Intempus

Oplev maksimal fleksibilitet med Microsoft Dynamics & Intempus

Med Intempus og Microsoft Dynamics får du den perfekte og integrerbare løsning med et timeregistrerings- og  økonomisystem, der samarbejder.

Hvorfor Intempus og Microsoft Dynamics

De færreste vil sige nej til en hjælpende hånd til hverdagens administrative arbejde. Og det er netop, hvad man får med Microsoft Dynamics økonomisystemer og Intempus. Arbejdet med at holde styr på din virksomheds økonomi bliver både gjort hurtigere, mere effektivt og med større overblik, når du bruger både økonomisystemerne og Intempus. Med Microsoft Dynamics og Intempus ved hånden får du med andre ord: 

Både Microsoft Dynamics og Intempus har eksperter klar til at hjælpe dig med at få det fulde ud af systemerne – så du kan mærke en forskel i din hverdag.

Produktgruppen Microsoft Dynamics udvalg af solide og fleksible økonomisystemer giver dig mulighed for at vælge netop dét system, som passer til dine behov.

Overfør indberetninger til lønsystem og økonomisystem

Når du har fundet det rette system til din virksomhed, kan systemet tilpasses til jeres behov. Ligeledes kan Intempus tilpasses jer specifikt, så I får mest muligt ud af systemet.

Hvilket økonomisystem passer dig? Se her hvilke systemer Intempus integrerer med

NAV/Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics NAV er i 2018-versionen også kendt som Microsoft Dynamics 365 Business Central. Den helt store fordel ved NAV er den store grad af smidighed og tilpasning. Dét giver systemet nemlig mulighed for, hvilket også er derfor systemet er godt til virksomheder, der har planer om at ekspandere. Systemet kan tilpasses både store og små virksomheder – på tværs af brancher – men henvender sig i høj grad til små og mellemstore virksomheder – eventuel med en vis grad af international tilstedeværelse. 

 

Microsoft Dynamics NAV er en ERP-løsning (Enterprise Resource Planning), som giver dig mulighed for at automatisere og skabe forbindelse mellem salg, indkøb, drift, regnskab og lageradministration.

Microsoft Dynamics NAV integration
Intempus og Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics NAV giver jer det optimale overblik over virksomhedens nøgletal, så I kan træffe beslutninger og lave investeringer med ro i maven. Samtidig er systemet enkelt at bruge for medarbejderne. Brugerfladen har nemlig samme udseende som de øvrige Microsoft Office-programmer. Det gør, at der skal meget lidt træning til, før medarbejderne er flyvefærdige i systemet. 

 

Brugerfladen er samtidig rollebaseret, så den enkelte medarbejder kun bliver præsenteret for den information, som er relevant for vedkommendes arbejdsopgaver. Derudover kan systemet tilgås fra både desktop, tablet og mobil, så I kan bruge systemet, uanset hvor I er. Samtidig har Microsoft Dynamics NAV branchespecifikke funktioner og kan tilpasses forskellige sprog og valuta. I 2018-versionen Microsoft Dynamics 365 Business Central får man en komplet forretningsløsning med ERP, CRM og Business Intelligence, der er født som en cloud-løsning.

Nysgerrig på hvordan Intempus og Business Central spiller sammen?

Læs hvordan entreprenørvirksomheden EMCH bruger Intempus med Business Central til at gøre det administrative arbejde lettere og mere effektivt.

microsoft dynamics ax integration til intempus

AX/Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Microsoft Dynamics AX er i 2018-versionen også kendt som Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations. Dynamics AX minder på mange måder om NAV og er ligeledes en ERP-løsning, som har branchespecifikke funktioner og kan tilpasses forskellige sprog og valuta. 

 

Microsoft Dynamics AX egner sig i høj grad til store virksomheder, der har en bred international tilstedeværelse. Derudover er der – ligesom med NAV – mulighed for integrerede tillægsløsninger som gør, at systemet kan tilpasses en specifik branche eller forretningsområde. 

 

Microsoft Dynamics AX er samtidig i stand til at varetage problemstillinger i projekter af en markant størrelsesorden, da det er et system med stor kraft bag. Altså er systemet oplagt til nogle af de virksomheder, der kræver systemer med lidt ekstra muskelstyrke. 

Gør noget godt for din virksomhed...

… og dine medarbejdere. Prøv Intempus gratis i 14 dage.

C5

ERP-systemet C5 er et regnskabssystem, som i høj grad egner sig til mindre virksomheder. Microsoft Dynamics C5 er et online regnskabsprogram. Dermed har du mulighed for at tilgå det, uanset hvor du befinder dig – så længe du har internetforbindelse. 

 

Samtidig kan det bruges fra blandt andet smartphone og tablet, da C5 findes som app. Da programmet er online og ikke kræver download, er det derudover nemt for blandt andet din revisor at få adgang, hvis det skulle blive nødvendigt. 

 

Ligeledes er du fri for at tænke på opdatering af downloadede programmer, da systemet automatisk bliver opdateret, fordi det ligger online. Det gør også, at du aldrig skal være bange for at miste dine data. Der bliver nemlig automatisk taget backup, så du altid kan føle dig tryg.

 

Derudover er programmet bygget let og overskueligt op, så du kun bliver præsenteret for de funktioner, der har relevans for din rolle og dine arbejdsopgaver. Funktionsgenvejene på forsiden kan nemlig tilpasses efter den enkelte medarbejder.

Microsoft Dynamics C5 integration

Har du lyst til at høre mere?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.