Brug mindre tid på de kedelige opgaver, og optimér din virksomhed med Intempus

Opsæt til dine arbejdstyper

Indberet nemt dine arbejdstimer eller fravær på Intempus’ app. Har du kørt eller haft udlæg i forbindelse med kundearbejde, kan det ligeså let indberettes på den specifikke sag, så du får alle dine udgifter med.

Planlæg arbejdstid

Intempus kan let tilpasses dine arbejdsgange. Det betyder, at du kan registrere den præcise arbejdstype i Intempus, så både du og dine kunder kan se, hvilket stykke arbejde, du har udført for dem.

Lav løn og fakturér med få klik

Med integration til dit løn- og økonomisystem bliver lønkørsel og fakturering effektivt og ikke mindst fejlfri. Din data overføres fra Intempus til det andet system, hvorfra en lønseddel eller faktura genereres.

Sådan får du bedre overblik med Intempus

Løft dit bogholderi eller revision

Uanset om man har sit eget enkeltmandsfirma eller en god portion ansatte, letter det arbejdet og skaber større overblik med et tidsregistreringssystem.

 

Et system som Intempus handler ikke kun om tidsregistrering. Med en lang række funktioner, der supplerer hinanden, elimineres en række manuelle arbejdsgange, samtidig med at du får større overblik og sparer tid. 

 

Helt konkret gør systemet det nemt at holde styr på arbejdstid på projekter eller arbejdstyper, som derefter nemt kan godkendes og overføres til fakturering. På den måde kan du spare tid og optimere dit bogholderi med en løsning fra Intempus.

+30.000 brugere tager Intempus med på arbejde hver dag

Nem registrering af arbejdsdagen på app eller web

Med Intempus’ tidsregistrering kan du få det fulde overblik over hvor meget, du har arbejdet – og hvis du har ansatte – hvor meget, dine medarbejdere har arbejdet. Tidsregistrering er nemlig grundkernen i Intempus’ system. Med Intempus kan du og eventuelle ansatte indberette arbejdstid igennem Intempus’ app. Herefter kan du på administratorsiden se alle indberettede timer på den pågældende dag, uge, måned eller kvartal. Samtidig kan du indberette timerne på forskellige arbejdstyper – som f.eks. årsrapporter, så man ved, at tiden er gået med den pågældende arbejdstype.
Ferie, sygedage, afspadsering. Der findes mange former for fravær, men med Intempus kan du – og eventuelle medarbejdere – registrere, hvornår der afholdes ferie, afspadsering, og hvornår sygdom holder dig under dynen. På den måde har du mulighed for at få overblik over, hvor mange sygedage, du eller en medarbejder har haft, hvor mange feriedage, der er brugt osv.

Skal du ud til kunder og køre rundt på rigets landeveje, kan du bruge Intempus til at lette registreringen af de mange kilometer. Med Intempus’ kørselsregistrering skal du blot registrere start- og slutlokationen. Så beregner Intempus automatisk distancen for dig. Derudover har du også mulighed for at registrere, om du har kørt i firmabil eller egen bil.

Lægger du ud for en kundefrokost, nyt printerpapir eller noget helt tredje? Med Intempus’ app kan du nemt registrere udlægget og vedhæfte dokumentation. Dermed kommer udlægget automatisk ind i systemet, og du slipper for at have kvitteringer til at rode på skrivebordet.
 

Med Intempus får du samtidig mulighed for integration med en af vores løn- eller økonomipartnere. Hvis du integrerer Intempus med dit løn- eller økonomisystem, kommer alt data fra Intempus automatisk over i de pågældende systemer. Dermed kan du let – hvis du har ansatte – lave løn baseret på de indberettede timer eller fakturere kunder for de timer, du har arbejdet for dem. Dét letter dit arbejde og eliminerer nogle manuelle arbejdsgange, fordi du med blot ét klik kan fakturere eller lave løn.

Har du lyst til at høre mere om Intempus?

Ring eller skriv til os.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os