Nem akkord helt automatisk

Fordelen ved at bruge Intempus til at håndtere akkordarbejde

Intempus’ mission er at gøre papir og mundtlige overleveringer overflødige, når du skal registrere og dokumentere dit arbejde. Vi er eksperter i timeregistrering, men vores mål er lige så vel at lette bogholderens arbejde, når der skal holdes styr på, hvor mange kvadratmeter fliser, der er blevet lagt af hvem. Med Intempus skal du bare tage stilling til, om medarbejderne skal aflønnes på deres tidsforbrug eller udførte arbejde, og hvad akkordlønnen skal være – så klarer vi resten.

Med Intempus’ akkordmodul bliver administrationen nem og ikke mindst automatisk. Når akkordsummen er fastslået, kan akkordlønnen automatisk tildeles medarbejderne i takt med, at arbejdet udføres. Akkordsummen kan endda redigeres løbende, hvis den originale akkord skal ændres. 

+30.000 brugere tager Intempus med på arbejde hver dag

Beregn akkordlønnen baseret på enten udført arbejde eller tidsforbrug

Aflønning på baggrund af udført arbejde

Medarbejderen indrapporterer antallet af timer samt mængden af udført arbejde. På den baggrund kan Intempus udregne den samlede udbetaling bestående af timeløn og akkordløn baseret på det arbejde, der er blevet udført. Hvis der er flere medarbejdere, fordeler Intempus selv pengene mellem medarbejderne.

Aflønning på baggrund af tidsforbrug

Inden opgaven udføres, aftales der en akkordsum, som så automatisk fordeles ud på medarbejderne. Det sker på baggrund af det tidsforbrug, de hver især har haft på sagen. Dermed slipper de også for at indrapportere udført arbejde, fordi de kun skal indrapportere det tidsforbrug, de reelt har brugt på opgaven. Det gør også, at du på forhånd ved, hvad et projekt samlet kommer til at koste i lønudgifter.

I tvivl, om Intempus kunne være noget for din virksomhed?

Se her, hvordan Intempus kan hjælpe din virksomhed

Gør arbejdsdagen nem med Intempus i lommen

Det første skridt mod en nemmere og smartere administration er at se Intempus’ system an. Måske det kan løfte nogle af de tunge arbejdsprocesser, I bøvler med i dag. 

Book en online fremvisning af systemet. Det tager ikke mere end 20 minutter, og som en ekstra bonus får I endda de første 14 dage gratis.

Har du lyst til at høre mere om Intempus?

Ring eller skriv til os.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os