Intempus

Et fleksibelt system, der tager hånd om jeres ejendomsadministration

Få mere tid til ejendommene og brug mindre på administrationen. Med Intempus’ digitale timeregistrering bliver det nemt for dine medarbejdere at registrere deres arbejde.

Mobil og digital tidsregistrering til ejendomsadministrations branchen

Brug mindre tid på de kedelige, tidskrævende opgaver, og optimer din ejendomsadministration med Intempus

Hos Intempus ved vi, hvor vigtigt det er at have det fulde og mest optimale overblik. Derfor har vi skabt et system, der hjælper dig til at holde styr på alle led i din ejendomsvirksomhed. Intempus handler nemlig ikke kun om tidsregistrering, men en lang række af de opgaver, der kræver tid som ejendomsadministrator. 

Med Intempus timeregistrering får du overblik over forretningen

Intempus’ app gør det nemt for medarbejderne at indberette dagens arbejde, uanset om det drejer sig om timer, materialer, vareforbrug, tillæg eller udlæg - det hele registreres nemt i Intempus.

Kører du til og fra arbejdsopgaver, kan det hurtigt blive uoverskueligt at skulle udregne distance og kørselspenge. Med Intempus kan du slippe for besværet - vi udregner det hele for dig.

Nem timeregistrering

Planlæg let medarbejdernes arbejdsopgaver. Intempus’ kalender-funktion giver det fulde overblik og sikrer, at medarbejderne altid har adgang til nødvendige informationer.

Tidsregistrering

Med Intempus’ tidsregistrering får du to elementer: En administratorside og en app til dine medarbejdere.

 

Med app’en kan dine medarbejdere nemt registrere blandt andet arbejdstid, så snart opgaven eller arbejdsdagen er ovre – uanset om de har internetforbindelse eller ej. Derefter er indberetningen tilgængelig på kontoret til godkendelse. 

 

Derudover får du adgang til administratorsiden. Her kan du få det fulde overblik over alle timer, der er registreret. Det gør, at du altid kan se, hvor meget tid, der er brugt på de enkelte opgaver og hvor mange timer, der er registreret for den enkelte medarbejder.

 

Med Intempus’ tidsregistrering mindsker du samtidig risikoen for uoverensstemmelser, fordi medarbejderen selv har ansvaret for at registrere det korrekte antal arbejdstimer, så snart opgaven er færdig. Derudover slipper du for at sidde med ulæselige, håndskrevne timeregnskaber, når arbejdstimerne skal registreres.

Intempus app med timeregistrering vises på iPhone

Gør som +12.000 andre, og tag Intempus med på arbejde

Vi sørger for, at systemet sættes op til netop dine behov, og så kan du prøve Intempus gratis og uforpligtende i 14 dage.

Sådan sparer din ejendomsadministration tid med Intempus

integration_fravær_intempus_timeregistrering

Integration

Et af de elementer, der i høj grad er med til at skabe overblik for dig og din virksomhed er integration. Med Intempus har du mulighed for integration med en af vores løn- eller økonomipartnere. Det betyder, at jeres data fra Intempus automatisk kommer over i jeres løn- og regnskabssystem. Dermed kan du på baggrund af indberetningerne i Intempus lave løn og fakturere med blot få klik.

 

Mange af Intempus’ brugere fortæller, at de oplever, at de langt hurtigere kan fakturere deres kunder samt lave løn, fordi oplysningerne ligger i deres løn- eller regnskabssystem få sekunder efter, at medarbejderen har registreret arbejdet ude ”i marken”.

Fraværsregistrering

Sygdom, ferie, afspadsering. Der kan være mange årsager til, at medarbejdere ikke er på arbejde. Med Intempus kan du og dine medarbejder registrere alt fravær. Dermed har du som administrator overblik over, hvem der er på arbejde den pågældende dag, hvor mange sygedage den enkelte medarbejder har haft, og hvor mange feriedage, der er brugt.

Planlægning

Med Intempus’ planlægningsfunktion giver du ikke kun dig selv, men også dine medarbejdere det fulde overblik over dagens opgaver.

 

Med planlægning kan du nemlig oprette sager og opgaver til de enkelte medarbejdere, og du kan dermed se, hvilken medarbejder der har hvilken opgave. Hver medarbejder får det fulde overblik over deres egne opgaver den pågældende dag. Samtidig kan de i Intempus få en beskrivelse af opgaven, som du kan formulere hjemme fra kontoret. Det mindsker antallet af opklarende telefonsamtaler og misforståelser, fordi medarbejderne får alle oplysninger fra starten.

 

Når arbejdet er udført kan medarbejderen blot swipe sagen til højre og dermed markere opgaven som fuldført. Derfra sendes indberetningen direkte til kontoret – og medarbejderen kan let gå videre til dagens næste opgave uden at skulle bruge arbejdsdagens sidste timer på at ordne det administrative omkring dagens opgaver. Det sparer både dig og dine medarbejdere for tid og frustrationer.

Planlægning med kalenderfunktion som giver administrator overblik

Sådan får din ejendomsadministration større overblik med Intempus

varekartotek+kørsel_app_mobil_intempus

Kørselsregistrering

Har I en lang række ejendomme, der geografisk ligger spredt, kan det ofte kræve en del kørsel, når hver enkelt ejendom f.eks. skal have et eftersyn eller fremvises. Med Intempus kan I registrere hverdagens kørsel.

 

Dine medarbejdere skal blot skrive start- og slutlokation, og så beregner Intempus automatisk distancen – tilmed kan medarbejderen markere, hvorvidt de har kørt i firmabil eller egen bil. Med muligheden for kørselsregistrering får du blandt andet overblik over, hvor meget tid der bruges på kørsel.

Varekartotek

Et nyt rør til en dryppende vandhane. Et fodliste i en stue. En stikkontakt på badeværelset. Der skal af og til nye materialer til, når man står for ejendomsadministration. Derfor får I med Intempus adgang til et varekartotek, hvor I kan registrere de varer, I ofte bruger. Dermed kan hver medarbejder på den pågældende sag indberette, hvad der er brugt af materialer og varer. Derefter kan du som administrator tage det med på en eventuel faktura – og derudover får du overblik over, hvad der bruges af materialer, og hvornår der skal bestilles nyt.

Sådan kommer du i gang med Intempus

Med Intempus får du de første 14 dage gratis, hvilket betyder, at du kan teste systemet i din egen hverdag – så du bliver helt klar på, hvad du har behov for, og hvordan Intempus kan tilpasses jer og jeres behov. Det eneste, du skal gøre, er, at sende os en mail eller give et kald og fortælle om lige netop din virksomheds behov.

 

Derefter aftaler vi en dag, hvor vi kan give dig et kald og guide dig igennem systemet. Det eneste, du skal gøre, er at sidde bag en computerskærm, imens vi på blot 20 minutter gør dig til superbruger af Intempus – så nemt er vores system at bruge.

ejendomsadministration_intempus_vicevært

Vil du vide mere om Intempus til ejendomsadministration?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.