Ferietid kommer igen år for år. Hvordan I håndterer det bedst? Gør det nemt med simpel ferieregistrering

Mangler du en app til at holde styr på dine feriedage nemt og digitalt? Med Intempus’ app kan du let registrere, når du holder ferie eller tager en fridag. Samtidig har du det fulde overblik over, hvor mange feriedage, du har optjent og afholdt.

Ferieoverblik på mobil og web

Med Intempus’ app har du et brugervenligt, digitalt værktøj til ferieregistrering. Via app’en vælger du blot at registrere ferie på de pågældende dage. Der kan nemt registreres ferietid før, under eller efter ferien, da app’en altid kan tilgås på mobilen. 

Med Intempus er der automatisk styr på medarbejdernes feriekonto. Saldi funktionen registrerer automatisk de optjente feriedage måned for måned samt registrerer, når medarbejderen indberetter afholdt ferie. På den måde er feriesaldoen altid automatisk opdateret.

Ferieoverblikket har både medarbejderen, der altid kan se sin feriesaldo i app’en, og administratoren, som har det store overblik over alle medarbejderes forskellige ferie balancer i administrationssystemet.

Med den nye ferielov optjener man som medarbejder 2,08 feriedage pr måned. Det kan derfor hurtigt blive kringlet at regne ud, hvor mange feriedage, man har til rådighed, når man beslutter sig for at holde ferie. Når ferien er afholdt, skal man trække feriedagene fra ferieregnskabet, så både medarbejder og virksomhed har styr på, hvor meget ferie, der er tilbage. Derfor kan det altså hurtigt blive en rodet proces at holde styr på feriedagene i virksomheden. 

Som administrator kan du planlægge ferietid på dine medarbejdere i planlægningsmodulet. Her får du det store overblik over medarbejdernes planlagte ferie. Samtidig kan du også se det indberettede ferie og nemt godkende medarbejdernes ferieregistrering.  

Når du planlægger ferie, vil aktiviteten ligge som et indberetningsforslag ude i medarbejderens app. Derefter kan medarbejderen enten vælge at godkende forslaget eller foretage en ny indberetning.

 
Device Slider

Ferieadministration gjort let

‘Ferie’ kan hurtigt blive en uoverskuelig og rodet administrativ affære – og den nye ferielov har bestemt ikke gjort det lettere. Da medarbejderne løbende optjener ferie, kan de også løbende afholde ferien.
 
Derfor kan det være udfordrende for både administrator og medarbejderen at holde styr på, hvor meget ferie der er tilbage og hvor meget, der skal afholdes, inden ferieåret udløber.  
 
Heldigvis er det nemt for alle parter med et system som Intempus. 

Medarbejderne kan let indberette deres ferie- og fridage direkte på app’en enten før eller efter afholdelse. Når dagene er indberettet, ryger de direkte ind i administrationssystemet, hvor de ligger klar til godkendelse.

Her vil du som administrator kunne tjekke, om ferieregistreringerne stemmer overens med det aftalte eller det planlagte, og derefter godkende én, flere eller alle indberetninger på samme tid.

Forbind Intempus med dit lønsystem, så I altid er sikre på, at alt det nødvendige ryger med over på lønsedlen. 

Uanset om medarbejderen har registreret en optjent eller selvbetalt feriedag, så vil det også registreres i lønsystemet. Den selvbetalte feriedag vil naturligvis fremgå i lønsummen, så medarbejderen altid kan se løngrundlaget måned for måned.  

+30.000 brugere registrerer deres feriedage i Intempus

Registrér resten af arbejdet med Intempus

Foruden ferieregistrering kan Intempus’ timeregistreringssystem nemt bruges til at registrere meget andet i dit arbejdsliv. Uanset om du er funktionæren, der kun skal registrere fravær, eller om du er timelønnet og arbejder på fakturérbare kundeprojekter hele dagen og derfor skal kunne registrere tid på fx projekter, kørsel, udlæg og materialer, så kan Intempus tilpasses netop dine behov. 

Har du lyst til at høre mere, er du altid velkommen til at give os et kald på 26 390 400 eller skrive til os via chatten eller kontaktformularen.

Har du lyst til at høre mere om Intempus?

Ring eller skriv til os.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os