Intempus

Salary & Intempus

Slip for dobbelt tastearbejde og tidstunge administrativeprocesser, når der skal laves løn. Med Intempus og Salary bliver lønadministrationen nem og effektiv. 

Salary lønsystem med integration til Intempus

Nem administration med Intempus og Salary

Med integrationen mellem Salary og Intempus har vi automatiseret hele processen for lønadministration, så timerne overføres og lønnen beregnes, helt automatisk. Det betyder, at du kan spare oceaner af tid, hver måned, når der skal laves løn hver eneste måned. Med Intempus’ integration til Salary får du:

Salary er lønsystemet, som alle kan forstå. Både bogholder og virksomhedsejer kan stå for lønnen, og medarbejderne får lønsedler der giver mening. Den store brugervenlighed gør det svært at begå fejl, og sikrer en hurtig og effektiv lønadministration.

Med Intempus timeregistrering får du overblik over forretningen

Salary automatiserer den administrative proces, så du kan bruge din tid mere effektivt. Lønkørsel, 0-indberetning, bogføring, overførsel til medarbejdere, Skat, ATP, og Feriekonto er automatiseret, så du ikke skal være bange for at glemme noget vigtigt, og slipper for kedelig tastearbejde.

Overfør indberetninger til lønsystem og økonomisystem

Fordi Salary er så enkelt, kan vi lave de bedste og dybeste integrationer til andre systemer, så din lønadministration spiller 100 % sammen med de andre dele af din administration. På den måde sparer du tid og penge, og minimerer fejl ved dobbeltindtastning og manuelt arbejde.

Hvorfor Intempus med Salary?

To systemer – én løsning der effektivisere din administration

 

Ved at integrere dit tidsregistreringssystem fra Intempus med lønsystemet fra Salary, sparer du tid, når lønnen skal køres. Den stærke integration mellem de to systemer gør, at medarbejderdata nemt synkroniseres, og registrerede timer overføres direkte til lønsystemet. Så slipper du for manuelt tastearbejde, og kan lave lønnen på få minutter i Salary.

Tidsregistrering med lønintegration

Gør den daglige administration nem og digital

Med Intempus og Salary får du to nemme systemer, der snakker sammen. Kontakt os for at høre mere om integration.

Salary lønsystem med integration til Intempus

Salary er det enkle valg, når der skal laves løn

Undgå fejl i lønnen

 

Salary har gjort det enkelt at lave løn, og svært at begå fejl. Det meste er automatiseret, så du ikke skal være bange for at glemme noget vigtigt. Når du har godkendt lønsedlerne, sørger Salary for at udbetale lønnen til dine medarbejdere, og overfører de relevante beløb til pension, ATP og SKAT. Helt enkelt.

Vil du høre mere om Intempus og Salary?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Privacy Preference Center