medarbejderen har.  

Fuldt overblik og mindre administration

Håndtering af overenskomst

En af de helt store fordele ved et digitalt timeregistreringssystem som Intempus er, at systemet kan sættes op til den enkelte medarbejders overenskomst eller lokalaftale. Det betyder, at der skal bruges langt færre ressourcer på administrationsarbejdet, da systemet klarer tingene for jer. Samtidig betyder det, at medarbejderens timebank kan skræddersyes, så den passer til den ønskede overenskomst eller ansættelseskontrakt.

Klar til at mærke en forskel? Sådan kommer du i gang med Intempus

Det kræver ikke meget at komme i gang med Intempus. Faktisk skal du blot sende en mail eller give et kald. Så tager vi en snak om din virksomheds behov, og hvad det er, I søger.

Kontakt os her

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger