Intempus

Intempus letter dit arbejde som bogholder og revisor

Kom de evindelige excelark til livs og arbejd smartere. Med Intempus’ brugervenlige og overskuelige timeregistreringssystem kan du nemt optimere de manuelle processer.

bogholder_revisor_intempus_animation

Brug mindre tid på de kedelige opgaver, og optimer din virksomhed med Intempus

Uanset om man har sit eget enkeltmandsfirma eller en god portion ansatte, letter det arbejdet og skaber større overblik med et tidsregistreringssystem. Et system som Intempus handler nemlig ikke kun om tidsregistrering. Med en lang række funktioner, der supplerer hinanden, elimineres en række manuelle arbejdsgange, samtidig med at du får større overblik og sparer tid. Få her et overblik over, hvilke funktioner der blandt andet kan hjælpe dig som bogholder eller revisor.

Med Intempus timeregistrering får du overblik over forretningen

Indberet nemt dine arbejdstimer eller fravær på Intempus’ app. Har du kørt eller haft udlæg i forbindelse med kundearbejde, kan det ligeså let indberettes på den specifikke sag, så du får alle dine udgifter med.

Intempus kan let tilpasses dine arbejdsgange. Det betyder, at du kan registrere den præcise arbejdstype i Intempus, så både du og dine kunder kan se, hvilket stykke arbejde du har udført for dem.

Med integration til dit løn- og økonomisystem bliver lønkørsel og fakturering effektivt og ikke mindst fejlfri. Din data overføres fra Intempus til det andet system, hvorfra en lønseddel eller faktura kun er et par klik væk.

Sådan får du bedre overblik med Intempus

Timeregistrering_digital

Tidsregistrering

Med Intempus’ tidsregistrering kan du få det fulde overblik over, hvor meget du har arbejdet – og hvis du har ansatte – hvor meget dine medarbejdere har arbejdet. Tidsregistrering er nemlig grundkernen i Intempus’ system. Med Intempus kan du og eventuelle ansatte indberette arbejdstid igennem Intempus’ app. Herefter kan du på administratorsiden se alle indberettede timer på den pågældende dag, uge, måned eller kvartal. Samtidig kan du indberette timerne på forskellige arbejdstyper – som f.eks. årsrapporter, så man ved, at tiden er gået med den pågældende arbejdstype.

Integration

Med Intempus får du samtidig mulighed for integration med en af vores løn- eller økonomipartnere. Hvis du integrerer Intempus med dit løn- eller økonomisystem, kommer alt data fra Intempus automatisk over i de pågældende systemer. Dermed kan du let – hvis du har ansatte – lave løn baseret på de indberettede timer eller fakturere kunder for de timer, du har arbejdet for dem. Det letter dit arbejde og eliminerer nogle manuelle arbejdsgange, fordi du med blot ét klik kan fakturere eller lave løn.

Kunne du tænke dig at prøve Intempus?

Det er helt gratis og uforpligtende at prøve Intempus’ system i 14 dage.

Fraværsregistrering

Ferie, sygedage, afspadsering. Der findes mange former for fravær, men med Intempus kan du – og eventuelle medarbejdere – registrere, hvornår der afholdes ferie, afspadsering, og hvornår sygdom holder dig under dynen. På den måde har du mulighed for at få overblik over, hvor mange sygedage du eller en medarbejder har haft, hvor mange feriedage, der er brugt osv.

Kørselsregistrering

Skal du ud til kunder og køre rundt på rigets landeveje, kan du bruge Intempus til at lette registreringen af de mange kilometer. Med Intempus’ kørselsregistrering skal du blot registrere start- og slutlokationen. Så beregner Intempus automatisk distancen for dig. Derudover har du også mulighed for at registrere, om du har kørt i firmabil eller egen bil.

kørsel+fravær_intempus_timeregistrering
mobil-udlæg_app_intempus

Udlæg

Lægger du ud for en kundefrokost, nyt printerpapir eller noget helt tredje? Med Intempus’ app kan du nemt registrere udlægget og vedhæfte dokumentation. Dermed kommer udlægget automatisk ind i systemet, og du slipper for at have kvitteringer til at rode på skrivebordet.

“Intempus er en fordel at bruge som bogholder, fordi det giver et bedre overblik over, hvor meget man har arbejdet på de forskellige opgaver, hvilket samtidig gør det det markant nemmere, når man skal fakturere.”

 

Sådan siger Janni Nielsen fra JN Bogføring. Læs mere om hendes erfaringer med Intempus her. 

Sådan kommer din bogholderi- eller revisionsvirksomhed i gang med Intempus

Lyder Intempus eller muligheden for ROB-partnerskab som noget for dig? Det eneste, du skal gøre for at komme i gang, er at sende os en mail eller give et kald. Så tager vi en snak om dine behov og ønsker og aftaler et tidspunkt, vi kan give dig et kald og introducere systemet.

 

Det eneste, du skal gøre, er at sidde foran en computerskærm. Så sidder vi i den anden ende og introducerer dig for alle funktioner og muligheder. Det tager kun 20 minutter – så let er Intempus’ system at lære.

bogholder_revisor_rob_intempus

Vil du høre mere om dine muligheder med Intempus som revisor eller bogholder?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.