Intempus

Intempus elsker Verdens Skove

I samarbejde med Verdens Skove, arbejder Intempus for en grønnere arbejsdag, hvor papirforbruget bliver erstattet af smarte, digitale værktøjer.

Intempus og samarbejdspartneren Verdens Skove
Verdens Skove går ind for mobil timeregistrering

Mod en grønnere og mere bæredygtig fremtid

Verdens Skove er en dansk miljøorganisation, der kæmper for at bevare det rige dyre- og planteliv i verdens skovområder samt skabe et bæredygtig forbrug af skovens ressourcer.

 

Organisationen har fokus på skovområder i Danmark samt i de syd- og mellemamerikanske lande. Nogle af deres konkrete projekter involverer bl.a. udviklingen og advokeringen for økologisk, social og økonomisk skovforbrug på både lokalt og internationalt plan. Deres arbejde strækker sig dermed fra at sprede viden i lokalområderne til at sætte verdens skovene på den politiske agenda.

 

Verdens Skove har hovedkontor i København, Aarhus og Honduras. Kun 7 % af de penge, de modtager i støtte, går til administrative udgifter, og det betyder, at resten går direkte til kampen for verdens skove.

Skal din virksomhed være med til at bevare verdens skove?

Intempus & Verdens Skove

Partnere i kampen mod unødvendig papirforbrug

Intempus og Verdens Skove er gået sammen i kampen mod den gammeldags måde at registrere timer på – nemlig med papir. Timeregistrering på papir er både en ineffektivt process og unødvendig spild af naturens ressourcer. I stedet kan timeregistrering med Intempus gøres digital, effektivt og ikke mindst bæredygtigt.

 

Partnerskabet mellem Intempus og Verdens Skove startede, da Verdens Skove begyndte at bruge Intempus til at registrere deres administrative arbejde. Med indberetninger der blev registreret i både Honduras og Aarhus havde organisationen et bæredygtigt alternativ til at registrere tid frem for at bruge timesedler af papir – papiret som de hver dag kæmper for, at verden skal bruge mindre af.

Intempus og Verdens Skove samarbejder for en mere bæredygtig fremtid
953.879

Ugesedler sparet

54.022

Kvm skov reddet

23.847

Penge indsamlet

Du gør en forskel som Intempus-bruger

For bare 1  krone kan vi redde ca. 2,3 kvm skov

 

I Intempus har vi også en mission om, at der i fremtiden skal være et mindre papirforbrug i virksomheder. Derfor tilbyder vi et både bæredygtigt og smartere alternativ. Det er grunden til, at vi hver dag hjælper virksomheder med at transformere deres manuelle papirarbejde til moderne, digitale processer.  

 

I Intempus vil vi gerne bidrage positiv til klimaet, som i sidste ende tilhører os alle og som lægger grundlaget for vores fælles fremtid. Derfor vil Intempus hvert år donere et beløb tilsvarende det antal ugesedler, som vi har sparet vores kunder (og naturen) for, og I kan løbende følge med i det indsamlede beløb på denne side. På den måde er vi sammen med vores kunder med til at gøre en forskel for verdens skove.

vidensservice_intempus_konsulent