Intempus

Online planlægningsværktøj der gør arbejdsdagen smartere

Skab overblik og effektivisér arbejdsdagen i din virksomhed med Intempus’ brugervenlige online planlægningsværktøj, som gør det let at planlægge medarbejdernes arbejdsdag og holde styr på sager. 

Intempus timeregistrering app og admin video

Intempus app med timeregistrering vises på iPhone

Skab overblik med et digital planlægningsværktøj

Med Intempus’ planlægningsværktøj bliver det ligeledes lettere for medarbejderne at holde styr på arbejdsopgaver, sager, projekter og dets tilhørende informationer. Planlægning gør, at medarbejderen altid har mulighed for at have de nødvendinge sagsinformationer lige ved hånden uanset om medarbejderen er farten eller kontoret, har internetforbindelse eller ej.

 

Når arbejdet er gjort, kan medarbejderen let markere opgaven som fuldført ved at swipe til højre eller tilføje yderligere informationer til sagen. Derefter sendes indberetningen direkte til kontoret. Medarbejderen kan derefter gå videre til dagens næste opgave uden at bekymre sig om at skulle ordne det administrative arbejde sidst på arbejdsdagen.

Styr på tiden, styr på økonomien

Hos Intempus ved vi, hvor værdifuldt god tidsstyring er, og med vores planlægningsværktøj bliver det lettere end nogensinde før at holde styr på medarbejderne, opgaver og arbejdstid. Let og enkelt kan medarbejderens kalender udfyldes direkte fra den varme stol på kontoret. Medarbejderen kan på farten holde styr på arbejdsdagen direkte i Intempus app’en, hvor kalenderen informerer om dagens forestående arbejde. Når arbejdet er udført, kan medarbejderen let markere opgaven som fuldført og indberetningen sendes direkte til administrationen. Planlægning er endnu et værktøj fra Intempus’ værktøjskasse, der kan hjælpe din virksomhed med at skabe overblik og spare tid.

 

Gør planlægningen af medarbejdernes arbejdsdag endnu lettere og mere intelligent med Intempus’ GPS-funktion. Med GPS-funktionen slået til kan du følge medarbejderens færden i løbet af arbejdsdagen og sager kan foreslåes baseret på lokation. Det skaber vandtætte og valide indberetninger! Læs mere om GPS her. En anden måde at spare tid på er ved at benytte sig af vores nye app til kørselsregistrering, som er nem og effektiv til at indberette arbejdstiden.

Planlægning med kalenderfunktion som giver administrator overblik

Lad Jesper vise dig, hvor let det er at planlægge medarbejdernes arbejdstid

Se videoen, hvor Jesper forklarer hvordan man let kan bruge Intempus’ planlægningsværktøj til at gøre arbejdsdagen mere effektiv

Intempus timeregistrering app og admin video

Intempus - meget mere end blot et planlægningsværktøj

Foruden et online planlægningssystem, der giver overblik over arbejdsopgaver, medarbejdere og tid, så har Intempus en lang række funktioner, som kan gøre arbejdsdagen lettere for dig og dine medarbejdere.

Intempus er et mobil timeregistrerings -system, der gør det nemt for medarbejdere at registrere deres arbejde. Medarbejderne kan registrere tid, kørsel, mm. direkte i Intempus' app.

GPS-tracking giver overblik over, hvor medarbejderne befinder sig. GPS-modulet i Intempus gør det muligt for administratoren hjemme på kontoret at følge medarbejderen i arbejdsdagen.

Overfør indberetninger til lønsystem og økonomisystem

Integration giver mulighed for, at Intempus kan tale sammen med dit løn- eller økonomisystem. Det betyder, at du nemt kan lave løn eller fakturere, når du modtager dagens indberetninger.

partner_integration_system_intempus

Skal Intempus hjælpe dig med tidsstyring i din virksomhed?

Vi ved, at det kan være et stort spring at implementere et nyt system i sin virksomhed. Derfor har vi gjort opstartsfasen nem for dig. Det eneste, du skal gøre, er at give os et kald eller sende en mail og fortælle om lige netop din virksomheds behov.

 

Så aftaler vi en dag, hvor vi viser dig systemet. Det kræver kun, at du sidder bag en computerskærm, imens vi på 20 minutter gør dig til superbruger af Intempus. Derefter får du de første 14 dage gratis – så du kan afprøve systemet i din hverdag og finde ud af, hvordan det bedst opfylder din virksomheds behov.

Kunne du tænke dig at høre mere om Intempus' planlægningsværktøj?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.