Intempus

Moderne timeregistrering med GPS-tracking

Få overblik over medarbejdere og deres færden med GPS-tracking. Skab dokumenterbare indberetninger samt mere intelligent sagsstyring, der forslår sager baseret på lokation.

Intempus timeregistrering app og admin video

Geotracking, der giver fuld medarbejderoverblik

GPS gif der viser hvordan man kan tracke sine medarbejdere mens de kører

Intempus’ GPS-funktion gør timeregistrering og administration både smartere, lettere og mere databaseret. Se her hvordan.

 

Med Intempus’ innovative geotracking funktion er det muligt at følge medarbejderen i løbet af arbejdsdagen. Medarbejderen kan ses på kortet live, hvilket betyder, at du altid kan tracke dine medarbejdere, når behovet opstår. Derved har du mulighed for at uddelegere nye opgaver baseret medarbejdernes nuværende lokation.

 

Intempus gemmer dog, ligesom ved alle andre indberetninger, al GPS-dataen, hvilket giver muligheden for at kunne gå tilbage i medarbejdernes GPS historik og validere indberetningerne. Med geotracking kan du således sikre dig mod potentielle uoverensstemmelser, misforståelser og konflikter med solide, databaserede indberetninger.

Valide indberetninger med GPS

Med Intempus’ GPS-funktion kan timeregistrering og administration gøres både smartere, lettere og mere databaseret.

 

Medarbejderen skal blot slå GPS’en til på mobilen, så mobilen trackes hele arbejdsdagen live. Dataen gemmes efterfølgende i medarbejderens kalenderhistorik. Det skaber fundamentet for præcise og valide indberetninger, hvor det kan dokumenteres, at medarbejderen har befundet sig på den lokation og på hvilket tidspunkt, da indberetningen fandt sted. Det er særligt anvendeligt, når arbejdsopgaver er knyttet til et vis geografisk område, og medarbejderen skal kunne dokumentere at have befundet sig på lokationen på det rigtige tidspunkt.

Intempus app med timeregistrering vises på iPhone

Se her, hvordan du let kan bruge GPS-tracking i dine arbejdsgange

Intempus timeregistrering app og admin video

GPS tracking og mobil timeregistrering

Intelligent timeregistrering

GPS tracking giver automatisk medarbejderen forslag til registrering af sin tid, beregnet på baggrund af medarbejderens lokation.

 

Er der GPS koordinatet på en sag, vil medarbejderen automatisk blive tjekket ind på den sag, når medarbejderen befinder sig indenfor den GPS zone (sag). Medarbejderen vil automatisk blive tjekket ud, når medarbejderen forlader GPS zonen (sagen). Køres der mellem flere sager kan starttiden være sluttiden for forrige lokation, så kan du nemt opsamle transporttiden mellem sagerne.

Har du brug timeregistrering med GPS-tracking i din virksomhed?

Vi ved, at det kan være et stort spring at indføre et helt nyt system i sin virksomhed og blandt sine medarbejdere. Derfor har vi gjort opstartsfasen nem for dig. Vi tilpasser Intempus’ system til netop din virksomhed, så jeres arbejdsgange bliver nemmere og mere sikre. 

 

Er du interesseret i at afprøve Intempus, så aftaler vi en dag, hvor vi giver dig et kald og gennemgår systemet og viser dig de relevante funktioner. Det kræver kun, at du sidder bag en computer i 20 minutter.

partner_integration_system_intempus

Kunne du tænke dig at høre mere om Intempus' GPS-tracking?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Privacy Preference Center