Prøv Intempus gratis og oplev alle fordelene ved en digital timeseddel!

Få mest muligt ud af din tid. Det er et af de bedste afsæt til at have en god forretning. Hos Intempus mener vi at timesedlen bør være digital. Og vi tør godt skrive under på, at gammeldags timesedler ikke er den måde, man udnytter tiden optimalt. Ikke desto mindre er det stadig en udbredt måde at dokumentere sit arbejde på og registrere timer. Det vil Intempus lave om på, og derfor har vi lavet en app, så du altid og med ganske få klik kan registrere alt dit arbejde:

  • Registrér timer, varer, kørsel, udlæg, materialer og så videre direkte på sagerne.
  • Skriv noter på sagen, så misforståelser undgås.
  • Tilføj billeder og dokumenter til hver sag, så dokumentation og kvalitetssikring er på plads.
  • Brug appen hvor som helst – også selvom der ikke er signal. Den virker nemlig offline.

Hør, hvad Intempus kan gøre for dig

Vi er så begejstrede for integrationen mellem Intempus og e-conomic, at vi altid gerne vil fortælle mere om den

Brug mindre tid i selskab med dit lønsystem og få overblikket med projekstyring

Alle data kan føres direkte over i dit løn- og regnskabssystem (se her en oversigt over, hvilke systemer vi har integration til). Det betyder, at lønsedlerne er genereret med ganske få klik, og hvis indberetningerne er korrekte, bliver lønnen det samme – hver gang. I dit regnskabsprogram kan du – alt efter udbyderen – bruge Intempus’ data til projektstyring og få overblik over alt fra timer og dækningsbidrag til udlæg. I regnskabsprogrammet kan du også bruge Intempus’ data til at lave fakturaen lige så hurtigt som lønsedlen. Og fordi alting er registreret, kan du typisk også fakturere mere – helt op mod 10 procent, oplever vores kunder.

Lad os vise, hvad Intempus kan gøre for dig

Intempus er simpel og fleksibel timeregistrering. Vi har udviklet vores app og web-system ud fra, at det skal være så nemt som muligt for brugeren og samtidig kan sættes op til alle typer af virksomheder. Det vil vi rigtigt gerne vise det frem for dig og samtidig hjælpe dig med opsætningen. Det kan gøres online, tager ikke mere end 20 minutter, og du kan booke en fremvisning her. Er du derimod på udkig efter en ugeseddel kan vi hos Intempus sagtens hjælpe dig med at gøre den digital.

Jeg vil gerne høre mere om Intempus

Udfyld formularen nedenfor eller
ring til os på telefon: 26 390 400.

Top