Intempus timeregistreringssystem – meget mere end blot at registrere timer!

Med Intempus’ timeregistreringssystem digitaliseres og effektiviseres administrationen for både medarbejdere og administratorer. Spar tid og dyrebare ressourcer på administration, og fokusér på kerneforretningen med Intempus, som gør tidsregistrering lynhurtig og drøn simpel.

Intempus er dog meget mere end blot et timeregistreringssystem. Se her, hvordan vi kan gøre arbejdsdagen lettere for dig og din virksomhed.

Registrér arbejdsdagen

Registrér timer, materialer, udlæg, diæter, kørsel og andre udgifter direkte i Intempus’ app. Indberetninger bliver automatisk overført til godkendelse i Intempus’ administration.

Planlægning af arbejdsdagen

Planlæg dine medarbejderes arbejdsdag med Intempus’ planlægningsfunktion, så du får overblik og effektiviserer overleveringen af opgaver og sager.

Integrér til løn- og økonomisystem

Integrér dit økonomisystem med Intempus, så medarbejdernes indberetninger kan forvandles til kundefakturaer, eller reducér lønkørsel til få klik med integration til dit lønsystem.

Overhold overenskomsten

Sæt Intempus op til din overenskomst eller lokalaftale med overtidsregler, normer, afspadsering og akkordarbejde, så du sikrer, at arbejdet opfylder overenskomstens rammer.

Nysgerrig på Intempus?

Se her, hvad vores timeregistreringssystem kan gøre for din virksomhed!

Hør, hvad Intempus kan gøre for dig

Vi er så begejstrede for Intempus, at vi altid gerne vil fortælle mere om det

Fuldt overblik og mindre administration

Ved at integrere Intempus med dit regnskabssystem har du mulighed for at få øje på alle detaljerne i din forretning – ikke mindst hvor pengene bliver tjent. Vi tror på, at det er en af de bedste forudsætninger for at optimere sin forretning. For de fleste af vores kunder er Intempus hurtigt tjent hjem på sparet bogholderi, og mange oplever endda, at de fakturerer op til 15 procent mere, fordi der er dokumentation for alle timer, og intet bliver glemt længere. 

Danmarks mest brugervenlige timeregistreringssystem

Hos Intempus ved vi, hvor værdifuld god timeegistrering er. Det fortæller vores kunder os hver eneste dag. Derfor har vi lavet et fleksibelt system, som gør det så nemt som muligt for dig at registrere dit arbejde og holde styr på data – det sidste klarer vi nemlig for dig.

Intempus virker også på farten, uanset hvor du er – også selvom du ikke har internetforbindelse.

Funktioner, der effektiviserer arbejdsdagen

Registrér arbejdstid, kørsel, udlæg og tillæg

Intempus’ app gør det let for medarbejderne at registrere arbejdsdagen med alt, hvad det indebærer – arbejdstid, der er brugt, kørsel til og fra sager i enten firma- eller personbil, udlæg og tillæg i form af diæter, skurtillæg, smudstillæg, udkaldstillæg samt maskintillæg. Med andre ord kan medarbejderen indberette dagens arbejde grundigt, men effektivt med Intempus’ app.

Registrér varer og materialer

Med Intempus’ vareregistrering kan virksomhedens varekartotek tilføjes, så det let kan registreres, hvilke og hvor mange varer der er levet benyttet til diverse sager. Der kan yderligere tilknyttes en Bluetooth-stregkodescanner til Intempus, så varerne let kan findes og registreres.

Integrér med løn- og økonomisystem

Intempus kan integreres med de fleste løn- og økonomisystemer, så dit administrationsflow bliver endnu lettere. Med en integration mellem Intempus og lønsystemer som DanLøn, DataLøn og Proløn kan de indberettede arbejdstimer, udgifter og fravær overføres direkte til lønsystemet, så lønnen kan laves med få klik. Intempus kan yderligere sættes op til dine overenskomstregler, så overtid, afspadsering og akkordarbejde automatisk bliver udregnet for den enkelte medarbejder.

Intempus kan også integreres til dit regnskabssystem. Indberet dagens kundearbejde, der kan overføres direkte til økonomisystemet, så kunden kan faktureres med det samme. Intempus’ tovejs integration til regnskabssystemet e-conomic sikrer desuden, at de to systemer spejler hinanden, så ændringer i det ene system automatisk også sker i det andet system. På den måde slipper du for dobbeltarbejde og får en effektiv økonomiadministration.

Fleksibelt godkendelsesflow

Med Intempus kan I være op til flere godkendere, så det sikres, at indberetningerne er korrekte og kan overføres trygt videre til løn- eller økonomisystemet. Vælg 1., 2. og 3. godkender, så dataen kommer hele vejen rundt, før den endelig godkendes. Inde i administrationsmodulet kan administratoren vælge at godkende én, flere eller alle indberetninger på samme tid.

Overhold overenskomsten

Tilpas din Intempus-konto til netop dine krav og de regler, som din overenskomst eller lokalaftale har sat op. Sæt dags- eller ugenorm op, så medarbejdernes overtid og afspadsering automatisk udregnes løbende. Slip for besværlige udregninger, og lad Intempus stå for det tunge arbejde.

Planlægning og GPS

Med Intempus’ GPS og planlægningsværktøj tager du endnu et skridt på vejen frem mod en lettere, smartere og mere effektiv administration bakket op af valid, dokumenterbar data. Planlæg dine medarbejderes arbejdsdag, så du bevarer overblikket over sager og projekter og den tilhørende arbejdskraft, og medarbejderne altid kan tilgå den nødvendige sagsinformation i Intempus’ app. Når arbejdet er fuldført, kan sagen indberettes med ét enkelt swipe.  Yderligere information som ekstra arbejdstid, materialer, tillæg og andre udgifter kan tilføjes direkte i app’en. Med GPS-funktionen kan medarbejderen følges live på kort i løbet af arbejdsdagen, og ligesom alt andet data i Intempus gemmes GPS-historikken, så dataen også kan tilgåes senere. Det skaber vandtætte, databaserede indberetninger, som ikke blot sikrer kvalitetsarbejde, men også garderer mod potentielle misforståelser eller konflikt.

Jeg vil gerne høre mere om Intempus

Udfyld formularen nedenfor, eller
ring til os på telefon: 26 390 400.

Top