Gør arbejdsdagen mere digital - og meget nemmere!

Klik på den interaktive video for at høre mere om mulighederne med Intempus

Oplev alle fordelene ved en digital timeseddel

Få mest muligt ud af din tid. Det er et af de bedste afsæt til at have en god forretning. Hos Intempus mener vi, at timesedlen bør være digital. Og vi tør godt skrive under på, at gammeldags timesedler ikke er den måde, man udnytter tiden optimalt. Ikke desto mindre er det stadig en udbredt måde at dokumentere sit arbejde på og registrere timer.

Det vil Intempus lave om på. Derfor har vi lavet en app, så du altid og med ganske få klik kan registrere alt dit arbejde:

  • Registrér timer, varer, kørsel, udlæg, materialer og andre udgifter direkte på sagerne.
  • Tilføj billeder og dokumenter til hver sag, så dokumentation er på plads.
  • Brug appen hvor som helst – også selvom der ikke er signal. Den virker nemlig offline.
  • Automatisk beregning af overtid eller afspadsering i overenstemmelse med din overenskomst.

Få overblikket tilbage med digitale timeseddel

Kan du også let miste overblikket over medarbejdernes arbejdstid og sager?

Drop bunken af krøllede timesedler, udlæg, kvitteringer og tillæg, og hold styr på alle indberetningerne (arbejdstimer, udlæg, tillæg, materialer, udgifter, mm.) med Intempus.

Al information kan let tilføjes til sager på Intempus’ app, som efterfølgende kan ses direkte i Intempus’ administration. På den måde bliver intet data glemt, men i stedet gemt og er fuldt tilgængelig med det samme for godkendere eller administratorer. 

Se alle mulighederne med Intempus’ Web.

I tvivl, om Intempus kunne være noget for din virksomhed

Se her, hvordan du nemt og hurtigt kan indberette kundearbejde på Intempus’ app, og sende det direkte til kontoret med det samme

Klar til at mærke en forskel? Sådan kommer du i gang med Intempus

Det kræver ikke meget at komme i gang med Intempus. Faktisk skal du blot sende en mail eller give et kald. Så tager vi en snak om din virksomheds behov, og hvad det er, I søger.

Derefter aftaler vi et tidspunkt, hvor vi over telefonen guider dig igennem systemet – imens du blot skal følge med bag din egen computerskærm. Det tager blot 20 minutter, og bagefter er du så godt inde i systemet, at du og dine medarbejdere kan bruge det i jeres hverdag. Skal du i gang?

Har du lyst til at høre mere om Intempus?

Ring eller skriv til os.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os