Det kan være guld værd at benytte sig af akkordarbejde. Forretningen tilpasser sig meget nemmere ordremængden, når medarbejderne aflønnes direkte for deres indsats.

Men forsvinder pengene på øget bogholderi, når der skal holdes styr på prislister, takster og timepriser? Så prøv Intempus’ akkordmodul.

En akkordliste i Intempus' app

Aflønning på baggrund af udført arbejde

Medarbejderen indrapporterer antallet af timer samt mængden af udført arbejde. På den baggrund kan Intempus udregne den samlede udbetaling bestående af timeløn og akkordløn baseret på det faktisk udførte arbejde. Hvis der er flere medarbejdere, fordeler Intempus selv pengene mellem medarbejderne.

Aflønning på baggrund af tidsforbrug

På forhånd aftales en akkordsum, som så fordeles automatisk ud på medarbejderne på baggrund af det tidsforbrug, de hver især har haft på sagen. Dermed slipper de også for at indrapportere udført arbejde, men kun faktisk tidsforbrug, og du ved på forhånd, hvad et projekt samlet kommer til at koste i lønudgifter.

Prøv Intempus gratis, og oplev alle fordelene ved moderne, digital tidsregistrering!

Få mest muligt ud af din tid. Det er et af de bedste afsæt til at have en god forretning. Og vi tør godt skrive under på, at gammeldags timesedler ikke er den måde, man udnytter tiden optimalt. Ikke desto mindre er det stadig en udbredt måde at dokumentere sit arbejde på og registrere timer. Det vil Intempus lave om på, og derfor har vi lavet en app, så du altid og med ganske få klik kan registrere alt dit arbejde.

Intempus hjælper dig med at holde styr på:

  • Timer, varer, kørsel, udlæg, materialer og så videre, som registreres direkte på sagerne
  • Noter, som lægges på sagen, så misforståelser undgås
  • Billeder og dokumenter på hver sag, så dokumentation og kvalitetssikring er på plads
  • Og du kan bruge appen hvor som helst – også selvom der ikke er signal. Den virker nemlig offline

Hør, hvad Intempus kan gøre for dig

Vi er så begejstrede for Intempus, at vi altid gerne vil fortælle mere om det

Fordelen ved at bruge Intempus til at håndtere akkordarbejde

Intempus’ mission er at gøre papir og mundtlige overleveringer overflødige, når du skal registrere og dokumentere dit arbejde. Vi er specialister i timeregistrering, men har også kastet os over at lette bogholderens arbejde, når der skal holdes styr på, hvor mange kvadratmeter fliser der blev lagt og af hvem. Med Intempus skal du bare tage stilling til, om medarbejderne skal aflønnes på deres tidsforbrug eller udførte arbejde, og hvad akkordlønnen skal være – så klarer vi resten.

Lad os vise, hvad Intempus kan gøre for dig

Intempus er simpel og fleksibel timeregistrering. Vi har udviklet vores app og web-system ud fra, at det skal være så nemt som muligt for brugeren og samtidig kan sættes op til alle typer af virksomheder. Og så skal du kunne få mest muligt ud af dine dater. Derfor kan Intempus integreres med de fleste løn- og regnskabssystemer, så du kan lave korrekt og præcis løn, fakturering og regnskab på mindre end den halve tid. Det vil vi rigtigt gerne vise frem for dig og samtidig hjælpe dig med opsætningen. Det kan gøres online, tager ikke mere end 20 minutter, og du kan booke en fremvisning her.

Jeg vil gerne høre mere om Intempus

Udfyld formularen nedenfor eller
ring til os på telefon: 26 390 400.

Top