Intempus

Forbind din timeregistrering og lønkørsel

Spar din virksomhed for uendelig mange administrationstimer med Intempus og ProLøns samlede løsning, der forbinder den digitale timeregistrering med lynhurtig lønkørsel. 

proløn_intempus_integration_partner

Nem administration til den travle arbejdsdag

Overfør din data fra Intempus til ProLøn. Vælg lønperioden i Intempus, og så kan dataen eksporteres til ProLøn med ét klik.

Med Intempus + ProLøns samlede løsning får du to brugervenlige systemer, der gør administrationsarbejdet effektivt og fejlfrit.

Hos Intempus og ProLøn har du altid gratis support, og vi sidder klar til at svare på dine henvendelser på både telefon eller mail.

Hvorfor Intempus + ProLøn?

Gennemtestet løsning, der overholder din overenskomst

Intempus er et fleksibelt system, der kan sættes op med overtidsregler, afspadsering, tillæg og meget mere, så det passer til netop din virksomhed og jeres overenskomst eller lokalaftale. Det gør, at medarbejderne på en nem måde kan registrere deres timer, overtid og alt fra genetillæg til vejrlig.

 

Intempus klarer alle de komplicerede udregninger for dig, så du slipper for arbejdet. I stedet  kan du let bevare overblikket over arbejdstid, overtid eller afspadseringsbalance løbende. Med Intempus, der automatisk klarer det besværlige arbejde for dig, har du nemt alt data klar til lønkørsel, når du har brug for det.

proløn_intempus_integration_partner

Intempus timeregistrering app og admin video

Se, hvordan vi hjalp Falk Tag

Fra en hel dag to gange om måneden til én time. Det var den tidsmæssige og i sidste ende kontante besparelse, Falk Tag & Facade oplevede på deres lønkørsler, efter at de begyndte at bruge Intempus + ProLøn.

proløn_intempus_integration_partner_connect

Hvordan bliver din tid brugt?

Intempus giver dig svaret, og ProLøn bruger svaret til at lave din løn

 

Med Intempus finder du ud af, præcis hvor og hvordan tiden i virksomheden bliver brugt. Det giver dig det bedste afsæt til at bruge den optimalt, og tid brugt optimalt er lig med en bedre forretning. Sammen med ProLøn kan du oven i købet bruge alt din indsamlede data til at spare en masse tid på administrationen. Du kan nemlig flytte data fra Intempus til ProLøn på ingen tid og ved hjælp af et konfigurerbart godkendelsesflow sikre, at data er korrekte. Derfra er en færdig lønkørsel kun få klik væk. Både Intempus og ProLøns kompetente lønkonsulenter står klar til at rådgive dig. Og husk så samtidig, at der begge steder altid er gratis support.

Vil du høre mere om, hvad Intempus og ProLøn kan gøre for din virksomhed?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.