Intempus Timeregistrering – meget mere end blot at registrere timer!

Få mest muligt ud af din tid. Det er et af de bedste afsæt til at have en god forretning. Og vi tør godt skrive under på, at gammeldags timesedler ikke er den måde, man udnytter tiden optimalt. Ikke desto mindre er det stadig en udbredt måde at dokumentere sit arbejde på og registrere timer. Det vil Intempus lave om på, og derfor har vi lavet en app, så du altid og med ganske få klik kan registrere alt dit arbejde.

Registrér arbejdsdagen

Registrér timer, materialer, udlæg, diæter, kørsel og andre udgifter direkte i Intempus app. Indberetninger bliver automatisk overført til godkendelse i Intempus administration.

Planlægning af arbejdsdagen

Planlæg dine medarbejders arbejdsdag med Intempus’ planlægningsfunktion, så du får overblik og effektiviserer overleveringen af opgaver og sager.

Integrér til løn - og økonomisystem

Integrér dit økonomisystem med Intempus, så medarbejdernes indberetninger kan forvandles til kunde fakturaer eller reducér lønkørsel til få klik med integration til dit lønsystem.

Overhold overenskomsten

Opsæt Intempus til din overenskomst eller lokalaftale med overtid regler, normer, afspadsering og akkordarbejde, så du sikrer, at arbejdet opfylder overenskomstens rammer.

Akkordarbejde gjort let

Aflønning på baggrund af udført arbejde

Medarbejderen indrapporterer antallet af timer samt mængden af udført arbejde. På den baggrund kan Intempus udregne den samlede udbetaling bestående af timeløn og akkordløn baseret på det faktisk udførte arbejde. Hvis der er flere medarbejdere, fordeler Intempus selv pengene mellem medarbejderne.

Aflønning på baggrund af tidsforbrug

På forhånd aftales en akkordsum, som så fordeles automatisk ud på medarbejderne på baggrund af det tidsforbrug, de hver især har haft på sagen. Dermed slipper de også for at indrapportere udført arbejde, men kun faktisk tidsforbrug, og du ved på forhånd, hvad et projekt samlet kommer til at koste i lønudgifter.

Nysgerrig på dine muligheder med Intempus?

Se med her!

Hør, hvad Intempus kan gøre for dig

Vi er så begejstrede for Intempus, at vi altid gerne vil fortælle mere om det

Fordelen ved at bruge Intempus til at håndtere akkordarbejde

Intempus’ mission er at gøre papir og mundtlige overleveringer overflødige, når du skal registrere og dokumentere dit arbejde. Vi er specialister i timeregistrering, men har også kastet os over at lette bogholderens arbejde, når der skal holdes styr på, hvor mange kvadratmeter fliser der blev lagt og af hvem. Med Intempus skal du bare tage stilling til, om medarbejderne skal aflønnes på deres tidsforbrug eller udførte arbejde, og hvad akkordlønnen skal være – så klarer vi resten.

Danmarks mest brugervenlige timeregistreringssystem

Intempus er simpel og fleksibel timeregistrering. Vi har udviklet vores app og web-system ud fra, at det skal være så nemt som muligt for brugeren og samtidig kan sættes op til alle typer af virksomheder. Og så skal du kunne få mest muligt ud af dine dater. Derfor kan Intempus integreres med de fleste løn- og regnskabssystemer, så du kan lave korrekt og præcis løn, fakturering og regnskab på mindre end den halve tid. Det vil vi rigtigt gerne vise frem for dig og samtidig hjælpe dig med opsætningen. Det kan gøres online, tager ikke mere end 20 minutter, og du kan booke en fremvisning her.

Jeg vil gerne høre mere om Intempus

Udfyld formularen nedenfor eller
ring til os på telefon: 26 390 400.

Top