Få det fulde overblik med Saldi

Med Saldi bliver det nemt for både medarbejder og administrator at holde styr på arbejdstid og fravær.

Bliv klogere på, hvordan I nemt kan bevare overblikket – altid.

Saldi - app

Komplet Saldi overblik på app

Sådan får dine medarbejdere overblikket tilbage

Med Intempus App er det nemt for medarbejderne at registrere arbejdsdagen. I Saldi modulet kan der opsættes saldi for forskellige typer fravær, kørte kilometre, flextid, afspadsering/timebank, uddannelse eller hvad end I har brug for at se en saldo for.

Let håndtering af ferie

Med den nye ferielov optjener medarbejdere løbende deres feriedage, hvilket hurtigt kan gøre det besværligt at holde styr på, hvor mange dage, der er optjent, brugt og tilgængelig.

Med vores feriesaldo opdateres optjente og brugte feriedage automatisk i systemet, så I altid kan se den korrekte saldo. Feriesaldoen kan ses i realtid eller på en given dato, hvis medarbejderen eksempelvis har brug for at se hvor mange feriedage, der er til rådighed til sommerens ferie.

Saldi overblik for hele virksomheden

Som administrator kan det hurtigt blive udfordrende at holde styr på alle medarbejdernes feriedage, afspadseringsbalancer eller timebanker, sygefravær, orlov, kursusdage, kørte kilometre mm.

Med Saldi vil du som administrator altid kunne se det fulde overblik over medarbejdernes forskellige saldi. Sådan kan du bl.a. sikre, at medarbejderne får afholdt feriedage og feriefridage i tide, og at flextidsrammerne bliver overholdt.

+40.000 brugere har saldi overblik med Intempus i dag

Intelligent håndtering af saldi regler

Opsæt maksimum og minimum grænser for afspadsering og flextid

Ved at opsætte saldi regler kan I sørge for at medarbejderne automatisk holder sig indenfor de aftalte rammer i deres timebank. Hvis saldoens grænser overskrides, kan de ekstra timer enten automatisk overføres til en anden konto, som eksempelvis ‘timer til udbetaling’ eller ‘timer til egenbetaling’, hver gang saldi grænsen nåes eller efter en given periode, som kunne være lønperioden eller kvartalet.

Afhold ferie i den rigtige rækkefølge

Med den nye ferielov overlapper det gamle og det nye ferieår med hinanden, men det er vigtigt at sikre sig, at feriedagene fra det gamle ferieår bruges først, da de ikke kan overføres til det nye ferieår efter den 31. december. Det kan vi sætte op i jeres system, så I er sikre på, at medarbejderne ikke brænder inde med ‘gamle’ feriedage.

Lyst til at høre mere?

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger