Få styr på din landbrugsvirksomhed med Intempus' timeregistrering

Nem tidsregistrering

Med Intempus kan medarbejderne let registrere deres timer, materialer, maskinforbrug, tillæg og udlæg. Alt indberettes på Intempus’ mobil-app, som kan tilgås overalt - både online og offline

Brugervenlighed på alle sprog

Intempus er lavet med brugervenlighed i fokus, så alle typer medarbejdere kan bruge systemet. Intempus kan samtidig sættes op til forskellige sprog alt efter dine medarbejderes modersmål.

Reducer lønkørslen til få klik

Gør lønkørslen effektiv og ikke mindst fejlfri. Intempus kan integreres til dit lønsystem, så alt dit data fra Intempus nemt kan overføres til lønsystemet. Derefter kan du lave løn til alle medarbejdere med få klik.

Sådan sparer dit landbrug tid med Intempus

Nem timeregistrering på app

Tidsregistrering er grundstenen i Intempus. Du kan derfor være helt sikker på, at du får den bedste ekspertise, når du kontakter Intempus for at få hjælp til at registrere timerne i dit landbrug. Med tidsregistrering får du to elementer: En administrationsside til administratoren og en app til medarbejderne.

 

Som administrator får du adgang til administratorsiden, hvor du har det fulde overblik over alle de timer, der bliver registreret. Derudover får dine medarbejdere adgang til Intempus’ app, hvor de kan registrere timer, udlæg, materialer, maskiner, osv. Derved bliver timerne for den enkelte medarbejder samlet, og du kan nemt og enkelt lave løn.

 

Med Intempus’ timeregistrering slipper du for de manuelle arbejdsgange med at taste oplysninger fra medarbejdernes krøllede håndskrevne noter ind i et regneark. Det sparer dig både for tid og frustrationer – imens du altid har det fulde overblik lige ved hånden.  

Komme/gå registrering på Terminal

Skal medarbejderen registrere, når vedkommende møder ind på en fysisk lokation? Så kan I benytte Intempus’ fleksible komme/gå registreringsløsning, hvor medarbejderen kan tjekke ind og ud, når vedkommende er færdig med arbejdet eller har pause.

 

Arbejder I på flere lokationer, kan der opsættes terminaler på de forskellige områder, så I altid har styr på jeres medarbejderes arbejdstid. 

Ét system på flere sprog

En af de vigtigste ting ved Intempus’ er, at det er fleksibelt. Udover at opsætningen er fleksibel i forhold til, hvilke arbejdsopgaver, I har, så er Intempus også fleksibelt ift. jeres medarbejdere.

Vi ved nemlig, at der ofte er medarbejdere fra mange forskellige lande repræsenteret på lønningslisten – og det skal der tages hensyn til. Derfor kan Intempus sættes op efter 8+ forskellige sprog. Det gør, at dine medarbejdere altid forstår opgaven, systemet og samtidig får registreret deres timer korrekt. Dermed slipper I for misforståelser og forkerte indberetninger.

Hurtig lønkørsel og let økonomistyring

Med integration kan Intempus tale sammen med dit regnskabs- eller lønsystem. Det giver dig det fulde overblik over dine lønudgifter og fakturértimer. Dermed ved du, hvilke arbejdsopgaver, der tager tid og koster penge i din virksomhed.

Intempus kan også sættes op til din overenskomst eller lokalaftale. Det betyder, at du slipper for at skulle tage højde for udregning af overtid eller tillæg, når du har integration med dit lønsystem – alt det klarer Intempus for dig. Det eneste, du skal gøre, er at godkende indberetningerne løbende, og så ligger alt nødvendigt data klar, så du kan lave løn hurtigt og fejlfrit. Det betyder, at data om bl.a. arbejdstimer og udlæg, der registreres i Intempus, automatisk eller med få klik overføres til dit  løn- eller regnskabssystem.

Med integration til dit økonomisystem kan du også nemt holde styr på projekter, udgifter og fakturerbare timer, hvilket altid sikrer dig det økonomiske overblik over dit landbrug. 

Planlægning der skaber overblik

Hvis I som virksomhed er ’ude i marken’ og lave forskellige opgaver for kunder, er planlægning et eminent redskab, der sparer tid, mindsker misforståelser og giver dig og dine medarbejdere det fulde overblik.

Med Intempus’ planlægning kan hver af dine medarbejdere se, hvilke opgaver de har hvornår på den pågældende dag. Samtidig kan du få det fulde overblik over, hvilke opgaver der venter i virksomheden.

Samtidig kan du gennem systemet sende informationer med opgaven til den enkelte medarbejder, så du sørger for, at medarbejderen ved alt, hvad der er at vide om opgaven, og du mindsker antallet af opklarende telefonopkald.

GPS-tracking

“Hvorfor skal jeg dog bruge GPS i mit daglige arbejde”, tænker du måske. Men funktionen er en af dem, der sikrer dig overblik og valid data over dine medarbejdere og arbejdsopgaver.

Med GPS-funktionen kan dine medarbejdere få Intempus til at registrere, hvor og hvornår en bestemt opgave er blevet udført. F.eks. kan GPS-funktionen registrere, hvilke marker du eller dine medarbejdere har arbejdet på, eller hvor stort et areal, der nu er pløjet. Det sikrer både dig og dine medarbejdere mod potentielle konflikter og misforståelser, når du har databaserede registreringer.

Gør som +30.000 andre, og tag Intempus med på arbejde

Intempus hjælper dig med overblikket over pløjede marker og fodrede dyr

Vi ved det alle – og du er som landmand en af de, der om nogen kender det. Der er travlt på et moderne, dansk landbrug. Derfor er det vigtigt at undersøge alle afkroge af de muligheder, der kan gøre hverdagen lidt nemmere.

Det mener langt størstedelen af alle danske landmænd, og derfor kigger flere og flere mod særligt ét område, hvor man i høj grad kan spare tid og skabe overblik; tidsregistrering. Men moderne tidsregistreringssystemer som Intempus kan mere end bare at registrere tid. Læs her mere om, hvad det kan gøre for dig og dit landbrug.

Sådan kommer dit landbrug i gang med at bruge Intempus

Vi har gjort det så let som overhovedet muligt for dig at komme i gang med at bruge Intempus – vi ved nemlig godt, at en besværlig implementering er det sidste, man har tid til på et travlt landbrug. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os og fortælle lidt om dine behov.

 

Samtidig har vi en række samarbejder, der er en stor hjælp for kunder i landbrugsbranchen. Blandt andet samarbejder vi med DLG Connect, som leverer hardware og IT-sikkerhed til kunder i landbrugsbranchen. 

Har du lyst til at høre mere om Intempus?

Ring eller skriv til os.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os