Prisguide

Hvilken pakke passer til jeres behov? Bliv klogere her

Lad os guide dig til den helt rigtige pris

Fraværsregistrering på app

Light-pakken

For dig, der kun har brug for fraværsregistrering

For 29 kr. er Light-planen den perfekte løsning til virksomheder, der kun har brug for fraværsregistrering og et godt overblik.

Mange virksomheder med funktionærer oplever, at denne løsning passer perfekt til deres behov.

Basis-pakken

For dig, der kun skal bruge det basale

For 59 kroner pr. medarbejder pr. måned får du med basis-pakken grundstenen i Intempus’ system – netop timeregistrering. Med basic får dine medarbejdere adgang til Intempus’ app, hvor de kan registrere, hvornår de arbejder.  Derudover kan de registrere ferie, sygedage osv.

Samtidig får du som administrator adgang til en administrator-side, som giver dig overblik over, hvornår og hvor meget den enkelte medarbejder arbejder. Det giver dig det fornødne overblik, der gør det lettere at lave løn, når måneden er ovre. Desuden får du adgang Kalendermodulet, hvor du nemt kan få overblikket over hvad medarbejderne har indberettet på hvilke dage og projekter. 

Med basis får du altså det, Intempus er kendt for – tidsregistrering, der skaber overblik.

Standard pakken

For dig, der vil gøre arbejdsdagen endnu lettere

For 99 kroner pr. medarbejder pr. måned får du med standard-pakken flere værktøjer, du aldrig vil kunne undvære igen. Hvis det ikke er nok for dig blot at kunne se hvornår og hvor meget dine medarbejdere arbejder, kan standard-pakken være noget for dig.

Integration til løn- og/eller økonomisystem

Integration er en af de funktioner i Intempus’ system, som flest af vores kunder siger, de nødigt vil undvære igen. Funktionen gør det kort sagt muligt, at Intempus kan tale sammen med dit økonomi- og/eller lønsystem. 

Planlæg arbejdstid

Planlægningsmodulet gør det let at holde styr på medarbejdernes arbejdsdag og de forskellige sager medarbejderne arbejder på. 

Komme/gå registrering 

Med Intempus Terminal kan du benytte simpel og brugervenlig komme/gå registrering via tablet eller computerskærm, som gør den daglige timeregistrering nem for alle medarbejdere.

Pro-pakken

For dig, der skal bruge GPS

For 129 kroner pr. bruger pr. måned, får du med pro-pakken bogstaveligt talt ’hele pakken’. Pro-pakken er den fulde pakke hos Intempus, og derved får du alle de redskaber, der gør din hverdag lettere. 

GPS-tracking der dokumenterer arbejdsdagen 

Med GPS-tracking kan du følge dine medarbejdere igennem arbejdsdagen. Som medarbejder har man også mulighed for at tilføje GPS-trackingen til sine indberetninger som dokumentation for udført arbejde, og bruge GPS-funktionen til automatisk at tjekke ind på sager ved ankomst til sagsadresse.

60-dages-reglen

Lad dine medarbejdere automatisk optjene skattefrie kørselspenge i overensstemmelse med 60-dages-reglen, hvor medarbejderne kan registrere skattefrie kilometer i op til 60 dage per arbejdsadresse.

Kontakt os for at høre mere om priser

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger