Indberet hele arbejdsugen på én gang

Med Intempus kan du nemt registrere en hel arbejdsuge ad gangen, så du slipper for at bruge mere tid på det administrative arbejde end højest nødvendigt.

Registrér hele arbejdsugen på samme tid

Gør timeregistreringen nemmere ligesom +1.500 andre virksomheder

Nem timeregistrering én gang om ugen

Foretrækker du at registrere arbejdstid for dig selv eller dine medarbejdere én gang om ugen frem for flere gange i løbet af ugen?

Intempus’ funktion”Ugentlig indberetning” er en hurtig måde at registrere hele sin arbejdsuge på én gang. Funktionen er til dem, som registrerer tid på Intempus Web via computeren, og som vil nøjes med at indberette sin arbejdstid én gang om ugen, eller for dem som registrerer arbejdstid for andre medarbejdere.

Vil du hellere registrere arbejdsdagen 1 dag ad gangen, kan du selvfølgelig også vælge dét. Systemet kan nemlig skræddersys til lige netop jeres behov.

Se hvordan ugentlig indberetning fungerer i Intempus

Vil du hellere bruge arbejdstiden på de opgaver, som skaber reel værdi i virksomheden? Så kan det være en fordel at foretage ugens registreringer én gang om ugen frem for at skulle ind i systemet ad flere omgange.

Interesseret i nem og hurtig timeregistrering?

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan en Outlook integration kan gøre det endnu nemmere for dig og dine medarbejdere at registrere arbejdsdagen? Så kontakt os for en uforpligtende demo via kontaktformularen herunder.

Kontakt os her

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger