Background Image

Intempus er altid åben over for nye partnerskaber

Er du bogholder, revisor eller IT-professionel?
Og vil du gerne tilbyde dine kunder mobil timeregistrering?
Eller hjælpe dem med indberetning af løn, afrapportering og opsætning?
Så kan du blive Intempus partner.

Læs mere om vores partnerskaber
  • Alle
  • Regnskabssystem
  • Lønsystem
  • Revision/Bogholderi
  • Konvertering
e-conomic

Intempus er anbefalet partner og certificeret forhandler af e-conomic. Intempus + e-conomic er en komplet pakke til små og mellemstore virksomheder med brug for projektstyring, økonomistyring og mobil timeregistrering. Vi kan hjælpe dig og dine kunder i gang med Intempus + e-conomic.

Anbefalet Prøv med Intempus
ProLøn

10.000 Kunder har allerede valgt at bruge ProLøn. Med Intempus + Proløn er det nemt, sjovt og enkelt at lave løn. Du slipper for tastearbejde og fejl. Og så har de Danmarks bedste kunderservice og er altid klar til at hjælpe dig med lønnen. ProLøns motto er: At de lever af glade kunder. Når du kobler Intempus sammen med Proløn, får du Danmarks smarteste timeregistrering og lønløsning, som gør en ende på forkert udbetalt løn.

Anbefalet Prøv med Intempus
billy

Prøv vores nye integration til regnskabsprogrammet Billys Billing. Med denne integration, vil dine data automatisk synkroniseres mellem Intempus og Billy. Det betyder du fx kan oprette en kunde via Intempus app, som du få minutter efter kan tilgå i Billy.

Prøv med Intempus
DataLøn

Intempus + Bluegarden DataLøn er en stærk løsning til virksomheder med min. 3 ansatte. Slut med at spilde tid på indtastning og indhentning af løngrundlag. De godkendte timeindberetninger sendes med få klik fra Intempus til Bluegarden DataLøn og godkendes som løngrundlag. Det gør lønkørsler til en leg og frigiver dine ressourcer til vigtigere opgaver. Vi hjælper dig og dine kunder i gang med Intempus + Bluegarden DataLøn.

Mere om DataLøn
eAccounting

Prøv vores nye integration til regnskabsprogrammet Visma eAccounting. Med denne integration, vil dine data automatisk synkroniseres mellem Intempus og eAccounting. Det betyder du fx kan oprette en kunde via Intempus app, som du få minutter efter kan tilgå i eAccounting.

Prøv med Intempus
Danløn

Intempus + Danløn giver din virksomhed mindre administration. Intempus samarbejder med bogholdere og revisorer landet over, for at gøre virksomhedernes administration smartere. Integration mellem Intempus og Danløn sparer dig for timer med kedelige indtastninger måned efter måned. Vi frigiver din tid til mere værdifulde opgaver.

Mere om Danløn
EG Artesa

EG Artesa Store virksomheder har større udgifter til administration. Stop væksten i administrationen og se resultatet på bundlinjen. Intempus til Artesa er en gennemtestet løsning, der med garanti giver jeres virksomhed mindre administration. Kontakt os for at høre om denne integration

Kontakt os
Blog Preview

Er du IT-konsulent med C5-kunder eller har du C5 som regnskab — så læs med her. I stedet for et IT-projekt som løber løbsk og koster dig og dine kunder dyrt, kan du købe en færdig pakke med Intempus + C5. Kontakt vores samarbejdspartner Zyntax som hjælper jer med at koble Intempus sammen med jeres eksisterende C5 løsning.

Mere om Zyntax
Blog Preview

Har du brug for hjælp til opsætning af Intempus? Eller overvejer du at skifte regnskabssystem til e-conomic? Måske har du brug for bogføringsassistance? PWC hjælper alle typer virksomheder og kan også hjælpe dig. Få de dygtigste folk til at tænke med, når de komplicerede beslutninger skal tages. For mere information kontakt, Thomas Green Knudsen T: 2148 0777 E: tkn@pwc.dk.

Blog Preview

Har du brug for hjælp til opsætning af Intempus? Eller er du træt af manuel bilagshåndtering? Måske har du brug for bogføringsassistance? I så fald kan Ernst & Young hjælpe dig på vej. Med afdelinger i hele landet, er der altid hjælp at hente lige om hjørnet. Få de dygtigste folk til at tænke med, når de komplicerede beslutninger skal tages. For mere information kontakt: Johan Broberg Binder. T: +45 25 29 47 32 E: Johan.B.Binder@dk.ey.com.

Blog Preview

Gør som hundredevis af freelance bogholdere og del viden med dine kolleger i et stærkt netværk. Med en bogholder fra FFB får du en kvalitetsstemplet bogholder, som har adgang til seminarer om de nyeste IT-løsninger, bogholderi og regnskab. Som medlem får du også fordelagtige rabataftaler på e-conomic abonnementer.

Anbefalet Mere om FFB
Blog Preview

Er du kørt sur i det gamle regnskab? Og vil du ligesom 120.000 andre virksomheder hellere benytte Danmarks mest populære online regnskabssystem e-conomic? Du kan skifte til e-conomic fra dit gamle regnskabssystem meget nemt. Intempus tager dig hele vejen og giver først slip når du er trygt i land med dit nye e-conomic regnskab.

Mere om eKontoret
Blog Preview

Er du træt af at bruge for meget tid på administration, papir og regnskaber? Eller vil du gerne have opsat Intempus og integreret med e-conomic? Valju er eksperter i at optimere og effektivisere administration, ved digitalisering og automatisering, og så kan du outsource din regnskabsafdeling til dem efterfølgende, og fokusere på dine kerneydelser. Få optimeret din administration, så den fylder mindst mulig og skaber mest mulig værdi. Kontakt dem med det samme - www.valju.dk/kontakt/

Anbefalet Mere om Valju
Blog Preview

Uforpligtende kvalitetstjek af dit IT-setup. Bizz Zolutions yder gratis faglig sparring af din nuværende softwareløsning. Mange virksomheder benytter sig i dag af dyre og ineffektive softwareløsninger der er mere til last end gavn. Bizz Zolutions har en vision om at optimere virksomheders softwareløsning gennem et unikt samarbejde med markedets nyeste og skarpeste produkter./

Anbefalet Mere om Bizz Zolutions
Blog Preview

Væk med papirarbejdet og sig goddag til fremtiden. support-team har specialiseret sig i at hjælpe små og mellemstore virksomheder, med at få ført bogholderiet ind i fremtiden. I samarbejde med Intempus og økonomisystemet e-conomic, har vi skræddersyet en løsning til håndværkere, der gør dagligdagen med bogholderiet overskueligt og tidsbesparende. Vores bogholdere hjælper med skiftet fra det gamle regnskabssystem til det populære e-conomic og sammen med Intempus, sikrer vi, at du når i mål med hele processen.

Mere om Support-team