Intempus

Prisguide

Lad os guide dig til den helt rigtige pris

Pro-pakken

For dig, der vil have det fulde overblik

For 119 kroner pr. bruger pr. måned, får du med pro-pakken bogstaveligt talt ’hele pakken’. Pro-pakken er den fulde pakke hos Intempus, og derved får du alle de redskaber, der gør din hverdag lettere. Udover naturligvis fortsat at have timeregistrering på app samt overblik på web, integration og mulighed for hensyn til overenskomstregler, får du i denne pakke også mulighed for planlægning.

 

Planlægningsmodulet gør det let at holde styr på medarbejdernes arbejdsdag og de forskellige sager medarbejderne arbejder på. Med planlægning har medarbejderen altid mulighed for at have de vigtige informationer på sagen lige ved hånden. Du kan når som helst tilføje flere informationer til sagen, og når opgaven er løst, kan medarbejderen indberette sagen med ét enkelt swipe. Det gør alle faser af arbejdet nemt og overskueligt for begge parter.

 

Pro-pakken er altså for dig, der vil have flest mulige redskaber til at lette hverdagen.

Planlægning med kalenderfunktion som giver administrator overblik
Intempus app med timeregistrering vises på iPhone

Standard-pakken

For dig, der vil gøre arbejdsdagen endnu lettere

For 89 kroner pr. medarbejder pr. måned får du med standard-pakken flere værktøjer, du aldrig vil kunne undvære igen. Hvis det ikke er nok for dig blot at kunne se hvornår og hvor meget dine medarbejdere arbejder, kan standard-pakken være noget for dig.

 

Integration til løn- og/eller økonomisystem

Integration er en af de funktioner i Intempus’ system, som flest af vores kunder siger, de nødigt vil undvære igen. Funktionen gør det kort sagt muligt, at Intempus kan tale sammen med dit økonomi- og/eller lønsystem. Dermed kommer dine tidsregistreringer fra Intempus automatisk over i de samarbejdende systemer, så du nemt kan lave løn og fakturere. 

 

Opsæt Intempus til din overenskomst

Derudover får du muligheden for, at Intempus kan opsættes til dine medarbejderes overenskomst eller lokalaftale med overtidsregler, normer, afspadsering og akkordarbejde. Det letter for eksempel dit arbejde ved overarbejde, da Intempus automatisk beregner eventuelt overarbejdstillæg. Så er du fri for bruge time efter time med lommeregneren i hånden.

 

Komme/gå registrering 

Med Intempus Terminal kan du benytte simpel og brugervenlig komme/gå registrering via tablet eller computerskærm, som gør den daglige timeregistrering nem for alle medarbejdere.

Gør som +20.000 andre, og tag Intempus med på arbejde

Basis-pakken

For dig, der kun skal bruge det basale

For 49 kroner pr. medarbejder pr. måned får du med basis-pakken grundstenen i Intempus’ system – netop timeregistrering. Med basic får dine medarbejdere adgang til Intempus’ app, hvor de kan registrere, hvornår de arbejder.  Derudover kan de registrere ferie, sygedage osv.

 

Samtidig får du som administrator adgang til en administrator-side, som giver dig overblik over, hvornår og hvor meget den enkelte medarbejder arbejder. Det giver dig det fornødne overblik, der gør det lettere at lave løn, når måneden er ovre.

 

Med basis får du altså det, Intempus er kendt for – tidsregistrering, der skaber overblik.

Smart timeregistrerings app på mobil

Privacy Preference Center