Brug mindre tid på de kedelige, tidskrævende opgaver, og optimer din ejendomsadministration

Registrér timer og materialer

Intempus’ app gør det nemt for medarbejderne at indberette dagens arbejde, uanset om det drejer sig om timer, materialer, vareforbrug, mm. Det hele registreres nemt i Intempus.

Indberet kørsel

Kører du til og fra arbejdsopgaver, kan det hurtigt blive uoverskueligt at skulle udregne distance og kørselspenge. Med Intempus kan du slippe for besværet – vi udregner det hele for dig.

Planlæg arbejdsopgaver

Planlæg let medarbejdernes arbejdsopgaver. Intempus’ kalender-funktion giver det fulde overblik og sikrer, at medarbejderne altid har adgang til nødvendige informationer.

Sådan holder I styr på arbejdsdagen med Intempus

Med Intempus’ nemme app til tidsregistrering kan medarbejderen ganske simpelt registrere al arbejdstid direkte på telefonen. 

Uanset om medarbejderen er på farten eller på kontoret, kan dagens indberetning registreres med få klik – og derefter automatisk sendes til administrationssystemet, hvor de ligger klar til fakturering. 

Har I en lang række ejendomme, der geografisk ligger spredt, kan det ofte kræve en del kørsel, når hver enkelt ejendom f.eks. skal have et eftersyn eller fremvises. Med Intempus kan I registrere hverdagens kørsel.

Dine medarbejdere skal blot skrive start- og slutlokation, og så beregner Intempus automatisk distancen. Tilmed kan medarbejderen markere, hvorvidt de har kørt i firmabil eller egen bil. Med muligheden for kørselsregistrering får du blandt andet overblik over, hvor meget tid, der bruges på kørsel.

Et nyt rør til en dryppende vandhane. Et fodliste i en stue. En stikkontakt på badeværelset. Der skal af og til nye materialer til, når man står for ejendomsadministration.

Med Intempus får I adgang til et varekartotek, hvor I kan registrere de varer, I ofte bruger. Dermed kan hver medarbejder på den pågældende sag indberette, hvad der er brugt af materialer og varer. Derefter kan du som administrator tage det med på en eventuel faktura – og derudover får du overblik over, hvad der bruges af materialer, og hvornår, der skal bestilles nye.

Sygdom, ferie, afspadsering. Der kan være mange årsager til, at medarbejdere ikke er på arbejde. Med Intempus kan du og dine medarbejdere registrere alt fravær. Dermed har du som administrator overblik over, hvem der er på arbejde den pågældende dag, hvor mange sygedage den enkelte medarbejder har haft, og hvor mange feriedage, der er brugt.

+30.000 brugere tager Intempus med på arbejde hver dag

Sådan sparer din ejendomsadministration tid

Med Intempus’ tidsregistrering får du to elementer: En administratorside og en app til dine medarbejdere.

Med app’en kan dine medarbejdere nemt registrere blandt andet arbejdstid, så snart opgaven eller arbejdsdagen er ovre – uanset om de har internetforbindelse eller ej. Derefter er indberetningen tilgængelig på kontoret til godkendelse. 

Derudover får du adgang til administratorsiden. Her kan du få det fulde overblik over alle timer, der er registreret. Det gør, at du altid kan se, hvor meget tid, der er brugt på de enkelte opgaver og hvor mange timer, der er registreret for den enkelte medarbejder.

Med Intempus’ tidsregistrering mindsker du samtidig risikoen for uoverensstemmelser, fordi medarbejderen selv har ansvaret for at registrere det korrekte antal arbejdstimer, så snart opgaven er færdig. Derudover slipper du for at sidde med ulæselige, håndskrevne timeregnskaber, når arbejdstimerne skal registreres.

Med Intempus’ planlægningsfunktion giver du ikke kun dig selv, men også dine medarbejdere det fulde overblik over dagens opgaver.

Med planlægning kan du nemlig oprette sager og opgaver til de enkelte medarbejdere, og du kan dermed se, hvilken medarbejder, der har hvilken opgave. Hver medarbejder får det fulde overblik over deres egne opgaver den pågældende dag. Samtidig kan de i Intempus få en beskrivelse af opgaven, som du kan formulere hjemme fra kontoret. Det mindsker antallet af opklarende telefonsamtaler og misforståelser, fordi medarbejderne får alle oplysninger fra starten.

Når arbejdet er udført kan medarbejderen blot swipe sagen til højre og dermed markere opgaven som fuldført. Derfra sendes indberetningen direkte til kontoret – og medarbejderen kan let gå videre til dagens næste opgave uden at skulle bruge arbejdsdagens sidste timer på at ordne det administrative omkring dagens opgaver. Det sparer både dig og dine medarbejdere for tid og frustrationer.

Forbind administrationen med de systemer, I allerede benytter. Med Intempus får du mulighed for integration til dit løn- eller regnskabssystem.

Med en integration mellem Intempus og dit løn- eller økonomisystem, kommer alt data fra Intempus automatisk over i de pågældende systemer.

Det letter dit arbejde og eliminerer nogle manuelle arbejdsgange, fordi du med blot ét eller få klik kan fakturere eller lave løn.

Har du lyst til at høre mere om Intempus?

Ring eller skriv til os.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os