Intempus

Tag bedre hånd om din økonomi med Intempus og Uniconta

Med både Intempus og Uniconta ved hånden får du to pålidelige systemer, der sammen sikrer, at der er styr på alle aspekter af din virksomheds timeregistrering og økonomi.

uniconta_intempus_integration

Med Intempus og Uniconta får du:

Du får to systemer, der let taler sammen. Det betyder, at dine data fra Intempus nemt og hurtigt kan hentes til Uniconta, så du har det rette grundlag for blandt andet fakturering.

Et system, der er let at bruge. Det kendetegner både Uniconta og Intempus. Derfor får du to sammenspillende systemer, der letter dagligdagen i din virksomhed og samtidig kan justeres efter jeres behov.

Hos både Uniconta og Intempus sidder dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig, hvis du skulle få brug for en hånd – og vi hjælper dig naturligvis også godt i gang med systemerne.

Hvorfor Intempus med Uniconta?

Hvis du vælger Uniconta får du et system, som du ved, du kan stole på – et system, som vi hos Intempus kan sige god for. 

 

Samtidig giver samspillet mellem Intempus og Uniconta dig to pålidelige systemer. Med flere års erfaring ved folkene bag både Intempus og Uniconta, hvad der skal til for mest optimalt at styre sin tidsregistrering og økonomi. 

 

Det gør også, at samspillet mellem de to systemer, får data til at flyde naturligt fra Intempus til Uniconta, så du nemt kan fakturere og få styr på de økonomiske aspekter af din virksomhed. Det gør samtidig, at du slipper for dobbeltarbejde og mindsker risikoen for, at der sker fejl.

uniconta-_intempus_partner_integration
Intempus og Uniconta integration mellem to solide systemer

Vil du slippe for dobbeltarbejde og manuelle arbejdsgange?

Der er intet mere irriterende end tidskrævende rutineopgaver, man ved, kan løses hurtigere og lettere. Den mulighed giver samspillet mellem Intempus og Uniconta. Du slipper nemlig for at være bindeled mellem dit tidsregistreringssystem og dit økonomisystem og kan i stedet fokusere din energi på de sidste led i processen – at fakturere kunder og lave løn til dine medarbejdere. 

 

Det er samtidig med til at give dig et større overblik over økonomien i din virksomhed og gøre din virksomhed mere effektiv og rentabel.

Vil du høre mere om Intempus og Uniconta's samlede løsning?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.