Gør den daglige sagsstyring legende let

Med Intempus får du mobil timeregistrering og sagsstyring, der gør det nemt at holde styr på tid, medarbejdere og sager.

Få digital sagsstyring og tidsregistrering med Intempus

Planlægning

Med planlægning får du overblikket over virksomhedens opgaver, imens dine medarbejdere altid ved, hvilke opgaver der venter i løbet af dagen. Samtidig kan du sende de nødvendige informationer med opgaven ud til medarbejderen.

Kørselsregistrering

Med Intempus’ mulighed for kørselsregistrering har du hele tiden styr på, hvor mange timer, der bruges på landevejen. Samtidig gør funktionen det nemt for medarbejderne at registrere, når du f.eks. har kørt til en kunde.

Integration til regnskab

Med integration får du muligheden for automatisk at få alt data fra Intempus over i dit regnskabssystem, hvor du har din projektstyring. Det betyder, at du med et enkelt klik kan fakturere få sekunder efter, at din medarbejder er færdig med opgaven.

Hold styr på hvor din tid og dine penge blive brugt

Hos Intempus ved vi, hvor meget der er at holde styr på i en virksomhed. Derfor har vi skabt et system, der ikke blot registrerer dine medarbejderes tid, men også giver dig – og dine medarbejdere – det fulde overblik over alle sager og opgaver.

Med et moderne digitalt timeregistreringssystem, integration til regnskab/ERP-system og planlægning får du nemlig en hjælpende hånd i hverdagen, der hurtigt tjener sig hjem – og sparer dig for grå hår over hverdagens administrative udfordringer.

+40.000 brugere tager Intempus med på arbejde hver dag

Digitale registreringer der mindsker fejl

Med Intempus kan du med ganske få klik at lave en lang række registreringer, som letter det administrative arbejde i din hverdag. Samtidig er det med til, at du mindsker risikoen for fejl, fordi registreringerne sker i øjeblikket – i stedet for flere dage eller uger efter opgaven er udført. Med Intempus kan du blandt andet:

  • Tage et billede af frokost kvitteringen og sende den ind
  • Få fuld fleksibilitet i din administration
  • Mindske manuelt arbejde med integration
  • Planlægge, så du får overblik over alle virksomhedens opgaver

Lyst til at høre mere?

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger