Gør tidsindberetningen digital – og meget nemmere!

Hør om mulighederne med Intempus i den interaktive video

Snart skal alle registrere arbejdstidvi hjælper jer!

Snart bliver det lovpligtigt for alle arbejdsgivere at indføre et system til registrering af medarbejdernes arbejdstid. Med en nem og skræddersyet løsning fra Intempus sikrer I at I overholder alle kravene.

+40.000 brugere tager Intempus med på arbejde hver dag

Digital timeregistrering testet til den travle arbejdsdag

Intempus’ tidsregistreringsystem er en gennemtestet løsning til den travle virksomhed. Intempus er dog mere end blot tidsregistrering. Systemet er fleksibelt og kan tilpasses netop din virksomheds behov.

Intempus kan, fx, opsættes til jeres regler for overtid eller afspadsering. Desuden kan dine medarbejdere indberette fravær, kørsel, udlæg, tillæg og materialer på app’en.

Intempus har desuden et fleksibelt godkendelsesflow og kan integreres med både dit løn- og økonomisystem, hvilket sparer din virksomhed for mange tidskrævende, manuelle processer og minimerer risikoen for fejl.

Prøv Intempus gratis og helt uforpligtende i 14 dage.

Nem og intelligent administration for alle medarbejdere

Vi kender det alle. Administration er en nødvendighed for at drive en forretning. Det kan dog hurtigt blive en tung proces for både medarbejdere såvel som ledere. Kommunikation frem og tilbage, manuelt arbejde, der typisk laves dobbelt og en øget mulighed for fejl. Hvorfor ikke findes en nemmere og mere intelligent løsning for alle medarbejdere?

Med Intempus bliver den daglige administration nem, intuitiv og ikke mindst digital for alle administrative link i administrationskæden. Det gør, at der er meget arbejde, tid og bøvl, der kan spares væk!

Kunne du tænke dig at prøve Intempus?

Prøv Intempus gratis i 14 dage helt uden binding

Digital timeregistrering tilpasset din branche

Uanset branche kan Intempus tilpasses din virksomhed. 

Bygge & Anlæg

Intempus har stor erfaring med bygge- og anlægsbranchen og vi kender til kravspecifikationer indenfor bl.a. murer-, tømrer, snedker-, maler-, kloak-, anlægsgartner- og entreprenørvirksomheder.

Transport

Befinder dine medarbejdere sig på landevejen det meste af arbejdstiden? Få overblikket med Intempus’ digitale time- og kørselsregistrering.

Produktion

Få styr på den daglige timeregistrering i din produktionsvirksomhed med Intempus, der gør komme/gå registrering nem og 100 % digital.

Vidensservice

Arbejder du som konsulent, arkitekt eller ingeniør, kan Intempus hjælpe med at holde styr på projekter og fakturerbare timer nemt og digitalt.

Landbrug

Det moderne landbrug har brug for et godt overblik og valid data. Intempus sikrer et system tilpasset din landrugsvirksomhed, maskinstation, værksted eller gods.

Ejendomsadministration

Indenfor ejendomsadministration kan det være besværligt at holde styr på opgaver og medarbejdere. Intempus samler det hele i ét system.

Service

Intempus kan tilpasses samtlige virksomheder inden for servicebranchen, bl.a. vikarservice, rengøring, låsesmed og golfklubber.

Din branche

Kan du ikke finde din branche, så bare rolig. Intempus kan bruges af alle brancher. Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Lyst til at høre mere?

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger