Akkordarbejde – nem og digital akkordberegning

Intempus’ akkordmodul gør det nemt at beregne akkord

Digital akkordberegner

Med Intempus kan du nøjes med at tage stilling til, om medarbejderne skal aflønnes på deres tidsforbrug eller udførte arbejde, og hvad akkordlønnen skal være – så klarer vi resten.

Intempus’ akkordmodul gør håndteringen og beregningen af akkord nem og overskuelig. Når akkordsummen er fastslået, kan akkordlønnen automatisk tildeles medarbejderne i takt med, at arbejdet udføres. Akkordsummen kan endda redigeres løbende, hvis den originale akkord skal ændres. Aldrig har det været nemmere at beregne akkord.

+40.000 brugere tager Intempus med på arbejde hver dag

Beregn akkord baseret på enten udført arbejde eller tidsforbrug

Aflønning på baggrund af udført arbejde

Medarbejderen indrapporterer antallet af timer samt mængden af udført arbejde. På den baggrund kan Intempus udregne den samlede udbetaling bestående af timeløn og akkordløn baseret på det arbejde, der er blevet udført. Hvis der er flere medarbejdere, fordeler Intempus selv pengene mellem medarbejderne.

Aflønning på baggrund af tidsforbrug

Inden opgaven udføres, aftales der en akkordsum, som så automatisk fordeles ud på medarbejderne. Det sker på baggrund af det tidsforbrug, de hver især har haft på sagen. Dermed slipper de også for at indrapportere udført arbejde, fordi de kun skal indrapportere det tidsforbrug, de reelt har brugt på opgaven. Det gør også, at du på forhånd ved, hvad et projekt samlet kommer til at koste i lønudgifter.

Lyst til at høre mere?

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger