Brug mindre tid på de kedelige opgaver, og optimer din virksomhed med Intempus

Uanset om man har sit eget enkeltmandsfirma eller en god portion ansatte, letter det arbejdet og skaber større overblik med et tidsregistreringssystem. Et system som Intempus handler nemlig ikke kun om tidsregistrering. Med en lang række funktioner, der supplerer hinanden, elimineres en række manuelle arbejdsgange, samtidig med at du får større overblik og sparer tid. Få her et overblik over, hvilke funktioner der blandt andet kan hjælpe dig som bogholder eller revisor.

Opsæt til dine arbejdstyper

Indberet nemt dine arbejdstimer eller fravær på Intempus’ app. Har du kørt eller haft udlæg i forbindelse med kundearbejde, kan det ligeså let indberettes på den specifikke sag, så du får alle dine udgifter med.

Planlæg arbejdstid

Intempus kan let tilpasses dine arbejdsgange. Det betyder, at du kan registrere den præcise arbejdstype i Intempus, så både du og dine kunder kan se, hvilket stykke arbejde du har udført for dem.

Lav løn og fakturér med få klik

Med integration til dit løn- og økonomisystem bliver lønkørsel og fakturering effektivt og ikke mindst fejlfri. Din data overføres fra Intempus til det andet system, hvorfra en lønseddel eller faktura genereres.

Sådan får du bedre overblik med Intempus

Tidsregistrering

Med Intempus’ tidsregistrering kan du få det fulde overblik over, hvor meget du har arbejdet – og hvis du har ansatte – hvor meget dine medarbejdere har arbejdet. Tidsregistrering er nemlig grundkernen i Intempus’ system. Med Intempus kan du og eventuelle ansatte indberette arbejdstid igennem Intempus’ app. Herefter kan du på administratorsiden se alle indberettede timer på den pågældende dag, uge, måned eller kvartal. Samtidig kan du indberette timerne på forskellige arbejdstyper – som f.eks. årsrapporter, så man ved, at tiden er gået med den pågældende arbejdstype.

Integration

Med Intempus får du samtidig mulighed for integration med en af vores løn- eller økonomipartnere. Hvis du integrerer Intempus med dit løn- eller økonomisystem, kommer alt data fra Intempus automatisk over i de pågældende systemer. Dermed kan du let – hvis du har ansatte – lave løn baseret på de indberettede timer eller fakturere kunder for de timer, du har arbejdet for dem. Det letter dit arbejde og eliminerer nogle manuelle arbejdsgange, fordi du med blot ét klik kan fakturere eller lave løn.

 

Gør som +25.000 andre, og tag Intempus med på arbejde

Vi sørger for, at systemet sættes op til netop dine behov, og så kan du prøve Intempus gratis og uforpligtende i 14 dage.

Fraværsregistrering

Ferie, sygedage, afspadsering. Der findes mange former for fravær, men med Intempus kan du – og eventuelle medarbejdere – registrere, hvornår der afholdes ferie, afspadsering, og hvornår sygdom holder dig under dynen. På den måde har du mulighed for at få overblik over, hvor mange sygedage du eller en medarbejder har haft, hvor mange feriedage, der er brugt osv.

Kørselsregistrering

Skal du ud til kunder og køre rundt på rigets landeveje, kan du bruge Intempus til at lette registreringen af de mange kilometer. Med Intempus’ kørselsregistrering skal du blot registrere start- og slutlokationen. Så beregner Intempus automatisk distancen for dig. Derudover har du også mulighed for at registrere, om du har kørt i firmabil eller egen bil.v

 

Udlæg

Lægger du ud for en kundefrokost, nyt printerpapir eller noget helt tredje? Med Intempus’ app kan du nemt registrere udlægget og vedhæfte dokumentation. Dermed kommer udlægget automatisk ind i systemet, og du slipper for at have kvitteringer til at rode på skrivebordet.

 
“Tid er jo penge, og i dag bruger jeg nok 10 minutter om dagen på at åbne Intempus og få godkendt timer. Det tal var altså flere timer førhen. Jeg sparer 90 procent af tiden, og det er måske lavt sat”
Ivan Mørch Hermansen
MKH Entreprise

Sådan kommer din bogholderi- eller revisionsvirksomhed i gang med Intempus

Lyder Intempus eller muligheden for ROB-partnerskab som noget for dig? Det eneste, du skal gøre for at komme i gang, er at sende os en mail eller give et kald. Så tager vi en snak om dine behov og ønsker og aftaler et tidspunkt, vi kan give dig et kald og introducere systemet.

 

Det eneste, du skal gøre, er at sidde foran en computerskærm. Så sidder vi i den anden ende og introducerer dig for alle funktioner og muligheder. Det tager kun 20 minutter – så let er Intempus’ system at lære.

Har du lyst til at høre mere om Intempus?

Ring eller skriv til os.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os