Intempus

Gør vejen fra arbejdstimer til lønudbetaling lettere med Intempus og Visma Løn

Med Intempus og Visma Løn sikrer du, at arbejdsprocessen lettes, og at du sparer tid, når du skal udbetale løn til dine medarbejdere.

visma_intempus_partner_integration

Med Intempus og Visma Løn får du:

Dine arbejdsgange lettes, når data fra Intempus automatisk kommer over i Visma Løn. Dermed kan du udbetale løn uden først at skulle bruge tid på manuelle registreringer og arbejdsgange.

Nem timeregistrering

Overhold den nye ferielov med Visma Løn og Intempus. Begge systemer understøtter både overgangsordningen samt ferieloven. Det giver dig og dine medarbejdere sikkerhed og tryghed.

Både Intempus og Visma Løn har eksperter klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med dine udfordringer. Det gælder både i implementeringen og senere, når systemerne er en fast del af jeres hverdag.

Hvorfor Intempus og Visma Løn?

Løn er en central del af en virksomhed. Der skal være styr på den – for fejl i lønnen kan om noget skabe utilfredshed. 

 

Sammenspillet mellem funktionerne i Intempus og Visma Løn er med til at gøre din lønhåndtering langt mere sikker og fejlfri. Med Intempus har dine medarbejdere selv ansvaret for at registrere deres timer, så du mindsker risikoen for at overse timer eller timesedler ved manuel registrering.

 

Og når timerne er registreret digitalt, kommer data automatisk over i Visma Løn, så du langt hurtigere end normalt kan udbetale løn – og føle dig tryg ved, at det er det rette, der udbetales. 

 

Samtidig er begge systemer altid fuldt opdateret, så du er fri for at bekymre dig om datasikkerhed og jura – det klarer vi for dig.

visma_intempus_integration

Vil du gerne høre mere om, hvad Intempus og Visma Løn kan gøre for din virksomhed?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.