Registrerer I tid på projekter?

Med Intempus kan du og dine medarbejdere nemt registrere tid på projekter eller sager direkte i app, på web eller via vores Terminal-løsning. På den måde ved I altid, hvor mange ressourcer der er brugt på de forskellige projekter/sager, hvilket giver et bedre faktureringsgrundlag.

Nem projektregistrering og bedre dokumentation

Projektregistrering på app

Registrér timer, kørsel og meget mere

Med Intempus App ved hånden kan medarbejderne altid registere de timer, de har arbejdet på et bestemt projekt. Hvis de har kørt i forbindelse med projektet, kan de også nemt registere dét, ligesom også varer, materiel og udlæg nemt kan tilføjes til det konkrete projekt.

Bedre faktureringsgrundlag

Ved at lade medarbejderne registere direkte på projekter, kan du som administrator eller projektleder få bedre indblik i de ressourcer, der er blevet brugt på de respektive projekter. Det giver dels mulighed for bedre planlægning af fremtidige projekter, og dels giver det den nødvendige dokumentation og et mere præcist faktureringsgrundlag til kunden.

Tjek ind og ud på et projekt i Intempus Terminal

Medarbejderne kan nemt tjekke ind og ud direkte på projekter. Det kan foregå på 2 måder: Enten ved, at du som administrator eller projektleder på forhånd har planlagt en vagt til dem, og når de så møder ind, kan de logge ind på terminalen og vælge det projekt, de skal arbejde på. Eller ved, at du som administrator eller projektleder har planlagt arbejdstid på et specifikt projekt, som de automatisk tjekker ind på, når de møder ind. 

Når de har færdiggjort arbejdet, kan de tjekke ud på projektet, og eventuelt tjekke ind på et nyt projekt. 

“Projektlederne kan nu selv løbende gå ind og trække projektkort ud, så de altid kan få et overblik over, hvem der har arbejdet på hvilke projekter, og hvor mange materialer, udlæg og felttillæg, der knytter sig til dem”, – Michala Kure, Regnskabsansvarlig hos Kroppedal Museum.

Lyst til at høre mere?

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger