Nem ferieregistrering

Gør registreringen af ferie nem og overskuelig med et digitalt system, der holder styr på feriedagene.

Har du styr på om du får afholdt dine feriedage?

Ferieregistrering app og web

Med Intempus’ app har du et brugervenligt, digitalt værktøj til ferieregistrering. Via app’en vælger du blot at registrere ferie på de pågældende dage. Der kan nemt registreres ferietid før, under eller efter ferien, da app’en altid kan tilgås på mobilen. 

Ferieoverblikket bevares let, da medarbejderen altid kan se sin feriesaldo i app’en, og administratoren får det store overblik over alle medarbejderes forskellige feriebalancer i administrationssystemet.

+40.000 brugere indberetter feriedage med Intempus i dag

Overskuelig feriehåndtering år efter år

Med Intempus bliver det nemt og overskueligt at holde styr på ferieregnskabet i virksomheden.

Vores system kan sættes op til at håndtere den nye ferielov, så det er let for både administrator og medarbejder at bevare overblikket ferieår efter ferieår.

Hold styr på ferie med det rette system

Bevar overblikket

‘Ferie’ kan hurtigt blive en uoverskuelig og rodet administrativ affære – og den nye ferielov har bestemt ikke gjort det lettere. Da medarbejderne løbende optjener ferie, kan de også løbende afholde ferien.

Derfor kan det være udfordrende for både administrator og medarbejderen at holde styr på, hvor meget ferie der er tilbage og hvor meget, der skal afholdes, inden ferieåret slutter.  

Heldigvis er det nemt for alle parter med et system som Intempus. 

Digital ferieplanlægning

Som administrator kan du planlægge ferietid på dine medarbejdere i planlægningsmodulet. Her får du det store overblik over medarbejdernes planlagte ferie. Samtidig kan du også se det indberettede ferie og nemt godkende medarbejdernes ferieregistrering.  

Når du planlægger ferie, vil aktiviteten ligge som et indberetningsforslag ude i medarbejderens app. Derefter kan medarbejderen enten vælge at godkende forslaget eller foretage en ny indberetning.

Godkend nemt ferie- og fridage

Medarbejderne kan let indberette deres ferie- og fridage direkte på app’en enten før eller efter afholdelse. Når dagene er indberettet, ryger de direkte ind i administrationssystemet, hvor de ligger klar til godkendelse.

Her vil du som administrator kunne tjekke, om ferieregistreringerne stemmer overens med det aftalte eller det planlagte, og derefter godkende én, flere eller alle indberetninger på samme tid.

Ferieregistrering der automatisk ryger på lønsedlen

Forbind Intempus med dit lønsystem, så I altid er sikre på, at alt det nødvendige ryger med over på lønsedlen. 

Uanset om medarbejderen har registreret en optjent eller selvbetalt feriedag, så vil det også registreres i lønsystemet. Den selvbetalte feriedag vil naturligvis fremgå i lønsummen, så medarbejderen altid kan se løngrundlaget måned for måned.  

Har I styr på den nye ferielov?

Med den nye ferielov optjener man som medarbejder 2,08 feriedage pr måned. Det kan derfor hurtigt blive kringlet at regne ud, hvor mange feriedage, man har til rådighed, når man beslutter sig for at holde ferie. Når ferien er afholdt, skal man trække feriedagene fra ferieregnskabet, så både medarbejder og virksomhed har styr på, hvor meget ferie, der er tilbage. Derfor kan det altså hurtigt blive en rodet proces at holde styr på feriedagene i virksomheden. Få genopfrisket reglerne for den nye ferie lov her.

Lyst til at høre mere?

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger