Intempus

Partnere

Intempus har stærke partnerskaber med nogle af de bedste udbydere på markedet

revisions- og konsulentvirksomhed EY_Intempus

Er du træt af manuel bilagshåndtering? Måske har du brug for bogføringsassistance? I så fald kan EY hjælpe dig godt på vej. Med afdelinger i hele landet er der altid hjælp at hente lige om hjørnet.

Beierholm er Intempus partner

Beierholm's statsautoriserede revisorer arbejder hver dag med at rådgive virksomheder indenfor bl.a. regnskab, skat/moms og digital omstilling. Sammen med Intempus kan de hjælpe deres kunder til en mere digital administration.

Partnerskab mellem revisionsselskabet BDO og Intempus

Som revisions- og rådgivningsvirksomhed hjælper BDO bl.a. private virksomheder med alt indenfor regnskab, forretningsudvidelse og sund vækst - og med Intempus som partner er der fokus på nemme digitale løsninger til arbejdsdagen.

DXC Technology - Intempus partner

DXC hjælper virksomheder med at digitalisere deres forretning og leverer, i samarbejde med Intempus, digitale løsninger, der er tilpasset den enkelte virksomheds arbejdsgange.

C2IT er Intempus en partner der kan sikre dig en succesfuld NAV integration

C2IT er et IT-hus med fingeren på den digitale puls, der med solid erfaring rådgiver virksomheder til den rette digitale løsning inden for Microsoft 365-platformen, herunder NAV og Business Central.

Inventio er Intempus partner

Inventio er blandt de førende leverandører af økonomisystemerne Microsoft Dynamics C5 og NAV. Integrationen til Intempus er lavet, så indberetninger kan faktureres på de forskellige projekter effektivt og korrekt.

ekontoret_partner_intempus

Er du træt af det gamle regnskab? Og vil du ligesom 120.000 andre virksomheder hellere benytte det populære regnskabssystem e-conomic? eKontoret tager dig i hånden og giver først slip, når du er landet trygt hos e-conomic.

Bizz Solutions har cloudprodukter og er Intempus partnere

Mange virksomheder benytter sig i dag af dyre og ineffektive softwareløsninger, der er mere til last end til gavn. Med stor erfaring og ekspertise yder Bizz Zolutions gratis faglig sparring af din nuværende softwareløsning.

Cereda regnskabsprogram er Intempus partner

Indgå i et netværk med hundredvis af andre bogholdere. Cereda er kvalitetsstemplet til bogholderen, som får adgang til seminarer om de nyeste IT-løsninger, bogholderi og regnskab samt fordelagtige rabataftaler på e-conomic abonnementer.

danskhåndværk_intempus_partner

Dansk Håndværk (DHV) er en arbejdsgiverforening inden for byggeri, håndværk og industri, som tilbyder deres medlemmer DHV Økonomi – en samlet pakke af redskaber til økonomi, sagsstyring, løn og timeregistrering.

Danske Anlægsgartnere (DAG) er en branche- og arbejdsgiverforening for anlægsgartnerier. I samarbejde med Intempus vil foreningen tilbyde sine medlemmer digital timeregistrering til en unik og fordelagtig pris.

Sagro giver rådgivning og er Intempus partnere

Sammen har Intempus og Sagro udviklet appen, Sagro Time, til landbrugs virksomheder, der effektivt vil administrere deres landbrug ift. arbejdstid, materialer og udgifter samt skabe overblik og dokumenterbare indberetninger i marken.

centrovice_intempus_partner

Centrovice er en erhverv- og landbrugsfaglig rådgivningsvirksomhed. Med et stærkt fokus på forretningsudvikling og netværksskabelse har Centrovice specialiseret sig i at rådgive store som små erhvervsvirksomheder.

Terra Connect er Intempus partner

Terra Connect er en erfaren leverandør inden for hardware og IT-sikkerhed til landbrugssektoren og sørger for, at dit landbrug bliver koblet op til fremtidens behov. Digitalisér dit landbrug i dag.

verdensskove.org_intempus_partner

Sammen med Verdens Skove vil Intempus gøre en indsats for en mere bæredygtig forbrug af verdens skove. Som Intempus bruger er du indirekte med til at støtte projekter i Danmark og Sydamerika.

Har du lyst til at blive Intempus-partner? Vi samler på stærke partnerskaber med andre virksomheder, hvor vi sammen kan skabe endnu mere værdi for vores kunder. Kontakt os for at høre mere.