Intempus

Raaschou Byg og Inventarsnedkeri kundecase

 

Mads Raaschou

 

Ejer af Raaschou Byg & Inventar

 

Snedker- og tømrervirksomhed

 

Rødovre

 

45 medarbejdere

 

www.raaschou.as

 

Modig snedker med bæredygtige rammer

Da Mads Raaschou, ejer af Raaschou Byg og Inventarsnedkeri, så muligheden for at digitalisere sin administration, sprang han ud i det i håbet om at forbedre virksomheden. Det blev belønnet. Nu sparer han nemlig halvanden time om ugen på det administrative arbejde.

 

Da Mads Raaschou begyndte sin rejse som selvstændig i 2002, var det administrative arbejde en sur pligt, der skulle ordnes hurtigst muligt.

 

Det er det sådan set stadig. Forskellen er bare, at timeregnskabet, lønnen og faktureringen er blevet meget nemmere at håndtere i dag. Nu har han nemlig integreret Intempus timeregistreringssystem med økonomisystemet e-conomic og lønsystemet Bluegarden DataLøn.

 

Bogholderen brugte hele mandagen på tastearbejde

 

Mads Raaschou startede allerede med at bruge e-conomic i 2010. I september 2014 blev Intempus timeregistreringssystem så integreret i virksomheden, efter bogholderen havde foreslået app’en.

 

“Jeg havde jo x antal medarbejdere, som alle sammen skrev deres timer i en lille lommebog. Og dem brugte min bogholder næsten hele mandagen på at taste ind i systemet. Det syntes jeg var fuldstændig vanvittigt.” understreger Mads Raaschou og fortsætter.

 

“Vi startede med at prøve Intempus på fem medarbejdere. Det fungerede rigtig godt og derfor valgte vi at fortsætte. Til at starte med løb det lige rundt med den tid, som vi sparede, men i dag sparer vi rigtig meget tid på det. Det er helt sikkert en kæmpe fordel for os. ”

 

”Dér, hvor jeg frigiver ressourcer, er i den grad, når jeg skal ind for at godkende timer i Intempus. Før Intempus brugte jeg minimum 1 ½ til 2 timer om ugen på at gå ind på hver enkelt medarbejder og kigge timerne igennem. Nu bruger jeg måske 10 minutter på det.”
Mads Raaschou, Ejer af Raaschou Byg og Inventarsnedkeri

 

Sparer mere end to arbejdsuger om året
De nye IT-redskaber har givet alle medarbejdere – både dem på værkstedet og dem på farten – et fornyet overblik over deres arbejde. Samtidig sparer Mads Raaschou masser af tid. Faktisk 1 ½ time om ugen eller det, der svarer til mere end to arbejdsuger om året.

 

”Dér, hvor jeg frigiver ressourcer, er i den grad, når jeg skal ind for at godkende timer. Før i tiden brugte jeg minimum 1 ½ til 2 timer på at gå ind på hver enkelt medarbejder og kigge timerne igennem hver uge. Nu bruger jeg måske 10 minutter på det. Det giver mig en besparelse på 1 ½ timer om ugen, 52 uger om året, ” forklarer Mads.

 

Har tid til værkstedsarbejde
Til dagligt kan man finde Mads i Raaschous lokaler i Rødovre, hvor han jævnligt også giver en hånd med på værkstedet. Det er der nemlig tid til, nu hvor det administrative arbejde optager en mindre del af det ugentlige arbejde.

 

”Jeg har absolut ikke noget imod at tage arbejdshandskerne på, for det er det, jeg er god til. Jeg håber også, at jeg er god til at administrere en virksomhed, men jeg synes, det er rart at være nede på værkstedet engang imellem, ” bemærker han og tilføjer med et smil: “Jeg kan jo bare lave administrationsarbejdet om aftenen, nu hvor det ikke tager så lang tid.”

Vil du høre mere om, hvad Intempus kan gøre for din virksomhed?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Privacy Preference Center