Vores Historie

Intempus ApS så dagens lys i 2012, hvor tre iværksættere valgte at gå sammen om en fælles mission: De ville være en del af en ny tidsalder, hvor lønmodtagere skifter bøvlede time- og ugesedler ud med timeregistrering på mobilen. Det skulle være enklere at indberette tid. Det skulle være muligt hvor som helst, når som helst. Det skulle kort sagt være muligt at registrere tid – in tempus.

2015

Sverige og Norge

Intempus udvider, sammen med sin integrationspartner e-conomic, forretningen til Sverige og Norge. 12.000 brugere har nu oprettet sig i Intempus og har tilsammen foretaget 2,6 millioner indberetninger.

2014

1000 virksomhedsoprettelser

Intempus runder 1000 virksomhedsoprettelser. Siden Intempus fik sin første kunde i 2013, er det gået stærkt med at få kunder. Intempus bruges nu af folk inden for bygge og anlæg, industri og produktion, servicefagene og af konsulenter, bogholdere og revisorer.

2013

Visdomsrejsen

Intempus forlænger visdomsrejsen og bliver fortsat skarpere på sine kunders behov. Det har udmøntet sig i en række nye samarbejds- og integrationspartnere. Læs mere om Intempus’ partnere her.

2012

Intempus ApS grundlægges

INSYSTEM bliver til anpartsselskabet Intempus ApS, der stiftes af tre unge iværksættere. Intempus’ fysiske rammer tæller både et hovedkontor i København og lokaler i Østjyllands hovedstad Aarhus.

2007

INSYSTEM grundlægges

INSYSTEM grundlægges af Christophe Zafiryadis. Systemet står i en længere årrække for timeindberetningen hos Professionshøjskolen UCC.

Vores værdier

Service. Brugervenlighed. Kundefokus.

Det er indbegrebet af Intempus. Vi kender kundernes behov og ønsker hele tiden at blive bedre til at give vores brugere en god oplevelse med Intempus. Med andre ord er:

Service vores mantra
Kompetente IT-løsninger vores kald
Kundernes behov vores fokus

Uanset hvor vores kunder møder Intempus, skal de føle, at vi gør en forskel for deres forretning.

Mød holdet bag Intempus

Team Member
Christophe Zafiryadis

CEO

Team Member
Peter Haahr Rasmussen

Sales & Marketing Manager

Team Member
Peter Peulicke

Support

Team Member
Jesper Lagoni

Sales Manager

Team Member
Alexander Gosvig

Sales Manager

Team Member
Nick Brandstrup

Sales Manager

Team Member
Bruno Thalmann

Produkt- og systemudvikling

Team Member
Stefan Micheelsen

Produkt- og systemudvikling

Team Member
Chase Adams

Produkt- og systemudvikling

Team Member
Kasper Dupont

Produkt- og systemudvikling